0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ СЛУЧВА....
« Отговор #20 -: Декември 08, 2008, 10:59:27 am »
Мимка, момичето вероятно се е объркало.

Но...ти взимай витамини, спортувай и ...не забравяй да поливаш палмата. :wink:
Re: ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ СЛУЧВА....
« Отговор #21 -: Декември 08, 2008, 11:34:46 am »
Мимка единственото, което мога да ти кажа е да правиш нещата, които можеш, а те са:
1 Следи си овулацията с температура и с тестове.
2. Ходи си редовно на лекари, но си и купи масажно масло и си правете с мъжа си вечери на удоволствията - ей така, а не по план;
3. Взимай си витамини и спортувай;
4. Като ти се плачи се наплачи ( аз така правя);
5. Ако има бебенца около теб ходи да ги подържиш и храниш и къпеш, тогава и част от  романтиката отпада, защото виждаш, че и това е трудно!

Geritta2002, може би си объркала авторите на постовете, аз само давам съвет, не търся такъв.Вчера казах на Адаша (mini), че като забременее с третото лично ще я тъпча с храна, защото не е човешко аз да гладувам а тя бременна в 8мия месец да е с по-малък задник от моя.Тя каза-тогава ще бременеем заедно.Аз и отвърнах, че ще поговря с палмата до леглото ми.Все пак в световната история има вече един регистриран случай на забременяване от цвете, колко му е да съм втора в списъка ;)
Сори за офф-а.

Извинявай , сега видях грешката си!
И ми стана смешно, защото видях и бебчето ти от снимките и разбирам, че най-малкото ти е до спорт и витамини:))Но... снимката на твоето бебче ми оправи смотаното настроение, с което се събудих днес. Да ви е жив и здрав!

*
Re: ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ СЛУЧВА....
« Отговор #22 -: Декември 08, 2008, 11:45:11 am »
Това към кого беше отправено, че му загубих нишката....
*

    eganeva

  • *****
  • 4584
  • И утре е ден, но друг....
Re: ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ СЛУЧВА....
« Отговор #23 -: Декември 08, 2008, 11:47:01 am »


Извинявай , сега видях грешката си!
И ми стана смешно, защото видях и бебчето ти от снимките и разбирам, че най-малкото ти е до спорт и витамини:))Но... снимката на твоето бебче ми оправи смотаното настроение, с което се събудих днес. Да ви е жив и здрав!



Бебчето на кого бе?
Re: ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ СЛУЧВА....
« Отговор #24 -: Декември 08, 2008, 11:55:01 am »
Тука стана вече голяма каша :D
*
Re: ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ СЛУЧВА....
« Отговор #25 -: Декември 08, 2008, 13:47:44 pm »
Бебчето на кого бе?

Бе аз верно съм руса, ма явно за Теда ще да е ставало въпрос ;)
Искрено се посмях, благодаря ви, имах нужда! :lol:
*

    sixsens

  • *****
  • 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Re: ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ СЛУЧВА....
« Отговор #26 -: Декември 08, 2008, 14:27:54 pm »
Моят съвет е не си мисли и чудото ще стане

Оле, стига бе хора, настръхвам!
Репликата "Успокой се и ще стане" трябва да я забранят със закон.Нека да имам аз две запушени тръби, пък чакай да забременея със спокойствие!
Към авторката-правили ли сте изследвания?Верно е, че 7 месеца е прекалено кратък период (за справка-аз вървя този път 8 години, а имаме и момичета с 10-15 годишен 'опит'), но не е зле да започнете от едната страна, за да не губите време.Недей стоя и чака порендия си цикъл с надежда да не ти дойде-повярвай ми, НЯМА ефект!Запиши си час за специалист и В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не се осланяй на факта, че еди коя си нямала 2 години, после престанала да мисли и забременяла.Такъв филм няма, повярвай ми!
Желая ти успех!


Aбсолютно съм съгласна, че трябва да се забрани тази реплика.Аз се мъча вече 2 години, имам две запушени тръби.Пределно ми е ясно какъв ми е проблема и съм убедена, че спокойствието няма да ми отпуши тръбите. Разбира се, нервите и притесненията не помагат, а вредят, ама колкото и рационално и трезво да мислим, два пъти по-иррационално чувстваме.Всеки средноинтелигентен човек знае, че емоциите са иррационални и трудно контролируеми, особено в този случай. Аз много добре знам, че не трябва да го мисля прекалено, че трябва да се успокоя, но това не ми помага въобще. По-добре се чувствам след като се нарева като магаре, отколкото след като някой ми каже да се успокоя.Хиляди пъти съм казвала на близките да ми спестят тази реплика, ама не!Продължават....само че не мога да им се сърдя/макар че им се ядосвам/, защото знам, че го казват, понеже не знаят какво друго да кажат, не знаят как да ме успокоят, как да ми помогнат.... и едва ли някой знае.Единствения лек за това състояние е положителния тест за бременност.:).Така че, мили момичета, благодаря ви че ви има, защото наистина който не е минал през този ад, не знае какво е.Жалко само,че толкова жени минават по тая трънлива пътека всеки ден.Успех на всички ви в тази тъй жестока борба!Дай боже на всички ни по едно/може и повече:)/ сладко бебче за Коледа/нали уж тогава ставали чудеса, ще се надяваме и ние на нашето/.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
Re: ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ СЛУЧВА....
« Отговор #27 -: Декември 08, 2008, 17:33:10 pm »
Мимчи, и си траеш а???? А тъ мислех за приятелка.
Re: ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ СЛУЧВА....
« Отговор #28 -: Декември 08, 2008, 18:12:23 pm »
Всички ще се надяваме за ЧУДО............Успех на всички!!!!!!! :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:


*

    bubentseto

  • **
  • 84
  • Мечтая,а мечтая ли значи вярвам
Re: ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ СЛУЧВА....
« Отговор #29 -: Декември 08, 2008, 23:39:11 pm »
тук стана като развален телефон,добре се посмях с това объркване преди сън
« Последна редакция: Декември 08, 2008, 23:42:35 pm от bubentseto »
Ако пожелаеш нещо много силно,можеш да го постигнеш!Вероятно ще ти е нужно търпение,много усилия,истинска борба-но всичко може да бъде постигнато!Поеми риска да мечтаеш!Поеми риска да работиш лудо за мечтите си!!!!
Re: ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ СЛУЧВА....
« Отговор #30 -: Декември 09, 2008, 13:36:43 pm »
Изяснение:
 Вчера оплетох тотално този пост - очите ми бяха подути от рев и нищичко не виждах, но като зомби пишех насам натам, само и само да ми мине.
В другия пост имаше една Мери, а тук Мимка ... и съм оплела тотално кой откъде ми пише. Затова стана и разваления телефон . Дано за хубаво да съм се объркала и Мими скоро да се похвали като Мери:)
Мисля, че бубенцето ме разкри!
Иначе за другия пост ето линк: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=32162.msg507954#new