0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Седмицата с пролетно време 23.03-29.03!
« Отговор #80 -: Март 26, 2009, 19:19:51 pm »
Оги, и аз това им викам на бандитките, че са ги хванали бесовете с тези фурни за хляб, ама не ме слушат.  :lol:
:lol: :lol: :lol:Сега и аз съм пуснала стръвта,ама да видим! :lol:

в момента се пече...след час и половина ще видим какво е станало:)
*
« Отговор #81 -: Март 26, 2009, 20:17:55 pm »
Оги, и аз това им викам на бандитките, че са ги хванали бесовете с тези фурни за хляб, ама не ме слушат.  :lol:

ще чакаме снимков материал и ще даваме оценки :lol:
*
« Отговор #82 -: Март 26, 2009, 20:38:29 pm »
Майче честита ви именничка! Да ви е здрава и много да ви слуша  :D  :bighug:

:lol: Да беше само ти  :lol: Ама къмто лятото може и да ме огрее, като свалят забраната за риболова  :wink: :lol:
*
« Отговор #83 -: Март 26, 2009, 21:54:37 pm »
В темата, моля, тука не може  8)

Деси, нали видя на снимките от партито резултата от редовно ползване на хлебопекарни  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #84 -: Март 27, 2009, 09:37:12 am »
Добро утро!
Честит рожден ден на малкото Елфче! Да е живо и здрави и скоро да стане кака 8)
Слънчев и усмихнат последен работен ден.
Аз надвечер отивам при мама за уикенда..кеффф, пак ще се върна като кюфте! :lol:
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #85 -: Март 27, 2009, 09:58:18 am »
Добро утроооо.Пожелавам ви само пролетни дни от днес до лятото:)
Мислех да ви пиша още в 4 ама викам, хайде да не ги плаша като за последен работен ден.

Же, честита ви рожденничка.Да е здрава и все така умна и красУтЪ като майка си.
Само в едно да не ти прилича...раздвоения език:):):)

Аз надвечер отивам при мама за уикенда..кеффф, пак ще се върна като кюфте! :lol:[/b][/color]

Това се чудя дали да го коментирам изобщо...ама с тази твоя работа напоследък, за да стигнеш формата на кюфте трябва всеки ден да се прибираш при мама, не 2 пъти в месеца за уикенда:):):)
*
« Отговор #86 -: Март 27, 2009, 10:04:06 am »
Лелелеееееееееееее, срам.... :oops: :oops: :oops:
Седмицата почти свършила, а аз даже не съм се записала още в тази тема :oops: :(
Добро утро, мацки! :lol:
Няма да ви казвам що не съм се включила... а познайте от три пъти? - Работа, работа и пак работа... Мъжо ми се сърди вече, вика, що не си вземеш едно легло и да си спиш там и без друго в къщи само спиш?! :(
Майче, честита ти именичка, със закъснение! Да ти е жива и здрава, палава и игрива! :lol:
Мини, честит ти рожденик и на теб, с още по-голямо закъснение! Да ти е жив и здрав, много да си го обичкате и слушкате трите женки в къщи!  :lol:
Же, честита ти рожденичка! (п.п. поне на един човек да честитя на време!) Да е жива и здрава, умна и красива и скоро да си гледа братчето! :wink: :lol:
Аз днес съм от малко по-късничко на работа и много го обичам този ден и за това и защото е петък! :lol: Ще поработя тия дни допълнително, за да се оправя с тия матури, ама то си е за мен, щото уж се каня през ваканцията на санаториум да водя мъжо, като компенсация!  :wink: :lol:
Айде, сега, черпя по кафенце и приятен ден ви желая!  :lol:А бе - на право  приятен уикенд май!  :wink: :lol:

« Последна редакция: Март 27, 2009, 10:06:40 am от du6ka »

*
« Отговор #87 -: Март 27, 2009, 10:11:17 am »
Добро утро, момичета! Хубав пролетен ден днес с много настроение...

Елфи, честита рожденничка! Прекрасен празник ви пожелавам, хубави подаръци и емоции за детето. Да расте момичето хубаво, умно, да се хвали с добри успехи, приятели и изживявания!

Деси, нали видя на снимките от партито резултата от редовно ползване на хлебопекарни  :lol: :lol: :lol:

Дайте едно фото, де!
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
« Отговор #88 -: Март 27, 2009, 11:05:17 am »
Добър ден! :P
Как така днес никой не се е оплакал от мен...! Чудно нещо! :lol:

Шеметче, да ти е живо и здраво слънчицето, да е все така добро дете - за гордост на мама и тати! :D  :balk_21:
« Отговор #89 -: Март 27, 2009, 11:29:02 am »
Добър ден! :P
Как така днес никой не се е оплакал от мен...! Чудно нещо! :lol:

Хе хе хе,днес Слън пече ли пече от сутринта! :lol: :cul2: :cul2: :cul2:Очертава се страхотен петъчен ден,едно такова топличко,хубаво.....
Же,честита ти рожденничка!Да я слушате много с баща и! :lol:
Айде,сега приятен ден ви желая!
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #90 -: Март 27, 2009, 11:31:19 am »

Честит празник на Елфското семейство, да са здрави и да приготвят пушката, че не се знае кой кога  :P
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #91 -: Март 27, 2009, 11:39:56 am »
Добро утро! :D
Страхотно пролетно време!  :D
Оттук нататък все по трудно ще се работи  :lol:

Елфова, честита ви рожденичка! Много здраве, щастие и късмет й желая! И скоро да се сдобие с братче или сестричка  :D  :ballons:

Пеше, чакаме новини от теб за  :bori_008: :bori_004: + ?  :wink:

Лек и успешен ден на всички!  :D
*
« Отговор #92 -: Март 27, 2009, 12:21:38 pm »
Добро утро и от мен!

