0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Д-р Бойчев-Тутракан - 2
« -: Януари 01, 2009, 02:01:00 am »
За много години!!!

Благословенна да е новата 2009 г., да бъде изпълнена с много семейна обич по домовете ни, с много положителни емоции, нека да дойде най-щастливият и очакван момент за всяка от нас. Да бъдем здрави и с усмивка да продължим да се борим за мечтите си!!!
Вярвам че новата ни темичка ще бъде изпълнена  със  :bori_007: :bori_004: :bori_005:, вярвам че сега е подходящ момент да дадем старт на тази тема с нови моменти от животите ни!!
Мисля че ще има още нови момичета, които ще се присъединят тук и че ще си помагаме защото съм свидетел, че имаме нужда една от друга. Благодаря на д-р Бойчев който е "виновника" да се сберем една групичка и да се подкрепяме. Да е жив и здрав доктора ни и все така да е всеотдаен лекар и приятел.
Целувам ви!!!
Re: Д-р Бойчев-Тутракан - 2
« Отговор #1 -: Януари 01, 2009, 17:37:44 pm »
Да са живи и здрави и двамата братя Бойчеви. нека направят много семейства щастливи и нека новата 2009 да е изпълнена с +++++++++++ тестчета :bfp1:
Re: Д-р Бойчев-Тутракан - 2
« Отговор #2 -: Януари 01, 2009, 18:10:17 pm »
Да са живи и здрави и двамата братя Бойчеви.
Амин!!!!
Re: Д-р Бойчев-Тутракан - 2
« Отговор #3 -: Януари 02, 2009, 10:14:13 am »
за съжаление и третата инсеминация е неуспешна. теста е отрицателен, а днес ми е 16-ти ден от манипулацията. спираме с всичко това за няколко месеца. просто имам нужда от почивка. тези почти 3 години вече ми идват прекалено много. явно следващата стъпка е лапаро и инвитро.
късмет на вас милички. дано поне вие видите толкова желаните 2 чертички
Re: Д-р Бойчев-Тутракан - 2
« Отговор #4 -: Януари 02, 2009, 11:26:33 am »
Moli_77 много съжелявам за разочарованието от теста ти, но е вярно че спокойствието е най-голямото лекарство.Така че може точно през тези месеци за почивка от всички манипулации и притеснения да бъдеш приятно изненадана с :bfp:
Пожелавам ти от все сърце да стане точно така - просто трябва постоянна надежда но и спокойствие, а не напрежение ще стане или не...:)
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан - 2
« Отговор #5 -: Януари 02, 2009, 11:47:38 am »
Момичета, пожелавам ви най-вълшебната и плодородна 2009 година!!!
Със сигурност ще има тъжни моменти, моменти на неуспехи и тревоги. Важното е в крайна сметка да се сбъднат мечтите ни и да сме тук, заедно, за да направим болката по-лека и успеха по-сладък!!!
Обичам Ви!!!
Re: Д-р Бойчев-Тутракан - 2
« Отговор #6 -: Януари 02, 2009, 12:12:35 pm »
Moli_77  и аз от последната неуспешна инсеминация си дадох почивка 2 месеца. Отрази ми се добре, времето лекува всичко...

cream много хубаво пожелание. Аз искам да питам нещо - кой ти подготви документите за лекарствата от НЗОК-2008 г., кой ти написа заключенията и тем подобни. Аз просто искам превантивно да се запозная с нещата, че ако може тази година бих подала документите. Колко ти струваха ориентировъчно изследванията? Пък за безплатните опити какво ли ще стане незнам??? Ако може накратко да обясниш.
Re: Д-р Бойчев-Тутракан - 2
« Отговор #7 -: Януари 02, 2009, 15:19:35 pm »
Privet na vsichki momicheta  :bighug:
Chestita nova godina na vsichki,da ste jivi i zdravi i mnogo usmihnati prez tazi 2009 godina.Neka tazi godina da bade "Nashata godina  :babyflips: ".
Ne sam vi pisala otdavna,poneje pri nas niama promiana,prodaljavame napred s novi opiti po estestven pat.Niama da se predavame ,nali?

