0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Идея
« Отговор #40 -: Декември 17, 2008, 09:00:23 am »
Идеята е добра, но преди да се изпрати писмото е добре да има повече гласност - да научат медиите, че се изпраща такова писмо и изобщо за проблема. Струва ми се, че основно БТВ отразява това. Не чух нищо в новините на канал 1, на Нова телевизия и др. Хората гледат новините. Малко са тези, които могат да си позволят лукса да гледат сутрешните блокове.
И малко офф /сигурно ще ме нападнете/ - но от известно време по телевизиите излизат все едни и същи лица. Това прави впечатление. Погледнато отстрани прилича и на реклама.
Казвам всичко това за добро, не да се заяждам. В крайна сметка идеята е да се постигне резултат, а не да се караме.

Нова отразиха неминаването на закона. Печатните медии доста добре следят темата също.
А относно едните и същи лица - факт. Ама какво да правим, каот само едни и същи лица имат смелостта да излязат отпред?
*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
Re: Идея
« Отговор #41 -: Декември 17, 2008, 09:13:48 am »
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
Re: Идея
« Отговор #42 -: Декември 17, 2008, 09:15:53 am »
здравейте!
немам думи да опиша гнева си!!! не живея в Бг и осъзнах, че Бг няма нужда от генната си банка независимо къде е тя!! Много млади и успели хора , милеят за Родината, но от 2 дни осъзнах, че ми е грешно мисленето. Бг прави всичко, зада продължава изтичане на ГЕННАТА БАНКА НА БГ.
 В  Австрия имат същия проблем , но са го осъзнали и дават ВСИЧКО В ИМЕТО ДА СЕ РОДИ ЧОВЕК, РАБОТОСПОСОБЕН ЗА ДЪРЖАВАТА.Касата не само , че поема неколко опита, има изградени огромни центрове в големите градове. Осъзнах, че нищо не се е променило, осъзнах, че в Бг и да плащаш осигуровки, то Касата не те защитава.Осъзнах, че ние успелите малди хора, които славим нашата Родина с труда си и знанията си, требва да си стоим по света , да раждаме деца тук, а не в Бг. Осъзнах, че Бг не заслужава нас младите хора. Много хора искат да се върнат , но след тези неща, много ще се замислят като мен.