0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Lisko

  • *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Попитайте г-жа Първанова тази вечер по ББТ
« Отговор #20 -: Октомври 15, 2008, 09:33:43 am »
                                  АНИ,
*
Re: Попитайте г-жа Първанова тази вечер по ББТ
« Отговор #21 -: Октомври 15, 2008, 09:48:00 am »
Сега виждам темата и естествено съм изтървала предаването.
Все пак благодаря на Ultra за ангажираността. Дано има добра организация и правилата станат ясни бързо.
Ако  след време се предвиди средствата който се даряват в този фонд да бъдат намалени от годишните данъчни основи на данъкоплатеца, ще се стимулират дарителите и така средства ще са набират не само от бюджета.Така е с фонда за лечение на деца. За това естествено е нужна законодателна промяна, но може да се мисли в тази насока.
Re: Попитайте г-жа Първанова тази вечер по ББТ
« Отговор #22 -: Октомври 15, 2008, 10:24:25 am »
Аз го гедах на живо и трябва да ви кажа,че това е първото предаване по темата,в което има конкретни отговори от страна на управляващите!!!
Г-жа Първанова,като изключим стимулацията 6 месеца,сигурно е най в час от политиците и като цяло се е постарала да се запознае за какво става въпрос!Но нека не забравяме,че е политик и интересите,които защитава са много и определено не само нашите!!!!
Ултра,ти беше прекрасна!Точни и ясни въпроси,на които трябва да се отговори и не дават база за увъртане. :wink:Много хубаво я притисна и благодарение на теб получихме все пак някаква яснота!
Наистина,тепърва предстои къртовска работа,но и самата тя каза,при добра воля и мобилизация тази работа може да се свърши за месец.Хайде ние да дадем малко повече и мисля,че след 2 месеца спокойно можем да се надяваме на резултати.
Това,което много ме обнадеждава е,че в УС институциите ще имат представители колкото и неправителствените организации,тоест няма да са мнозинство и да наложат архаични и лоши критерии!

п.п.Малко смешно ми стана това,че сега изведнаъж добрите клиники щели да увеличат капацитета си,ама да видим,понякога стават чудеса :D
Re: Попитайте г-жа Първанова тази вечер по ББТ
« Отговор #23 -: Октомври 15, 2008, 12:07:30 pm »
Аз също съм изпуснала това предване, а ме интересува този въпрос, така че някой ако може да даде информация може ли от някъде да си сваля предаването или пък евентуално има повторение ще ви бъда благодарна.