Да,пия фолиева киселина, имам много изследвания, но всички са в норма. Имам и на NK клетки и те са в норма и хормоните също, тези на щитовидната жлеза също са в норма, две цветни снимки също -ок, две лапороскопии - също ок, като втората беше февруари за премахване на миомен възел и то д-р Стаменов я прави, не е някой случаен. Инвитро започнах на естествен цикъл, но за съжаление не стана нищо. На самото инвитро - за първи път до сега за 8 год. изследванията бяха лоши - LH беше 22, E2 беше 0,73. тогава си помислих, че защото е веднага след операцията и организма ми не е готов. Отивам на другия месец и ги пускам същите изследвания - LH беше 6, E2 - 290. Но при последния преглед на 04.06.09 при д-р Тодорова, се оказа,че имам хашимото. Тя е на мнение, че на фона на това, че взимам метфогама, няма как да имам лоши изследвания и аз съм на това мнение, тоест обясни че има и друг проблем и на прегледа видя, че имам хашимото. Та нейното обяснение е това, че сега всичко ще е в норма, но при забременяване всичко се активизира и завършва зле. Тя ми назначи при + тест неднага да направя изследване на NK и на TSH. За това и питам има ли някой като мен. Но независимо от това мога и с вас да обменям информация. Тотално съм се объркала. Може да ми казвате Данче. Май пак стана дълго. Да поясня, че аз до миналата година юли месец нямах положителни тестове, това стана след приема на метфогама и лимфомиозота, бях си направо опитно зайче, като влезна в кабинета на някой доктора и той се хваща за главата - всичко ми е наред, а пък резултат няма, тоест не могат да намерят причина, е до сега. Надявам се това да се окаже, че иначе незнам какво ще правя. Ако нещо искате да ме питате, мога да обясня.