0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета!
Мисля да отида на гинеколог в МЦ Свети Панталеймон, но се колебая при кой лекар да си запиша час...След четене по различни форуми се спрях на Д-р Власова и Д-р Благоева...Моля ако някоя от вас е посещавала някои от тези лекари или пък някой друг лекар в МЦ Свети Панталеймон да даде някакви мнениия и съвети...
Благодаря предварително!!! :)
*
А за кой град става въпрос?
Имам вече две ангелчета на небето

О извинявам се, че не съм уточнила - за София!!! :)
И при двете съм ходила,не ходи при Власова,не съм доволна.От Благоева имам добри впечатления като гинеколог,но тогава не съм била при нея за проблемно забременяване а само за профилактични прегледи,но сега там стана много скъпо един преглед 80лв.по-добре отиди в специализирана клиника като Щерев примерно.
*
Д-р Власова не я познавам и не мога да кажа нищо за нея. Д-р Благоева ме е преглеждала два пъти, от които единия път в МЦ"Свети Пантелеймон", но  още по времето когато там работеше д-р Владимирв, мисля, че беше през 2000 година. По принцип съм доволна от нея - мила, внимателна, а в центъра има и хубава апаратура, както и приятни условия. Ак става въпрос за профилактичен преглед е добър вариант. Но, ако става дума за проблемно забременяване, и аз като Валентина, бих те посъветвала да се обърнеш към някоя от специализираните клиники по стерилитет. В София те не са малко, има списък в началната страница на сайта. Успех!

Много ви благодаря момичета за бързите отговори.Искам да отида просто на профилактичен преглед и да си направя някои изследвания, защото от скоро започнахме да правим опити със съпруга ми за бебче и може би е добре да се консултирам с лекар за някои изследвания, които е редно да си направим, а не за проблемно забременяване.Тъй като от скоро (3 месеца) правим опити не мисля за сега, че съм за такъв специалист.Много ви благодаря за изчерпателните отговори.И аз се бях ориентирала към Д-р Благоева ако трябва да съм честна, но все пак реших да се допитам и до вас ако някоя е ходила да си каже впечатленията от личен опит.А за цената не ме притеснява тъй като фирмата, в която работя ни осигурява допълнително и има договор с този медицински център и съответно прегледите там при всички специалисти са ни безплатни или по-точно казано-се поемат от здравната каса.Много ви благодаря милички за изказаните мнения и за съветите!!! :)
*
Тъкмо това и смятах да ти пиша, че още по времето когато ходех на прегледи там, идваха доста хора, които казаха, че фирмите, в които работят имат сключени договори с този център. Това е чудесен вариант и много помага на семейния бюджет.Разбира се, това е приложимо само за София и вероятно не за всички фирми. Така ,че ползвайте каквото и където можете и дано нямате сериозни проблеми!