0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Варикоцеле - операция
« -: Март 27, 2006, 22:25:35 pm »
Здравейте, момичета!
В сряда  д-р Кацаров ще оперира съпругът ми от варикоцеле в Александровска болница. До днес бях много уверена и спокойна. Има ли скоро оперирани - да споделят как е минало при тях.
Варикоцеле - операция
« Отговор #1 -: Март 28, 2006, 10:31:27 am »
Здравей миличка Детка,
със сигурност си много претеснена, както бях и аз. Но мисля, че трябва да се успокоиш ти и да успокоиш и твоята половинка. Ако ти си притеснена той ще се притесни още повече.
Мъжа ми го оперираха точно преди 1 месец от доста голямо варикоцеле. Много бях притеснена и си мислех какви ли не неща, именно защото и аз не знаех как протича операцията. Според мен трябва непременно да отидеш с него и да го изчакаш. Операцията трае около 20-30мин. След като е приключила Кацаров ме извика вътре, за да го видя - ужасно щастлив миг- да видя че всичко е минало и той дори се смееше. Нищо не е усетил.След около още 30мин. излезе и се прибра вкъщи. Бях му купила Solpadeine за болките-след като мине упойката го болеше, но това е напълно естествено и не е някаква нетърпима болка. Кацаров ще ви обясни всичко. Той е изключително мил и много добър професионалист. Доста дълго излезе това мое обяснение, но се надявам да успея да те успокоя.
*

    balmi

Варикоцеле - операция
« Отговор #2 -: Март 28, 2006, 15:31:02 pm »
Няма място за притеснение. Операцията при съпругът ми беше преди 4 гоини. Кацаров е изключително добър специалист и всичко приключи за по-малко от половин час. Диагнозата беше двустранно варикоцеле. Аз го чаках отвън. След това бях при него и след около пет часа си го прибрах в къщи. На място ще получиш и допълнителни препоръки. Стискам палци и успех !!!
Варикоцеле-операция
« Отговор #3 -: Март 28, 2006, 19:55:19 pm »
благодаря
Варикоцеле - операция
« Отговор #4 -: Април 06, 2006, 00:00:28 am »
iliana_k, operatsiata mina. Svaliha kontsite.Pri vas kak e vastanoviavaneto? Izviniavam se za latinitsata.Saprugat ti pie li niakakvi lekarstva?
Варикоцеле - операция
« Отговор #5 -: Април 06, 2006, 09:13:39 am »
Здравей отново,
радвам се че всичко е свършило и се надявам мъжът ти да се чувства добре.
При мъжа ми след като свалиха конците всичко беше наред, никакви болки нямаше. Поседя си вкъщи още една седмица и се пазеше да не вдига тежко.
Лекарства не му предписаха, но по мое предписание пие профилактични  дози витамини А,С, Е и цинк. Той ги пиеше и преди операцията и Кацаров му беше казал, че няма смисъл, но при всички случаи нужда от витамини винаги има, защото с храната не винаги успяваме да си ги набавим. То и аз ги пия за засилване на организма. Мисля да почнем пак и с чая от магарешки бодил.
А на твоя мъж предписаха ли му някакви лекарства?
Варикоцеле-операция
« Отговор #6 -: Април 06, 2006, 13:16:24 pm »
Здравей iliana_k! Д-р Кацаров не му предписа лекарства, но пие Оксибор форте.