0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Надарените деца
« Отговор #60 -: Август 12, 2011, 15:55:27 pm »
О, Джиджи, да не те разочаровам, но и аз мислех, че яслата и градината ще оправят съня, но не би... Там спят по 2 часа следобяд и вечер отново в 22 лягат.
Принцеска, не зависи от упорство и т.н., а от децата. На година и 4 ги пуснах на ясла, от тогава са с режим (а и от доста преди това, защото исках да отидат научени), но както вече писах, това не промени нощния сън, а събота и неделя си спят колкото искат те. Предпочитам наспани деца, отколкото криви.
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Надарените деца
« Отговор #61 -: Август 12, 2011, 15:58:07 pm »
1. Валдорфско школо не е да пиеш соево мляко, да свириш на флейта и да лягаш рано. има достатъчно какво да се прочете в мрежата. има и в Бг такива. намирам ги за сектантски, но това си е мое мнение.

2. за занимания с конкретен спорт при деца се говори най-рано след 5-6 години. за какъв хандбал и волейбол става дума при 3-4 годишни карапузи??? те изразходват достатъчно енергия като постоянно тичат, движат се и правят нещо. не е нужно като нас възрастните осъзнато и целево да се движат два пъти седмично по 45 минути, ходейки "на фитнес" или "на спорт".

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

    sixsens

  • *****
  • 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Re: Надарените деца
« Отговор #62 -: Август 12, 2011, 16:08:37 pm »
Темата не беше ли за надарените деца?
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
Re: Надарените деца
« Отговор #63 -: Август 12, 2011, 16:14:31 pm »
беше, ама както се установи родителите на такива деца не пишат тук, а само ние :lol: :lol:
*

    sixsens

  • *****
  • 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Re: Надарените деца
« Отговор #64 -: Август 12, 2011, 16:26:29 pm »
Ахахха, добре, да се успокоя значи, че не съм не на място :lol: :lol: :lol:

Стеф, ти не се бутай в А група, как да не си родител на надарени деца - я твоята Деса-поетеса какви ги твори :lol: Честно, искрено се посмях и се възхитих на приказката, страхотно дете, жива и здрава да е и чакам продължението  :D
« Последна редакция: Август 12, 2011, 16:28:21 pm от sixsens »
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!