0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета,чувала съм от поморийки добри отзиви за този гинеколог.Разбрах също , че е специализирал мъжки и женски стерилитет и е работил по тази специалност в София, като е бил много добър. Има ли във форума негови пациентки и какви са впечатленията?Помогнал ли е на някого с по-специфични проблеми?
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
Въпрос за доктор Матей Попов от Поморие
« Отговор #1 -: Юни 19, 2006, 22:08:11 pm »
Аз съм поморийка-сега живея в Бургас. За д-р Попов съм чувала само хубави неща.  Наистина е работил в София. Помогна на моя приятелка и тя сега се радва на 3-месечна дъщеричка.
Аз все още не съм се наканила да го посетя. За сега ходя при д-р Калчева ( Бургас )

*

    Graciela

Въпрос за доктор Матей Попов от Поморие
« Отговор #2 -: Юни 23, 2006, 00:49:40 am »
Привет,за Д-р Попов мога да т дам само добри отзиви!Аз ходих при него за проследяване на бременноста си и съм доволна!По-трудно става записването при него!
Re: Въпрос за доктор Матей Попов от Поморие
« Отговор #3 -: Септември 09, 2010, 19:53:29 pm »
Здравейте на всички аз също имам мнение за д-р Попов той водеше цялата ми бременност ,но великия доктор не обърна внимание на това че моята бебка е с вродени аномалии дори не ме посъветва да ида и при друг специалист за него изоставането в развитието и се дължеше на "нередовния" ми цикъл който си идваше всеки месец но 30 дена за което по късно ми се изсмяха всички др лекари и просто бяха учудени как може лекаря ми да не е видял всичко това при основание че се открива още в самото начало на бременността та аз живях с мисълта че ще ставам мамйка 7 месеца да станах родих преждивременно и мойта малка Дария живя само 12 часа, но както и да е момичета не вярвайте на големите специалити какъвто е и д-р Матей Попов за мен той не е.