Аз започнах да купувам от 3 месец а до 7 бях готова с всичко без количката.
И понеже знаех, че ще раждам в София исках преди да тръгна всичко да е готово. Но пък аз нямах и друг избор, освен приятелите разбира се, които и без това много ми помогнаха.А и не вярвам на суеверия. Реших, че ако е писано да ги износя докрай прекрасно, за друго не ми се мислеше за да не си създавам излишни страхове. количката я купих, когато се родиха децата и всичко с тях беше наред. Защото, колкото и позитивно да мислех (когато мислех за количката), незнаех с колко деца ще си тръгнем от болницата. Слава богу всичко беше наред.
Еille, кошарата, която си си харесала се различава от тези за по 80 лв. само по цената. За мен е неоправдан разход за преносима кошара да се дават толкова пари. Аз дори едната я купих от продавалника за 60 лв. Чисто нова. Момичето я беше ползвала 4 пъти. Не налагам мнение но ще се убедите колко непредвидени разходи ще излязат като се приберете в къщи.
На варненки мога да вм препоръчам магазини от които да купувате и където ви правят отстъпки:), но ако имате познати, приятели в Англия, можете поне първите дрешки да ги купите оттам защото имат наистина дрехи за по-малки бебета (за качество изобщо не говоря). Или от английски сайтове разбира се.
От БГ мога да препоръчам тези на "Сали" и на ""карамел" (ще се сетя и за още). повечето неща, които съм купувала, още преди първото обличане заприличваха като на носени от 5 бебета.