0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

 :youwoman: :bighug: :balk_46: :balk_47:нямам думи
*

    denisa

  • *****
  • 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Надявам се момичето да е добре моля се да се оправи бързо.Д-р СТАМЕНОВ,Д-р ТАБАКОВА Д-р ВЛАДИМИРОВ,АНИ,РАДИНА,СЛАВИ ТРИФОНОВ и ЦЕЛИЯТ МУ ЕКИП ПОДНАСЯМЕ ВИ ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!Въпреки,че бях там на място едва сега след като изгледах предаването  осъзнах какво сме постигнали.Надявам се в сряда да имаме само положителни новини!
*

    Lisko

  • *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Ани, "Зачатие", "Искам бебе", д-р Стаменов, д-р Владимиров, д-р Табакова, всички които бяхте отпред прекланям се пред вас.
А за Слави и екипа му, тази вечер промених чувствата си:)Бях спряла да го гледам и харесвам но за 1 час той направи повече отколкото политиците за години.

благодаря ви.
ИМА НАДЕЖДА ! Щом има хора като Слави, неговият екип,Ани,лекарите,които ни подкрепят,момичетата отвън- значи България ще оцелее !Момичета, ДОБРОТО вече се случва,КОЛЕДНОТО ЧУДО го има!Благодаря на ЧОВЕЦИТЕ,които събудиха ВЯРАТА ми :youwoman:
Благодарности към всички участвали в това прекрасно събитие.Прекрасно предаване се получи.Дано след тази гласност има положителни резултати в сряда.
*
Gane, дай линк към тези коментари, за които говориш!

Благодарности към Радина за силният репортаж, който се получи! Радина, най-искрени пожелания за една пълна бебешка количка идната Коледа.

Само дето от такъв ъгъл снимаше камерата, че всъщност изобщо не се видя колко сме много, също не успяха да се видят хубаво и празните бебешки колички, а щеше да е много въздействащо, но нищо.
*
Благодаря ви! Невероятно се получи!
Много добре се получи, най-искрените ми уважения към всички.

Съжелявам за момичето, което е пострадало и ще не съм разбрала какво се е случило, дано се възстанови бързо. :youwoman: and man
*

    eloiz

  • ***
  • 167
  • Чакам те бебчо...
Браво Ани, браво на всички присъствали на мероприятието, благодарности на всички лекари които са с нас, които познават нашата болка.
БЛАГОДАРИМ ТИ СЛАВИ,ЧЕ НАЙ-СЕТНЕ ЧУ ВОПЛИТЕ НИ!

:wave: :bighug:
*
Говорих с Ани. Тя беше с нея до преди малко. Момичето е малко по-добре, останало е в болницата. Дарилка ще остане с нея, благодарности! Лекарите, които са я гледали казаха, че ще се оправи скоро, но трябва да е под наблюдение. Както jam писа скенера е ок. Слави лично е дошъл да я види. Ани благодари на д-р Стаменов, д-р Владимиров и на д-р Табакова за огромното съдействие. Моля се по-бързо да се възстанови момичето. Ани каза, че утре ще имаме сутринта информация за състоянието й! Дано по-бързо да се оправи, моля се от сърце!
ето тук писах
Едва ли има някой ,който да не се е развълнувал тази вечер!Успех на всички!
Слави e пич,сценаристите също!Признала съм ги!Благодаря на Ани,Радина д-р Владимиров д-р Стаменов д-р Табакова и на всички момичета и момчета които мръзнаха навън! :youwoman:
*
Много силно предаване. Благодаря на Ани, Радина, д-р Стаменов, д-р Табакова и д-р Владимиров.
Радвам се, че успяхме да се съберем внушителна група.
Надявам се да има положителни резултати.
*

    Nataly*

  • *****
  • 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
БЛАГОДАРЯ ВИ!!!
Това беше най-емоционалното и въздействащо предаване, което съм гледала. В къщи подсмърчахме в пълен състав.
Бяхте страхотни, момичета.
Няма толкова силни думи, с които да мога да изразя чуствата си.
*
Беше жестоко,страшно съм развълнувана,прекланям се пред всички , които организираха и взеха участие в това събитие,момичета благодаря ви,браво и на Слави, нямам думи........
МНОГО СИЛНО ПРЕДАВАНЕ! ОСТАНАХ БЕЗ ДЪХ И СЪЛЗИ!
*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Цвети, опитвам се, обаче не мога да се логна в страницата на шоуто. В момента, в който успея, ще пиша.
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

    ultra

  • Анна Зашева
  • *
  • 7291
Момичето е добре, но е в силен шок. Бяхме допреди малко в болницата при нея, darilka, Радина и докторите. Добре, че дойдоха д-р Табакова и д-р Стаменов та да я оставят под наблюдение, че иначе не искаха. Слави дойде с екипа си, дойдоха и осветителите, всички бяха много загрижени. Дарилка ще остане ЦЯЛА нощ с момичето, евала! Всички лекари гарантираха, че до 1-2 часа момичето ще е напълно добре. Направиха й обстойни прегледи - на скенер, на рентген, при невролог и при психолог. Всички са категорични, че за щастие няма сериозен физиологичен проблем. Момичето е прживяло много тежка година, с операции, счупвания и нерви и й е дошло в повече. Дано всичко лошо остане в тази година!
« Последна редакция: Декември 16, 2008, 01:34:20 am от ultra »


“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
Страхотно предаване се получи !!!
Още не мога да дойда на себе си от вълнение.
Дано окаже влияние върху тези,които зависят нещата!
 :bighug: :bighug: :bighug:
Цвети, опитвам се, обаче не мога да се логна в страницата на шоуто. В момента, в който успея, ще пиша.
Да. И аз не мога да се логна.