0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

имам огромна нужда от сьвет.... :(
« -: Май 19, 2009, 13:18:39 pm »
здравейте,най накрая ми се слу4и най хубажото не6то-забременях,но ба6тата който толкова много го иска6е сега каза 4е не може да издьржа дете и 4е не го иска,в 7 седмица сьм не мога да го разубедя,много ми е тьжно 4е трябва да направя ....,близките ми толкова много ми се радват само най ценния за мен 4овек не...
Re: имам огромна нужда от сьвет.... :(
« Отговор #1 -: Май 19, 2009, 13:28:26 pm »
Ели,успокой се,на моята приятелка се случи същото,докато си правеха бебе нямаше проблем,в един момент тя забременя и той започна да и казва да си решавала,дали ще го ражда или ще го маха,че небил готов за деца още и т.н. ,но като мина известно време се пооспокой и всичко се нареди,може би замомента се е изплашил дали ще се справи и от там идва всичко,дай му малко време и виш какво ще стане,а ако и това непомогне то моя съвет е по надалеч от този мъш,не те заслужава.Все пак ти сама най добре ще си решиш,надявам се да се оправите стискам ти палци и се оспокой.
  :bighug: :hug2
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #2 -: Май 19, 2009, 14:14:12 pm »
много ми е тьжно 4е трябва да направя ....
Мила Ели, какво трябва да направиш-аборт ли? Защо да трябва, ако искаш толкова много дете готова ли си да се откажеш от него само защото човека до теб е против. Може би трябва да му оставиш малко време да се осъзнае, а ако не иска да приеме факта че ще става баща, може би трябва да прецениш приоритетите си. Все пак в създаването на това същество сте участвали и двамата, надали си забременяла от свето зачатие, ако не е искал и не е бил готов, защо ти причинява това. Според мен е нужно да си поговорите и да видите кой какво иска и дали това, което иска той е същото, което искаш ти, защото в един момент след време може да се разминете толкова много, че от цялата тая история да пострадаш най-много ти. Имаше един подобен роман на Даниел Стийл, но там мъжа изобщо не искаше деца, и когато какта забременя той просто я изостави. Поговорете си и се опитай да разбереш доводите му, но според мен щом бебето е факт, последното за което трябва да мислиш е как да го махнеш, все пак в този форум всички момичета се опитват да имат деца и се борят за това и никоя от тях не се и замисля как да махне детето си защото мъжа до нея нещо е размислил.
Малко объркано стна, но се надявам да ме разбираш.
Желая ти успех и дано нещата се подредят скоро.
*

inski

• 150
  • Моля,пишете ГРАМОТНО!Използвайте буквите "Ъ" и "Й"
« Отговор #3 -: Май 19, 2009, 14:33:06 pm »
Прочетох последните ти публикации и видях,че си искала да изненадаш партньорът си с новината ,че очаквате бебе.Видях,че ти така доста развълнувано споделяш,че най-накрая си забременяла!А,сега се замисли дали има смисъл заради един ТЪПАНАР(извини ме за израза,ама за мен партньорът ти е точно такъв),да загубиш най-голямото щастие което ти се е случило в тоя живот!!!Аз на твое място изобщо не бих и помислила за аборт,а по скоро бих се замислила що за човек имам до себе си!!!!!Извини ме ако съм малко крайна обаче понякога трябва някой да ти се накара,а не да те съжалява! С приятелят ми(вече мой съпруг),правихме опити за бебе в продължение на 1на година и когато се случи,видях че той леко се изплаши(а аз очаквах едва ли не да заподскача от радост като мен).Така че ти вземи решението,не чакай на 1ин мухльо да контролира живота ти!Успех!!!!!!!
Вече съм при мама!!!Името ми е Гергана и тежа 3,900г и съм висока 52см

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30400192&l=8a99371c23&id=1167931675

