0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

 Зрдавейте,
 При нас във Македониа почват яко да ги рекламират тези таблети на VISION и даже обещават успех.... но аз какъв съм си скептик по тези отношения не им се врзвам много,и затова искам вашето мнение?
 Казаха ми че във България се ползват вече 4-5 години така че може да има във форума хора който имат опит.
 Благодаря Ви
*
Още преди 6 години един "доктор" ни ги дистрибутира в кабинета. Ама бяхме толкова паткосани и двамата. А бяха доста скъпи. Върти ми се цифра от порядъка на 80 лв за онова време - не си спомням за една или две кутийки беше. Но тъй като не ни даде нито листовка, нито рецепта към тези кутийки - не ги употреби мъжът ми, ама това като размислихме после. Но нищо чудно да говориш за друг продукт или за усъвършенстван същия. Този , за който ти говоря в аптеките го нямаше (вече може и да го има - говоря за много отдавна).
« Последна редакция: Ноември 11, 2008, 06:54:35 am от cygnus »
Мерси Cignus
 Не, няма го във аптеките ами се продава по мултилевал маркетинг,разни хора го продават.Доста са съкпи, сега са даже 240 евро за 2 месеца курс на лечение??? Но нали парите във борбата за дете не са проблем но ... Тази мадама ни каза кое как се пие и до кога но исках да знам дали някои е имал подобрение на СГ защото ме е страх да не ги изгубиме и тези сперматозоиди които ги има  :)???
Поздрави