0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Кални бани - Варна
« Отговор #80 -: Август 12, 2009, 16:34:22 pm »
Благодаря ти Маринка ще се обадя да проверя за какво става на въпрос  :wink:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
Re: Кални бани - Варна
« Отговор #81 -: Август 18, 2009, 17:24:22 pm »
Искреее успя ли да се свържеш?Ако не ще ти дам един мобилен номер.
И аз ходих миналата година и инфото ми съвпада абсолютно с това на Маринка  :D


Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
Re: Кални бани - Варна
« Отговор #82 -: Август 18, 2009, 21:28:59 pm »
Ох ами се не ми остава време или забравям ,но ще се свържа тези дни даже още утре ще се обадя за да видя за какво става на въпрос  :wink:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
Re: Кални бани - Варна
« Отговор #83 -: Май 06, 2010, 15:56:22 pm »
Здравейте на всички :) За първи път пиша във форума Ви и виждам, че темата не е активна от миналата година, но ме интересува дали вече са отворени баните? Някой ходил ли е скоро? Цените и телефона актуални ли са?
Гинеколожката ми препоръча да отида няколко пъти за регулиране на овулацията, било полезно и при опити за зачеване... От няколко месеца се пробваме за бебче, но за сега нищо и се интересувам на някоя от вас дали и е помогнало ходенето на кални бани :)
Re: Кални бани - Варна
« Отговор #84 -: Октомври 01, 2011, 13:27:41 pm »
Zdravejte momicheta,imam nuzhda ot savet. Predi edna godina ginekolozhkata mi kaza che imam problemi s ovulazijata i mi predpisa dufaston.S prijatelja mi prodalzhavame da pravim opiti no vse oshte ne moga da zabremeneja.Mislite li che kalnite bani vav Varna shte pomognat i svesten li e lekarjat kojto pravi pregledi tam.
*
Re: Кални бани - Варна
« Отговор #85 -: Октомври 01, 2011, 17:39:07 pm »
Здравей!
Първо се обърни към репродуктивен специалист, щом не се получава дълго време. Направете изследвания, тъй като е възможно да не си правилно диагностицирана, а също и да има други проблеми.

Ето координати на репродуктивни специалисти: http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1065&Itemid=109

Моля, пиши на кирилица - повече потребители ще те прочетат и ще ти помогнат с информация. Много голяма част от тях подминават постовете на латиница.
Re: Кални бани - Варна
« Отговор #86 -: Март 09, 2012, 10:42:52 am »
Момичета, здравейте и от мен.
Темата е стара, но е важна, затова реших да пиша тук.

Споделям прекрасни впечатления от калолечението. След като навърших 30 и след някои стресове, щитовидната ми жлеза започна да не работи редовно и имах дълги периоди на дисменорея /липса на менструация/ за повече от 10 месеца

На два пъти съм се оправяла с процедури на кални бани. Първия път с 10 процедури, втория- със 6, защото нямах време.

Това е истински подарък за варненки. Използвайте го!

Жените, които работеха там казваха, че има много заченати бебета след калолечение. Казвали им калните бебета. Вероятно и аз успях да забременея защото ходех там профилактично от време на време.

По възможност ги правете на полусезон. През лятото е горещо и по-изморително. Да знаете, че след това се чувствате приятно отпуснат и трудно ще ги съчетаете с работа.
Много добре действат и на нервите. Ако имате подобни проблеми- отивайте смело.

О, и още нещо, на мен лично първият път ми ги препоръча гинеколог.Той обаче ми забрани да ходя един месец на плаж, за да не изстина от морската вода.

После вече този лекар му изгубих следите. Попадах на други гинеколози, които не знаеха нищо за калните бани и само някакви вяли обяснения, че те май били за нещо друго.
Тези лекари ми предписваха "прекрасни" хоррмонални лекарства които трябваше да пия 2 години. А после - вече да мислим за друго, защото ще са противопоказни.
Разбирайте за какви лекарства става въпрос!
Аз обаче си комбинирах през зимата - Жирозитал (от розово масло)+ Витамин Е от пщеничен зародиш. както и една билка "AGNES"- www.fortex.bg

А през лятото - кал.
И се предпазих от няколко годишно хормонално лечение.
Много обич и успех на всички!