0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: кални бани в Поморие
« Отговор #20 -: Октомври 15, 2007, 15:53:04 pm »
Здравейте момичета,аз също съм ходила в Поморие Доктора е странен,ама чак пък ужасен,той просто си е чешит (я си представете д-р Хаус)  :wink: :PПри мен не дойде положителен резултат,защото още не знаехме за ендометриозата Но като приключим с лечението,с удоволствие бих отишла пак в санаториума Почивката е страхотна,усещането,когато си на процедури,също,а и морето е на близо Нека не се плашат,тези които не са ходили Ние никакви пари не сме давали нито на доктора,нито на някоя рехабилитаторка или мед сестра Успех
*
Re: кални бани в Поморие
« Отговор #21 -: Октомври 18, 2007, 12:29:06 pm »
момичета здравейте! аз съм от поморие и искам да ви кажа нещо относно калните бани: те се препоръяват след аборт или някакви възпалителни процеси. аз съм оперирана от ендометриоза и ми казаха ( 2 лекари) , че в моят случай не е нужно калолечение , защото няма да има резултат.така че първо се консултирайте с лекар ,дали има нужда от калолечение и след това действайте! успех на всички!
*
Re: кални бани в Поморие
« Отговор #22 -: Октомври 18, 2007, 17:40:29 pm »
Аз,до колкото знам при запушени тръби и за повече фоликули също Защото има доста близнаци след кални бани
Re: кални бани в Поморие
« Отговор #23 -: Декември 19, 2011, 17:09:37 pm »
Здравейте, виждам че темата е доста старичка, но все пак реших да пиша, дано някой да ми отговори. Аз имам възпаление на яйчниците и трабите, спонтанен абрт, от доста време се опитвам да забременея, но за съжаление не се получава, ако това наистина помага дори и малко искам да отида и да пробвам. Някой можели да ми обясни как стят нещата с НОИ И ЗДРАВНАТА КАСА поемали се нещо и какво какви документи трябват, мъжът ми също има проблеми можели и той да дожде с мен?
Бъди дявол,за да не те пратят по дяволите!
*

    anajens

  • ****
  • 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
Re: кални бани в Поморие
« Отговор #24 -: Декември 20, 2011, 08:36:21 am »
Росица, миналата година санториума в Поморие не работеше с НОИ, следващата година 2012 г., трябва да следиш дали ще бъде включен в списъка на НОИ, другият вариянт е да отидеш по Клиничина пътека, отиваш при Личният ти лекар той ще ти обясни как точно стоят нещата!Основното нещо което обаче ти трябва за да отидеш в Поморие е резервация от самият санаториум, а това става трудно!Трябва да си упорита и да звъниш много пъти или да отидеш директно там!Аз мисля, че е добре да се ходи защото калта наистина е полезна, но разбира се има и противопоказания които трябва да се вземат пред вид задължително!
И третият начин е да се финансираш и да отедеш на твои разноски, но май е доста скъпо така!
Успех!
Re: кални бани в Поморие
« Отговор #25 -: Декември 21, 2011, 07:55:44 am »
Много ти благодаря!!! Ще поразпитам как стоят нещата и дано да мога да отида,наистина най лесно че човек да отиде на собствени разноски, но за съжаление в момента нямам тая възможност :(
Бъди дявол,за да не те пратят по дяволите!