Ели, Душе мерси за хубавите пожеланията!

Елфи честита ти рожденничка! Жива и здрава да е и скоро да ти помага за гледането на братче или сестриче :D Може и двете :lol:
« Последна редакция: Март 27, 2009, 12:24:09 pm от maia_st »

*
« Отговор #93 -: Март 27, 2009, 12:38:32 pm »
Добро утро и от мен!
Елфи,честита рожденничка!Да е здрава,щастлива и в най-скоро време да сменя памперси на братчето!
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #94 -: Март 27, 2009, 12:40:42 pm »
Елфи, да ти е жива и здрава каката, умна и красива ясно, че ще е. А послушна май и без това си е. :lol:
Душе, стига работа бе мило.
Слън, днес оплаквания няма от теб, защото печеш добре. Остава и да се затопли и ще е просто супер.
Ще пиша следобед.
*
« Отговор #95 -: Март 27, 2009, 13:09:41 pm »
 Добър ден на всички!
Хубав и слънчев ден ви желая!
Благодаря за милите пожелания, да сте живи и здрави!

Ето торта от Диди:

*
« Отговор #96 -: Март 28, 2009, 12:37:15 pm »
Добро утро банда!
Хубав уикенд пожелавам! И слънцето изгряло най-накрая, та дано е топъл и усмихнат!

Айде и по едно кафенце за събуждане, че гледам в чата много тихо :D

*
« Отговор #97 -: Март 28, 2009, 17:12:03 pm »
Ох, не е лесно хора, не е!!!
Аз съм при мама. Вчера дойдохме с Теда и Змими. Голям екшън нощеска. Змимата спи при мен, т.е. като се качвах да спя си я взех с мен в моята спалня. Сложихме една бамбукова мрежичка върху аквариума с цел по-труден достъп до нея от страна на мамините котаци и мамината булонка, чийто врат се схвана цяла вечер да наблюдава смешния черен плъх.
И лягам си аз. Оная си джитка на велоергометърса си. Събуждам се през нощта от шумулкане. Първо си мисля, че идва от аквариума. Тиииийт-грешен отговор. Идва изпод леглото ми, където има розетка. Изпафюдам в паника. Първата ми мисъл-някоя мишка се е намъкнала. Светвам си с телефона - гледам решетката на аквариума си е там. Още по-голям ужас-няма как да е Змимката. Светвам и след 3 пъти броене до 10 поглеждам под леглото. Змими се нагъзила и гризе ъгъла на розетката. Идея си нямх как е излязла. Има един кашон и викам да го дръпна. Докато го правя малкия гад си плю на петите. Няма я. Обърнах цялата стая. Няма и няма, осветявах зад раклата, зад всичко, под всичко, НЯМА ПЛЪХ! Това към 1.30 през нощта. Викам-тая скумрия е намерила някъде процеп и е излязла от стаята. Слизам аз долу в спалнята на майкини. Будя мама. Тя се стряска като ме вижда-който ме е виждал рошава, без грим и уплашена ще и влезе в положението. Викам-Мамо, има ли начин Змими да е излязла от стаята. Тя ме гледа още по-шокирано-Как ще влезе змия в стаята бе мамо??? 8O Как да е, разбрахме се. Тя вика-няма начин, как, изолирано е от всякъде. Там някъде е. Качвам се пак горе, около 40 минути търся говедото. Накрая викам-Бафмааму, тва се гътна някъде, ония двете змии ще ми искат обяснение сега. Лягам си. Задрямвам и пак чувам шумулкане. Гада се върнал под леглото. Светвам, гепя я и я мятам в аквариума с обещанието-ще си говорим сутринта. След час някъде ме събужда същото шумулкане. Мизерния плъх пак се телепортирал, но този път видях вече и как-обърнала си колелото, качила се понего и изгризала дупка в решетката. Айде, оправихме и това, та към 4 вече успях да легна и да спя до сутринта.
Преди малко мама вика-я иди откъсни марулки за детето, викам-ми аз що не я пусна да пасе в градината направо  :lol:, мама вика-няма проблем, ама със щъркела и ястреба голям бой ще се дерете да тичате след нея  :lol: :lol: :lol:
Абе, какво да ви говоря-при нас е весело  :lol: :lol: :lol:
Ама едно слънчице е изпекло, няма да ви кажа, едно топличко...пу пу пу, голяма любов я либя Радостинчето.
Айде стига от мен толкова.
*
« Отговор #98 -: Март 28, 2009, 17:41:06 pm »
Ау, Мимкей, какво е това безотговорно отношение към гадинката!
Още една издънка и си я прибирам в Елфово!

А, да не забравя, днес видях шефа ти  8)

П.П. Питаше за теб, ама ти като не си вдигаш телефона...
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #99 -: Март 28, 2009, 21:43:39 pm »
 :jump12: :jump12: :jump12:
ей заради такива моменти искам да съм Румбурак...да мога да се телепортирам да гледам:):):):)
Ох, разказвачката на приказки го е описала блестящо:))))))))))))))

Елф, за мен не пита ли???Аз толкова много си мислех за него:(
Колко е жесток живота:(