0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Проблем с влизане във формуа!
« Отговор #20 -: Юни 29, 2009, 20:31:25 pm »
Предполагам че не е нов въпроса ми, но искам да питам защо всеки път като вляза в зачатие трябва да се логвам? Друг не работи на моя компютър и аз не излизам от потр. си име. Другия проблем е че паролата, която съм запаметила уж въобще не върши работа, всеки път я пиша наново, иначе изписва грешна парола, същото ми се случва когато се местя из подфорумите, всеки път иска парола.
*
Re: Проблем с влизане във формуа!
« Отговор #21 -: Юни 30, 2009, 11:51:29 am »
В момента сайта работи малко бавно при пращане на информация към него (логване, пускане на ЛС или поставане на постове във форумите). След профилактиката този проблем ще изчезне: повече за профилактиката тук.

...защо всеки път като вляза в зачатие трябва да се логвам? Друг не работи на моя компютър и аз не излизам от потр. си име.
Ако при логването си дала че продължителноста на сесията ти е примерно един час - след изтичане на този един час трябва да се логнеш наново. При логване избирай от списъка "завинаги". Ако това не помогне значи може това да се дължи на настройките на браузъра ти. Примерно да не си разрешила кукитата - това се променя от настройките за сигурност на браузъра ти.
...паролата, която съм запаметила уж въобще не върши работа, всеки път я пиша наново, иначе изписва грешна парола,
Това според мен е запаметена грешна парола и тя наистина е грешна - изтрий запаметената парола от браузъра си и се логни наново - ако те попита дали да запомни паролата кажи да - само ако се логнеш успешно.
същото ми се случва когато се местя из подфорумите, всеки път иска парола.
Това ми прилича на липсващо куки - погледни малко по нагоре за настройките по сигурноста - най вероятно са ти забранени кукитата в браузъра.

Поздрави