0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    бина

  • ****
  • 845
  • "Не вървете след никого, вървете само след себе си
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #900 -: Декември 08, 2009, 09:12:14 am »
Мисля,че не минаваше по здравната каса,не знам за парички,когато се видите с док.питай го не се притеснявай :D
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #901 -: Декември 08, 2009, 09:18:16 am »
Вивалче ,Цеци как сте,държите ли фронта още?Похвалете се. :lol:

Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #902 -: Декември 08, 2009, 09:26:45 am »
Простете, че нахлувам в темичката ви, но имам едно въпросче
Темата е за всички Лите  :D като има въпроси, ако знаем ще отговаряме. Доктора работи със Стаменов, така че като си обясниш случая мисля, че няма да чакаш много. Най-добре се обади по телефона на рецепията.

Бина, как е положението? Страшно ли беше?

Вивалче ,Цеци как сте,държите ли фронта още?Похвалете се. :lol:
Държим фронта. Особено аз трябва да го държа максимално, че да наддат девойките  :D. Дребнички са засега. Кога ще е събитието не се знае-секцио ще е, че са седалищно и двете. Другата седмица съм на преглед, да видим тогава какво ще каже док.
Ааааа Вивалчето е в очакване из тези дни. Аз поддържам връзка с нея и веднага ще съобщя добрата новина.
*

    бина

  • ****
  • 845
  • "Не вървете след никого, вървете само след себе си
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #903 -: Декември 08, 2009, 11:41:29 am »
Честно да ви кажа на страха очите са 8O даже osi_12,но всичко мина много по добре от очакваното,особено за продухването изгризах си ноктите и кожите докато чакам,но за огромно щастие не ме боля изобщо,сигурно може да си предтавите какво облекчение изпитах когато док. ми каза 'това беше може да се обличаш' :wave:Благодаря ти Господи си казах аз,Благодаря и на вас момичета за вашата подкрепа :bighug:За сега положението,че си имам една проходима тръба и мисля,че това е много добре за сега,остава да чака ме от Януари се започва бебеправенето и ще се моля за мен и за вас момичета с цялото си  :heartbeat:всияки много скоро да си гушнем по-едно,а може и по-две,защо не и някой по-три ylinfant.Ako на някого с нещо да съм полезна да пита.Лек ден ви желая
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #904 -: Декември 08, 2009, 19:56:16 pm »
браво бина ще стискам палци да стане от първия път и още януари да ни съобщиш хубавите новини ако не си го направила вече регистрирай се за овулационния календар да можеш да си следиш овулацията така ще стане най лесно успех
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #905 -: Декември 11, 2009, 16:33:06 pm »
Нашата Vival от вчера е мама на Мария-Йоана  :cheerleader:(ако не се бъркам нещо, че от вълнение по телефона може и да не съм запомнила името след Мария :oops:) 3.150 кг. и 49 см.
Обади ми се само час след като е родила и звучеше така благо, спокойно...че не бих и си помислила, че в момента нещо я боли. Лесно е родила под ръководството на нашия доктор.
Това ми е информацията. Днес предполагам са много емоциите с бебка, мъжо, родата... и не съм я чувала.


За мен: добре съм. След два дни официално съм в 9-я месец,но дано на бебките им харесва в мен и стоят още малко. Понеже от три месеца и нещо съм близо до Тутракан, че да не пътувам... и сега чакам мъжът ми да дойде да си ни види. Какво по хубаво от това  :D.
Приятни почивни дни на всички!!!
*

    isho75

  • ****
  • 533
  • Вярвай в чудеса
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #906 -: Декември 11, 2009, 19:21:08 pm »
Предстои ми хистероскопия при д-р Бойчев.Някой правил ли е такава операция при него.Моля ви ако сте наясно с тази процедур,обяснете ми за какво става дума.Благодаря предварително. :balk_81: :balk_602:
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
*

    Vali :)

  • *****
  • 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #907 -: Декември 11, 2009, 20:25:13 pm »
Предстои ми хистероскопия при д-р Бойчев.Някой правил ли е такава операция при него.Моля ви ако сте наясно с тази процедур,обяснете ми за какво става дума.Благодаря предварително. :balk_81: :balk_602:
http://www.invitro-bg.com/display.php?page=m6


Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

    бина

  • ****
  • 845
  • "Не вървете след никого, вървете само след себе си
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #908 -: Декември 12, 2009, 09:17:38 am »
Добро утро мили бъдещи мами и на тези който вече са мами,честито на Vival, :cheerleader: :dance2:много да я радва мъничката рожбичка,хубаво е когато някой повлича краче.Много късмет и на тези който много скоро им предстой това незаменимо щастие ще стискаме :crossfingers:за леко и безпроблемно раждане,а на тези който като мен чакат да са с големи preggo да имат вяра,че скоро и нас това ни чака.
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #909 -: Декември 12, 2009, 13:27:42 pm »
честито Вивалче  :ballons:,да ви е жива и здрава малката Мария-Йоана  :cheerleader:
скорошно изписване и се пази след раждането,защото аз така се разболях....

Цеци благодаря ти за информацията,бях взела да се притеснявам какво става с нея и защо не ражда още,сега съм спокойна и се радвам за тях.Неостана,следващата си ти  :)

Честит ви първи сняг

Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #910 -: Декември 12, 2009, 18:05:51 pm »
Vival от вчера е мама на Мария-Йоана (ако не се бъркам нещо, че от вълнение по телефона може и да не съм запомнила името след Мария :oops:)
ММммм да права съм се оказала и коригирам името на Марина-Йоана. Наистина съжелявам, ама така се зарадвах, че дума и ума загубих  :oops:.
И двете са много добре и утре се пребират в къщи.
Вивалче някак си ще се реванширам за грешката  :hug2: силното те прегръщам. Радостта ми е огромна за твоето семейство.
*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #911 -: Декември 13, 2009, 08:59:07 am »
Вивалче,честита ти рожба.Да ти е жива и здрава и много много да те радва.
*

    фиона

  • ***
  • 299
  • моето чудо се случи
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #912 -: Декември 13, 2009, 09:47:13 am »
Здравейте момичета,
на 25,11 правихме инсеминация,бях много обнадеждена и док.също,но за съжаление теста е отрицателен.Възможно ли е да ми закъснява от утрогестана?Кажете ми и кога най-рано можем да опитаме пак?
Много късмет на всички,които се борят като мен,вяра и сили,защото адски,адски боли от  :bfn:
Честито на всички,които са успели :babyflips: :cheerleader:живи и здрави рожбички
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #913 -: Декември 13, 2009, 10:07:35 am »
Честита рожба Вивалче. Пожелавам ти малката Марина-Йоана да расте здраво и много щастливо дете. А мама и татко също да са живи и здрави за да и се радват.

pieselina много съжелявам за резултата. Знам колко много боли (минала съм  го 3 пъти), но също знам, че след болката идва отново надеждата, дори още по-силна от преди. Хубавите работи ни предстоят, само трябва да ги изчакаме да се случат, и да запазим вярата си в доброто. Възможно е да ти закъснява от Утрогестана, не се притеснявай. А също така ако всичко е ок, може да пробвате отново веднага на следващия цикъл. Стискъм палци след следващия опит да си най щастливия човек за света.

 

[/url]
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #914 -: Декември 13, 2009, 18:22:11 pm »
За първи път пиша тук, но от няколко дена чета темичката ви и днес реших да се включа! Аз не съм все още от пациентките на д-р Бойчев, но си записах час за 23,01,10 и аз като повечето от вас при него ме праща един проблем от вече почти 3 год.не мога да забременея. Не знам каква е причината. От Русе съм и тук лекарите явно не са много наясно какво трябва да се прави при такъв проблем:? ! При много от Русе съм ходила не ми е правена цветна снимка нито фоликулометрия нищо само една спермограма на мъжа ми и няколко различни мнения за резултатите от нея! Правена ми е само лапароскопия, защото имах ПКЯ и един от лекарите д-р Хубчев каза, че това е причината, но 2 год. след нея аз пак съм с ПКЯ и все още не мога да забременея! Надявам се, че д-р Бойчев е правилния човек! Приемам всякакви съвети не знам какво да очаквам.Прочетох няколко ваши изказвания и се обнадеждих! Стига съм писала да не ви отегча със дългия си пост! Лека вечер и успех на всички ни!
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #915 -: Декември 13, 2009, 20:31:58 pm »
pieselina най-ми беше гадно когато ми закъсняваше цикъла от утрогестана след инсеминация. Теста е отрицателен, но аз все се надявах на чудо... та те разбирам :(. Можете да пробвате още този МЦ освен ако не се падне нещо по празниците овулацията. Кураж! И друг път съм го писала-заслужава си да се опита с инсеминация, не се отказвай.