Pojelavam na vsichki uspeh i viarvam che vsichki shte se pohvalim s  :bfp: prez novata 2009 g.
 :balk_104: :balk_104: :balk_104: :balk_104:

Re: Д-р Бойчев-Тутракан - 2
« Отговор #8 -: Януари 02, 2009, 19:14:34 pm »
zdraveite tuku shto se registrirax v tozi sait no problema mi e ot 8 godini moiata mila saoruga e sas sterialitet no mnogo iskame da si imame edno angelche,umoliavam vi kajete na kade da xvanem i kakvo da napravim za da e moiata jena nia shtastlivata
Re: Д-р Бойчев-Тутракан - 2
« Отговор #9 -: Януари 02, 2009, 20:50:14 pm »
Честита Нова Година на всички момичета,които помагат на такива като мен - с огромни съмнения  и притеснения.Ето я и моята история.Преди два месеца ми беше направена лапароскопия,заради извънматочна бременост. За щастие не се стигна до кръвоизлив ,но ми отстраниха едната тръба. Съвета на оператора ми в началото беше да се пазим 3-4 месеца,а след това да се направя втора лапароскопия,за да се разбере дали ми е проходима единствената останала тръба. На следващото посещение ме посъветва да се пазим тези три месеца и след това да се пробваме,а ако не стане тогава операция. При което (след много четене във форумите) аз го попитах:" Не е ли по-добре да се направи цветна снимка, хидротубация, такива неща" ,а той ми отговори " Това е много болезнено, а и забременяването е Божа работа - с цветна снимка или без - каквото Господ е решил ,това ще стане..На църква ли бях или на гинеколог???Дълго време след това обикалях гинеколозите в София и какво да ви кажа :Всеки ми препоръчва втора операция при някой негов познат,само срещу 800 лева, с избор на екип естествено ,и всичко щяло да се оправи..Само че аз все още вярвам,че може да мине и без това.Майка ми живее в Русе и ми препоръча клиниката в Тутракан, но понеже живея в София искам да знам дали преди препоръка за лапароскопия, Д-р Бойчев ще ми предложи всички останали начини да се установи проходомистта на тръбата или ще чуя същият отговор като от всички останали?!
Ще се радвам ,ако някой ми отговори и ако мога аз да помогна на някой с опит от моите преживявания..
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан - 2
« Отговор #10 -: Януари 02, 2009, 23:17:43 pm »
Аз искам да питам нещо - кой ти подготви документите за лекарствата от НЗОК-2008 г., кой ти написа заключенията и тем подобни. Аз просто искам превантивно да се запозная с нещата, че ако може тази година бих подала документите. Колко ти струваха ориентировъчно изследванията? Пък за безплатните опити какво ли ще стане незнам??? Ако може накратко да обясниш.
Д-р Бойчев ще ти обясни какво трябва да направиш, но мисля че в момента нищо не е ясно. Трябва да се изчака новата програма, за да се знае как ще се действа нататък. До колкото си спомням някъде към 300 лв. струваха изследванията за двамата.

svetlinkaaa, смятам, че Бойчев започва първо с цветна снимка и после преценява как да процедира. Поне моите наблюдения са такива. Съветът ми е щом имаш възможност, опитай при него. Така или инъче нищо няма да загубиш.

smotaniatsi, в сайта има много и разнообразна информация. Трябва да се обърнете към специалист по стерилитет.
Re: Д-р Бойчев-Тутракан - 2
« Отговор #11 -: Януари 03, 2009, 12:59:37 pm »
Д-р Бойчев ще ти обясни какво трябва да направиш, но мисля че в момента нищо не е ясно. Трябва да се изчака новата програма, за да се знае как ще се действа нататък.
Аха това исках да прочета,че нашия док. може да изготви документите ако удобрят такава програма НЗОК.

svetlinkaaa запиши си час и тъкмо докато мине периода на пазене да не забременееш и ще дойде часа при д-к Бойчев. Не ти пречи да отидеш на гости на мама и да прескочите до Тутракан... веднага втора лапароскопия ми се струва доста излишно.

smotaniatsi няма как да ти напишем каквото и да било..поста ти не дава никаква информация. Просто разкажи по-вече и пиши с бълг.букви,че трудно се чете така.Във форума има правила.....а в нета дваж по-вече информация.
 
