0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    chapla

  • ***
  • 217
  • хубавица-умница
Re: Вярвате ли в Астрологията?
« Отговор #40 -: Февруари 10, 2009, 08:45:10 am »
Така се прави, но знам, че не трябва да се прави на неродено дете, на бебе и ... не съм сигурна кога може да се прави вече, но това го знам със сигурност. Е, може би има различни версии, но аз не искам да правя на детето си хороскоп, смятам, че е рано, а и нямам излишно любопитство за сега, радвам се, че го имам и съм щастлива да гледам как расте. Ще му дойде времето!Танита, не вярвай на всички, а и недей да си правиш излишни изследвания на тази тема, вярвай, че детето само ще избере кога да се появи. Не можем да сме съвсем сигурни кои са набедени и кои можещи наистина астролози.
"Всяко родено дете е доказателство, че Бог не се е отказал от нас!" Рабиндранат Тагор
Re: Вярвате ли в Астрологията?
« Отговор #41 -: Февруари 10, 2009, 09:10:43 am »
Смята се , че до 7-та си година детето е под влияне на майката.На астрологичен език , за него са важни фазите на прогресивната луна.
Хороскоп на дете между една и седем години е нож с две остриета и би било твърде субективно тълкованието му.
Полза няма.
Re: Вярвате ли в Астрологията?
« Отговор #42 -: Февруари 12, 2009, 12:40:35 pm »
Аз съм ходила на курс по Астрология тук в Пловдив. Лектор беше един преподавател от ПУ и беше физик. Той също не прави хороскопи на бебета и деца, не помня до коя възраст. Бях много запалена като студентка. Когато ми прави хороскоп ми каза , че ще имам деца и то към 28 си година. Но явно се е объркал, защото забременях 2008 година. Не знам дали е съвпадение, дали е видял нещо или е налучквал. Не бях се сещала за него до сега. Също така зная , че звездната карта само ти показва, но не предопределя съдбата ти, всеки човек е разумен и може да прави своите избори и да променя предначертаното.
Re: Вярвате ли в Астрологията?
« Отговор #43 -: Февруари 12, 2009, 17:28:33 pm »
  На мен ми е интересно нещо друго,ако трябва да се роди секцио кой избира датата лекаря,майката ,заедно ,все пак това е намеса в бъдещия му живот,не е като да си излезе само когато си реши.Аз вярвам в това че в всеки живот имаме да научаваме разни уроци,и др.неща...та ми е интересно,вие какво мислите
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.
Re: Вярвате ли в Астрологията?
« Отговор #44 -: Февруари 12, 2009, 20:30:01 pm »
Аз си мисля, че отиваш твърде далеч с тези разсъждения. Тук момичетата с години се молят да имат бебе/вкл. и ние/ и тъй като секциото има най-малък риск за плода, повечето успели мами раждат секцио. Едва ли някоя от тях да се е замислила за това, че се намесва в съдбата на детето си, за това че го е родила не по естествен път. Аз лично не бих се замислила за това. Важното за мен ще е да се роди живо и здраво бебе.
*
Re: Вярвате ли в Астрологията?
« Отговор #45 -: Февруари 16, 2009, 15:50:10 pm »
аз лично вярвам на астролога, при който имам хорскоп от годинии. според него нещата стоят така - планетите влияят по определен начин, но в никакъв случай не предопределят със сигурност, т.е. той може да каже кога има повишен риск или благоприятност за различни аспекти от тоя живот, но не и кога какво ще се случи!
това е моето мнение без да го налагам за правилно, разбира се  :oops:
Re: Вярвате ли в Астрологията?
« Отговор #46 -: Февруари 19, 2009, 22:59:47 pm »
Да, де вярвам, вярвам ма не и на Аленка бизнесменката.

"Аре ся, като си много умна и вярваш на Алена, стискай кълки още малко , та да забременееш май, пък чак след девет месеца да родиш".
Няма да ви казвам в къв бурен смях избухнах и си забравих за вечерята.

:) :) :) :) :) :)

Щях да напълня гащите от смях, Лейдито!


Анджи, една приятелка имаше близка, която се занимава с китайски хороскопи и за мен беяе казала, че каквото започна през 2006 ще го завърша успешно на следващата и че 2006 ми била много ключова година... не знам, малко съм скептична, но много неща съвпаднаха, не само за бебето.
*

    Crystal

Re: Вярвате ли в Астрологията?
« Отговор #47 -: Май 25, 2009, 12:36:10 pm »
Имам един въпрос. Потенциалът за деца само в рождената карта на жената ли се търси или трябва да се анализират рождените карти и на мъжа, и на жената?