0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Re: нека се видим в огледалото
« Отговор #40 -: Декември 17, 2008, 15:56:45 pm »
Момичета, престанете :?
Това е ужасно, което правите. В крайна сметка замислете се, колко от вас ако имат проблемна бременност, трябва да пазят леглото и има вероятност да загубят бебето, за което се борят от години, ще отидат на протест????
Мишана, уважавам те много, в случая не си права - ти пази ли леглото на протеста на ДРЗ??? Защо и Люба да не го пази?
Ефи, ти ако беше в това положение, какво щеше да направиш? Да излезеш навън, на студа, да рискуваш една процедура, за да подкрепиш каузата?
Да, всички ние знаем, че има и такива, които се борят заради нас. Не го навирайте в очите на всички. Има достойни начини да се покаже.
Поклон пред Ани и Радина :youwoman: Аз не ги чух да упрекнат никой, че не е дошъл. За Ани - вече не е кауза, защото е успяла, а за Радина е, защото се бори за рожба. Но въпреки това двете са рамо до рамо и се борят за всички.
За това спрете вече - всеки има собствена съвест, тя ще е неговия съдник. Няма нужда да обиждате, да нагрубявате или да гоните потребители.
Моля ви, сложете шпагите и насочете енергията си в посока каузата, за която се борим.
П.С. Не ми е безразлично как е се приеме поста ми, но има моменти, в които съжалявам, че не съм си в България и не мога да направя повече. Въпреки че тази кауза вече не е моя борба...
Болно ми е от написаното по-горе, защото е типично по български... Вместо да съградим, рушим вече съграденото...
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
Re: нека се видим в огледалото
« Отговор #41 -: Декември 17, 2008, 16:01:47 pm »
Още в началото на темата ми се стори и на мен че няма да се изпишат вежди тука.
Хайде да спрем.