Re: Д-р Бойчев-Тутракан - 2
« Отговор #12 -: Януари 03, 2009, 19:34:26 pm »
Благодаря ви момичета  :D.Просто незнаете какъв кураж ми вдъхнахте!!!!Още в понеделник ще се свържа с него и дано скоро да успея да се доредя...
*

    marteo

  • ***
  • 156
  • ЩАСТЛИВА МАМА
Re: Д-р Бойчев-Тутракан - 2
« Отговор #13 -: Януари 04, 2009, 19:31:09 pm »
За много години, момичета !!!  :bori_023:
много здраве желая на всички ни и много, много бебета през 2009 !
На 06.01 ми е 10-я ден от МЦ и трябва да отидем пак на инсе. Бихте ли ми казали колко време след "Прегнил"-а се прави инсе-то? Т.е. колко време след инжекцията трябва да се пука фоликула?
Мерси предварително и  :bighug:
"Това, което не ни убива ни прави по-силни" Ницше
Re: Д-р Бойчев-Тутракан - 2
« Отговор #14 -: Януари 05, 2009, 12:13:23 pm »
Бихте ли ми казали колко време след "Прегнил"-а се прави инсе-то? Т.е. колко време след инжекцията трябва да се пука фоликула?
marteo овулацията по листовките пиши че настъпва от 36 до 48 час след поставянето на прегнила. Или обикновено док.Бойчев казва инжекция 8 часа сутринта и инсеминация към 18-19 часа на следващия ден.
Успех!!!
*

    marteo

  • ***
  • 156
  • ЩАСТЛИВА МАМА
Re: Д-р Бойчев-Тутракан - 2
« Отговор #15 -: Януари 05, 2009, 12:19:59 pm »
Мерси, Kalimera!
Тъкмо сега намерих цяла тема "колко часа след "прегнил" трябва да се прави инсеминация". Излиза, че всичко е по преценка на доктора, има случаи когато се пукат 3-4 часа след "Прегнил"-а. Утре на обяд съм там, дано този път стане чудото!!
Спорна седмица на всички :)
"Това, което не ни убива ни прави по-силни" Ницше
Re: Д-р Бойчев-Тутракан - 2
« Отговор #16 -: Януари 05, 2009, 12:25:53 pm »
Излиза, че всичко е по преценка на доктора, има случаи когато се пукат 3-4 часа след "Прегнил"-а. Утре на обяд съм там, дано този път стане чудото!!
По принцип всичко е възможно, но преценката на доктора за Прегнила зависи май от големината на фоликула. При мен обикновено се пукат след 36-ят часа,защото  правехме инсе на неспукан Ф. а на следващия ден беше спукан.  Да не говорим, че единия път реши че няма да се пука ф.и ме беше много яд. Дано при теб нещата се развият в добра посока. Пиши утре какво става с теб.
Re: Д-р Бойчев-Тутракан - 2
« Отговор #17 -: Януари 06, 2009, 17:48:18 pm »
Здравейте момичета,за много години,аз докато разбера че има нова тема,вие сте изписали толкова много.Пожелавам на всички ни само най,най-доброто да се случи а именно деца да се родят.Новата година нека ни донесе много пълни с щастие и детски плач домове,много весели мигове с любимите хора и много,много късмет.
На док.Бойчев пожелавам да продължава да ни помага и да е с нас и дано през тази година помогне на два пъти повече момичета от колкото през изминалата година.
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан - 2
« Отговор #18 -: Януари 07, 2009, 21:41:15 pm »
Утре на обяд съм там, дано този път стане чудото!!
Спорна седмица на всички :)
Как мина инсето? Чакаме те да разказваш.

