0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Благодаря ви мили, мили момиьета
« -: Април 06, 2006, 17:55:25 pm »
За това ье ви има, ье сте толкова смели и интелигентни, ье сте толкова солидарни!   Като проьетох първите теми, по техниьеските въпроси си казах - това са роботи, не момиьета, толкова смели и недосегаеми, а аз съм ревла и невежа при това. Но после, като иьетох емозионалните ви проблеми, разбрах ье съм намерила , ако ми посволите, сродна не, ми сродните си души сестриьки!
 Едно време като пишех теми за Биалата лястовиька, не съм и предполагала ье 1 ден и аз ще тръгна да я търся. А като ви ьетях въздъхвах като героя- Боже, колко мъка има на тоя свят, Боже... После се смеех на глас като ьетях историите за свекървите, и така смееики се снощи ми пристигна М. -поне не се депресирах.
  Но инак знаех ье ще дойде- в понеделник  генеколожката ме гледа на ваг.екограф- нямах уволация, защто тогава ми предписа дуфастон?
 Ьакам хормоналните си изследвание , ще жи дам резултатите, но знам ье имам ьормонално неравновесие.
Мерси предварително, обиьам ви (не съм свикнала с клавиатурата)!
 [/b]
*

    ultra

  • Анна Зашева
  • *
  • 7291
Благодаря ви мили, мили момиьета
« Отговор #1 -: Април 06, 2006, 18:05:08 pm »
Здравей, ще свикнеш с клавиатурата, не се притеснявай.
Дано не се задържиш дълго тук :D
Иначе наистина е удивително облекчението, което се изпитва, като откриеш, че не си сам, че други хора са минали по същия път и могат да помогнат...
Ако искаш - задай си въпроса относно дуфастона и изследванията в третия подфорум - Хормонални проблеми при жената. СПКЯ.


“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
Благодаря ви мили, мили момиьета
« Отговор #2 -: Април 06, 2006, 23:30:18 pm »
Мерси Ultra- от сърце! Като каза " път", се сещам ье гинеколожката койато слава Богу не ми каза след прегледа "не мислете за това и ще стане", а просто ме попита "готова ли сте да тръгнете по пътя?" . Като изьетох някои от прежвяваниата на сродните душиьки, мисля ье е искала да добави "по пътя към ада" но се е въздържала. Е поне няма да съм сама по него  :lol:
 Смело напред! дори неспокойни и стресирани !
 Мога ли според вас да се вклиуьа в теми в които последните отговори имат давност (01или 02 /2006)и да ги релансирам?
*

    rally_g

  • ****
  • 959
  • Искам да бъда добра!
Благодаря ви мили, мили момиьета
« Отговор #3 -: Април 06, 2006, 23:55:19 pm »
Здравей Вярвам, добре дошла, аз също съм нова (регистрирах се м.февруари тази година), но вече не мога да дишам и ден без момичетата, прекарвам часове наред във форума, което се отразява на писането на дисертацията ми не особено благоприятно, но за сметка на това в емоционален план - повече от отлично, думите не ми стигат, за да изразя това, което чувствам.
До скоро:)
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

    Starlet

  • *****
  • 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Благодаря ви мили, мили момиьета
« Отговор #4 -: Април 07, 2006, 12:05:19 pm »
Добре дошла Вярвам  :D  Както Ултра ти е казала тук посрещането на нови момичета и момчета е с думите ДАНО ДА НЕ СЕ ЗАДЪРЖИШ ТУК!!! Аз ти го желая от все сърце и душа. Дано по-скоро да пишеш само в подфорума дългоочакване браменност. Успех по пътя!!!  :balk_21:  :grouphug2:
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
Благодаря ви мили, мили момиьета
« Отговор #5 -: Април 07, 2006, 12:55:15 pm »
здравеи  и аз сашто сам новичка преди само си четях но от февроари се регисрирах и аз от сурин до касно вечерта сам предкомпиутара немога да си представя ако го нямаше форума благодарение на наи страхотните момичета научих доста нешта. БЛАГОДАРЯ ВИ чЕ ВИ ИМА :balk_47:  :balk_119:
Благодаря ви мили, мили момиьета
« Отговор #6 -: Април 07, 2006, 17:44:50 pm »
Да... и аз благодаря на всички момичета тук. Имам чувството, че се пристрастих към този форум.... И някак си чувствам близки всички. Целувки и успех, момичета!