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30839992&l=87d3c78751&id=1167931675
« Отговор #4 -: Май 19, 2009, 15:01:36 pm »
Момента никога няма да е подходящ, винаги ще има съмнения дали ще се справи / справите....щом сте двамата, а след време и тримата - всичко ще е наред  :)
Никой не казва - "Ето сега е подходящият момент да имаме дете, или да предприема тази или онази крачка"....нещата просто се случват, а обикновено винаги става в неподходящият момент. Рядко плановете ни се изпълняват точно, когато на нас ни се иска :) Дай му време, поговорете и всичко ще се нареди. Крайното решение си е Ваше.
Успех !
« Последна редакция: Май 19, 2009, 15:03:43 pm от Black_rose »
« Отговор #5 -: Май 20, 2009, 21:16:05 pm »
Не се отказвай от детенцето си, аз съм съгласна с момичетата....може би той просто се е изплашил че ще става баща, някои мъже действително се плашат от този факт...дай му време и сам ще осъзнае какво ще изгуби, а ако не го направи замисли се ти тогава дали този човек заслужава теб и това малко съкровище...Смело напред и не се отказвай от мечтите си:)
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #6 -: Май 20, 2009, 23:04:07 pm »
Като се поставя на твое място - изобщо не се двуумя как бих постъпила. За нищо на света няма да се откажа от бебчето растящо в мен. Мъжа до теб - би трябвало да е силен, а не да те кара да избираш !!! Как е възможно да е такова мекотело ? И ако някой ден е най-сетне готов, каква ще ти е гаранцията, че ще забременееш пак, че Бог ще почука пак на вратата ти ??? А ако забременееш след това, каква ще е гаранцията, че той пак няма да се уплаши ??? И що за мъж би те накарал да избираш ? О, да има много такива, но повярвай ми - силата е в теб и ръцете ти ! Не му позволявай да те манипулира ! Имала съм подобен мъж до себе си ( Е, за жалост не забременях ), но знам че беше ужасен егоист и че и до ден днешен го виждам, че така се отнася с всички момичета, с които е бил след мен. В смисъл, че все не е готов за брак, за деца и т.н.( Той поне има благоразумието да пази жената от забременяване), но макар да наближава 40г. - все жената до него и момента не са подходящи.
 Извинявай за отклонението и че стана дълго, но реши сега - Иначе ще е късно !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #7 -: Май 20, 2009, 23:53:36 pm »
аз също не бих махнала детето. дай му време да се осъзнае, както и ти самата прецени какво искаш. винаги има едно ако......но това не бива да спира желанието и мечтата ти за дете. кураж и успех.
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #8 -: Май 21, 2009, 16:56:25 pm »
винаги ъм искала дете знам 4e 4овека не е подходqщ но сега се слу4ва и съм щастлива znaм че ще ние трудно ,но не искам да го махна знам че ще съжалqваме и двамата искам да дам на детето ни семейство
*

inski

• 150
« Отговор #9 -: Май 21, 2009, 17:35:29 pm »
Здравей elly_dani,явно наистина доста си притеснена,тъй като нещо не можах добре да разбера от това което си написала:хем си щастлива,хем човека не е подходящ,хем няма да го махаш(детето),хем ще съжалявате и хем искаш детето ти да има семейство!?!?Да ти кажа честно,мисля че трябваше да потърсиш съвети в друг сайт,тъй като в този сайт повечето жени биха дали всичко на света само и само да забременеят и малко ми се струва гадно(спрямо тези жени) дори да се споменава тази гадна дума-аборт!!!!Има един специален раздел в този форум наречен-Дневници,отвори го и вземи да почетеш малко от истинските истории на тези жени,които са преживяли какво ли не само и само да могат да имат дете и тогава се замисли-честно ли е спрямо тях да правиш подобни публикации?????Не искам да съм крайна спрямо теб,но говоря така тъй като аз самата само допреди няколко часа изживявах истински ужас от това какво ще се случи с бебето ми,още повече от независещи от мен самата неща!!!

*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #10 -: Май 21, 2009, 20:13:09 pm »
винаги ъм искала дете знам 4e 4овека не е подходqщ но сега се слу4ва и съм щастлива znaм че ще ние трудно ,но не искам да го махна знам че ще съжалqваме и двамата искам да дам на детето ни семейство
Пак съм аз, и на мен ми звучиш объркана. Ако наистина човека до теб е неподходящ, тогава защо от 6 месеца се опитвате да си направите дете? Ако той не иска, защо участва? Не разбрах семейство ли сте, или живеете на семейни начела? И ако наистина ще съжалявате, незнам защо въобще сте се захванали да правите дете, след като ще сте нещастни, за да съсипете след време и неговия живот ли?
Извинявай, ако и аз съм крайна, но трябва много добре да премислиш доводите си да имаш дете, защото това което си написала звучи като приказки на много объркана тийнейджърка, която не е съвсем на ясно какво точно желае. Незнам до каква степен момичетата тук ще са ти от полза, т.като и аз а и Ински ти казахме - тук жените се борят и много добре знаят, че искат деца, независимо каква цена ще платят. Много е страшно да незнаеш какво те очаква, да чакаш с нетърпение прегледа, за да ти кажат че всичко е наред и че най-накрая ще осъществиш мечтата си. Ако мислиш че ще сте нещастни, въобще да не се бяхте опитвали да създавате живот, който после да съсипете или по-лошо, да унищожите още толкова рано. С какво това същество е заслужило сътбата си?

И аз се разчуствах, но това е мое мнение. Ние незнаем историята ти и неможем да видим всичко което те вълнува, но това което си написала не е никак добро, поне не и за този сайт.
Желая ти успех все пак и да се подредят нещата по най-добрия начин, ще ми се да кажа за теб, но по-скоро си мисля за детенцето :(
*

inski

• 150
« Отговор #11 -: Май 21, 2009, 22:41:56 pm »

julia_m :good_post:Браво,значи не само аз съм на това мнение!
« Последна редакция: Май 21, 2009, 22:47:59 pm от inski »