Благодаря ви момичета  :D.Просто незнаете какъв кураж ми вдъхнахте!!!!Още в понеделник ще се свържа с него и дано скоро да успея да се доредя...
Успя ли да си вземеш скоро час?

Калимерче, как вървят нещата при теб?
*

    marteo

  • ***
  • 156
  • ЩАСТЛИВА МАМА
Re: Д-р Бойчев-Тутракан - 2
« Отговор #19 -: Януари 07, 2009, 22:44:02 pm »
как мина инсето? Чакаме те да разказваш.
Днес мина доста по-трудно от предния път, не ме е боляло, но доктора бая се озори, аз по едно време се стегнах и.. накрая каза, че е успял, дано наистина да е успял :) "Прегнил"-а вчера в 2PM ми го би, а инсето беше днес в 7;30PM, след това гледа фоликула и още не се беше спукал.  Утре в 2PM пак съм там да видим дали се е спукал и пак ще направим реинсеминация.
Ако и този път не стане ми каза, че препоръчва да правя някакви имунологични изследвания (целия пакет струва към 240-260 лв).
Ще ви държа в течение как са нещата при мен, а до тогава се надявам някоя от нас да се похвали с  :bfp:
Успех на всички !!! :bighug:
"Това, което не ни убива ни прави по-силни" Ницше
Re: Д-р Бойчев-Тутракан - 2
« Отговор #20 -: Януари 08, 2009, 06:43:01 am »
Прегнил"-а вчера в 2PM ми го би, а инсето беше днес в 7;30PM
Eхee marteo много рано сте работили с доктора бе... :D. Явно наистина при всеки е индивидуално. Дано се спука фоликула-е няма къде да иде нали му сложихте прегнил. Опитвам се да внеса весел тон,че по поста ти май усещам че си притеснена.
А за имунологичните изследвания ти вземат кръв в клиниката и ги пращат в Софийската клиника. Резултатите излизат след 2 седмици. Аз неочаквах там проблем, но уви изкочи един размърдал се показател. Но вие пак ще говорите на тази тема. Успех! 
Калимерче, как вървят нещата при теб?
Амиии пия си лекарствата и чакам да минат още две седмици и нещо до прегледа :x. Ти кога очакваш МЦ? Надявам се да се включваш по време на стимулацията,че нали след теб вървя и тъкмо ще имам кого да питам :lol: е няма много да питам ...но ако и аз започна при д-р Бойчев ще съм запозната по-вече със ситуацията. Всичко добро от мен!!!
Re: Д-р Бойчев-Тутракан - 2
« Отговор #21 -: Януари 08, 2009, 08:36:00 am »
Опппс РМ за нищо го нямам  :oops:. marteo вие сте правили инсето вечерта  :oops: :oops:.Много се зачудих кога рано сутринта сте дали материал,сте чакали два часа и сте направили инсето в 7,30. Не съм била разсънена  :D. Както и да е успех днес.
*

    marteo

  • ***
  • 156
  • ЩАСТЛИВА МАМА
Re: Д-р Бойчев-Тутракан - 2
« Отговор #22 -: Януари 08, 2009, 09:18:17 am »
Опитвам се да внеса весел тон,че по поста ти май усещам че си притеснена.
Ще продължа и аз с веселия тон: вчера докато бях при доктора му звънна телефона и се чу женски глас: Докторе, аз съм... и съм бременна, бременна съм! Искам да си запиша час.
Доктора: за какво?
Бременната: ами бременна съм!
Док: добре де, консултация ли искате, видеозон или аборт? То така бременна съм нищо не ми говори.
И после се обръща към мен: много викаше и не можах да разбера дали се е уплашила и иска аборт или се радва  :D
Весел ден на всички !
"Това, което не ни убива ни прави по-силни" Ницше
Re: Д-р Бойчев-Тутракан - 2
« Отговор #23 -: Януари 08, 2009, 12:04:15 pm »
marteo разсмя ме :D.Затова сигурно доктора не си вдига много често телефона.
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан - 2
« Отговор #24 -: Януари 09, 2009, 00:08:10 am »
вчера докато бях при доктора му звънна телефона и се чу женски глас: Докторе, аз съм... и съм бременна, бременна съм! Искам да си запиша час.
Доктора: за какво?
Бременната: ами бременна съм!
Док: добре де, консултация ли искате, видеозон или аборт? То така бременна съм нищо не ми говори.
И после се обръща към мен: много викаше и не можах да разбера дали се е уплашила и иска аборт или се радва  :D
Ееееееееее, то това като виц звучи направо! Страшно ме развесели!!!!!!!!!!!!!!
Момичета, ако има и други случки, разказвайте, за да се забавляваме от време на време.

Днес мина доста по-трудно от предния път, не ме е боляло, но доктора бая се озори, ...
Ако и този път не стане ми каза, че препоръчва да правя някакви имунологични изследвания (целия пакет струва към 240-260 лв).
И при мен минават много трудно инсетата и затова съм силно притеснена за трансферите..........
А за имунологичните, според мен е добре да се направят, за да се установи навреме дали има проблем. Аз всеки път му подхвърлям за тях, но не иска да ми ги назначи и това е!
Желая ти успех!

Амиии пия си лекарствата и чакам да минат още две седмици и нещо до прегледа :x. Ти кога очакваш МЦ? Надявам се да се включваш по време на стимулацията,че нали след теб вървя и тъкмо ще имам кого да питам :lol: е няма много да питам ...но ако и аз започна при д-р Бойчев ще съм запозната по-вече със ситуацията. Всичко добро от мен!!!
Около 19 очаквам МЦ и отивам при Бойчев. След това, около седмица по-късно ще трябва да сме в СФ /ако всичко е наред, пу-пу :)/. Може и да се засечем. Ще си взема лаптопа в СФ, така че ще пиша задължително. Няма да ви спамя темичката. Ще пиша повече в темата за инвитрото през декември/януари. Малко ме е страх,но е нормално............. Стискайте ми палци!!!!!!!!!!!!
« Последна редакция: Януари 09, 2009, 00:11:22 am от cream »
*

    marteo

  • ***
  • 156
  • ЩАСТЛИВА МАМА
Re: Д-р Бойчев-Тутракан - 2
« Отговор #25 -: Януари 09, 2009, 09:34:26 am »
Ще пиша повече в темата за инвитрото през декември/януари. Малко ме е страх,но е нормално............. Стискайте ми палци!!!!!!!!!!!!

Няма да се страхуваш, за да не излязат уплашени бебета  :D
Ще ти стискаме палци, много ясно, ти от време на време се включвай и в тази тема за да ни напомниш да четем твоите постове в "инвитро през декември - януари".
Ние вчера направихме реинсеминация, фоликула се беше спукал, но решихме да правим реинсеминация, защото не може да се види кога се е спукал, нека има "живи момченца", които да действат  :wink:
Вчера бях по-спокойна, защото докато чакахме там имаше 2 момичета, които са забременели след инсе (едната от втория опит, а другата от третия).
Има надежда за всички ни, само търпение и вяра! И взаимна подкрепа, разбира се  :D
"Това, което не ни убива ни прави по-силни" Ницше
*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан - 2
« Отговор #26 -: Януари 09, 2009, 13:11:20 pm »
Мили момичета, уважавам всяка една от вас и избора й на клиника. Но това се превърна в чат тип седмична тема, поради което я заключвам
В очакване ....
Re: Д-р Бойчев-Тутракан - 2
« Отговор #27 -: Януари 10, 2009, 12:00:12 pm »
   Има достатъчно седмични теми за споделяне на преживяванията ви в момента, също така към форума има и чат, в който можете да влизате и да си говорите. Колкото до тази и старата тема, тя отдавна си смени предназначението и престана да бъде информативна. Голяма част и от пишещите вече си смениха и лекаря, като минаха на етап ин витро.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]