0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

относно ин витро при развод
« -: Ноември 21, 2009, 21:24:08 pm »
Здравейте,
може и да не е мястото на тази тема тук но не знаех каде да я пусна.
Интересуваме при одобрение от фонда и взета заповед....но не е почната самата процедура, може ли да не се почва и заповедта да се анулира при развод примерно.
Благодаря ако някой има отговор. :oops:
Re: относно ин витро при развод
« Отговор #1 -: Ноември 21, 2009, 21:40:21 pm »
Няма проблем, да не се използва одобрения вече опит, независимо от причината. Клиниката ако не подаде необходимите документи, не получава финансиране, авансовото плащане им се дава при започване на стимулацията, след което те си представят, документите за извършените процедури и лекарства и въз основа на тях им се доплаща. Но въпреки това се счита за изчерпан опит и ти остават още два. Когато си взимах заповедта от любопитство попитах, каква е процедурата, ако по някаква причина не осъществя, този опит в определения срок.
Лошото в поста е причината, която изтъкваш, надявам се да не те е сполетяла и тази гадна участ. След толкова борба за дете, да те напусне и любимия.

Re: относно ин витро при развод
« Отговор #2 -: Ноември 23, 2009, 21:43:17 pm »
Благодаря за отговора,
и аз така си мислех но реших да питам.
Ами да лоша е причината за съжаление....хубавото е че стигнахме до компромис да се опитаме няколко месеца да спасим брака си...но не искам  да почвам процедура докът не видя че нещата вървят на добре.Нявма нужда от още едно детенце което да се дели на 2 къщи.
Благодаря за подкрепата.