teo_desitka дано ти се покрият очакванията с реалността за нашия доктор. Предполагам ще направи план на действие. Обикновено схемата е: фоликулометрия,цветна снимка, изследване на хормони,спермограма... може би инсеминация. Между другото на мен ми провери тръбите точно на лапароскопията (при теб незнам защо не са го направили в Русе). Аз съм със ПКЯ от която нямах нито цикъл без лекарства, нито овулация. Всякакви случай, но три години са си период, който наистина трябва да се предприеме нещо по-сериозно.
Аз няма да казвам нищо за Бойчев-просто ми е голяма слабост  :D.
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #916 -: Декември 14, 2009, 14:11:25 pm »
Здравейте и от мен момичета,отдавна не съм писала но не значи че не ви чета всеки ден.Просто при мен нищо ново и за това не пиша,искам да кажа първо едно голямо ЧЕСТИТО от мен на Вивалчето-да е жива и здрава малката Марина-Йоана и да радва мама и татко.А на всички останали да им кажа кураж момичета и устремено напред към заветната ни цел да станем - горди майки.
*
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #917 -: Декември 14, 2009, 14:41:26 pm »
Здравейте момичета бързам да пиша докато бебка спи :lol:
Благодаря ви за подкрепата и чудесните пожелания :bighug: .Цецинка ви е написала всичко подробно,за което и благодаря  :thankyousign: Мога да добавя само,че раждането мина много леко и спокойно благодарение на нашият док.
Целувам ви,пожелавам весели празници и не забравяйте, че по Коледа стават чудеса :goodluck:
*

    isho75

  • ****
  • 533
  • Вярвай в чудеса
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #918 -: Декември 14, 2009, 16:37:31 pm »
За първи път пиша тук, но от няколко дена чета темичката ви и днес реших да се включа! Аз не съм все още от пациентките на д-р Бойчев, но си записах час за 23,01,10 и аз като повечето от вас при него ме праща един проблем от вече почти 3 год.не мога да забременея. Не знам каква е причината. От Русе съм и тук лекарите явно не са много наясно какво трябва да се прави при такъв проблем:? ! При много от Русе съм ходила не ми е правена цветна снимка нито фоликулометрия нищо само една спермограма на мъжа ми и няколко различни мнения за резултатите от нея! Правена ми е само лапароскопия, защото имах ПКЯ и един от лекарите д-р Хубчев каза, че това е причината, но 2 год. след нея аз пак съм с ПКЯ и все още не мога да забременея! Надявам се, че д-р Бойчев е правилния човек! Приемам всякакви съвети не знам какво да очаквам.Прочетох няколко ваши изказвания и се обнадеждих! Стига съм писала да не ви отегча със дългия си пост! Лека вечер и успех на всички ни!                                                                           Здравей teo_desitka само ще ти кажа,че отиваш на правилното място.Аз също съм от Русе и също изгубих две години с Русенските доктори.Когато преди две години и половина отидох при д-р Бойчев той за два месеца откри какъв ми е проблема насрочи ми дата за операция и в последствие се насочихме към инвитро,понеже се разбра,че нормално не мога да забременея.Стискам ти палци да имаш повече късмет от мен и да не стигаш до инвитро,защото аз вече имам два неуспешни опита.И там никак не е лесно да забременееш.
« Последна редакция: Декември 14, 2009, 16:39:32 pm от isho75 »
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #919 -: Декември 15, 2009, 20:39:54 pm »
Благодаря за доброто посрещане и за хубавите думи и аз се надявам най-сетне да открия доктора си и дано не е късно, дано всичко е поправимо и не се стигне до такива крайни мерки като инвитро и причината да е нещо което лесно ще се поправи!Лека вечер :balk_126: и успех на всички ни  :bighug: :bighug: :bighug: