0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ето ви новата темичка по ваше желание и с моите сърдечни пожелания за положителни тестове за всички вас!
[url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?user
Re: Инсеминации през септември и октомври!
« Отговор #1 -: Август 27, 2008, 22:55:23 pm »
Здравейте на всички и успех,на теб evig честито и безпроблемна бременност,ние с бъдещата ми жена сме пациенти на клиника Щерев но за съжаление имаме 4-ти неуспеха при доктор Андреева,сега ни престой сватба в събота и след това започваме 5-ти опит там,дано този път да е успешен. :bighug:

Силно вярвам, че и нашите мечти ще станат реалност.
*
« Отговор #2 -: Август 28, 2008, 04:08:13 am »
Дано есента донесе повече успехи на всички ни :goodluck:

*
« Отговор #3 -: Август 28, 2008, 08:23:20 am »
eviq айде и тук честито :)
Да ни е честита и положителна новата темичка :) пу пу пу  :lol:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #4 -: Август 28, 2008, 08:53:57 am »
Дано новата тема е положителна за всички!
Весела сватба и дълъг съвместен живот Даката, да ви се родят много дечица и да ги гледате с цялата си любов.
Евия, честито и дано ти си късметът за всички, които продължваме борбата за сбъдване на мечтите ни! :D
никога не отстъпвай на принципите си!
*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
« Отговор #5 -: Август 28, 2008, 10:13:42 am »
evig,честито!Лека и безпроблемна бременност :bighug:
*
« Отговор #6 -: Август 28, 2008, 17:06:12 pm »
евия,честито и лека бременност
честита нова темичка много късмет на всички които ще правят процедура през септември и октомври
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #7 -: Август 28, 2008, 17:16:43 pm »
Даката, Весела сватба и скоро да се появи първия наследник! :wink:
« Отговор #8 -: Август 28, 2008, 20:00:51 pm »
Евия честито и успешни 9 месеца  preggo

Даката предварително честито пожелавам ви на теб и твоята бъдеща съпруга това което наричате МЕЧТА да ви се збъдне. :ballons:
« Отговор #9 -: Август 30, 2008, 10:08:11 am »
Привет момичета и момчета,
пожелвам ви успешни процедури иии - да напълните темата с  :bfp: !!!
Даката, пожелавам ви да сте живи, здрави и много щастливи през целия ви семеен живот и да напълните къщата си с дечурлига!!!
Евия, честито! Лека и безпроблемна бременност, а накрая - да се роди живо и здраво, хубаво бебе!!!
Пими, Тини и останалите, с които сме писали в по-старите теми - специално на вас много успех ви пожелавам, и по-скорошен  :bfp:!!!
Пускам ви заразни бременни бацили  :blowingdust: :blowingdust2:
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #10 -: Август 30, 2008, 14:03:03 pm »
Честито евия успешни девет месеца и леко бременее и накрая на финала едно хубаво здраво бебче.Успех на всички очакващи резултати и на себе си също пожелавам успех ,защото и аз очаквам резултат но след няколко дни.Дай боже на всички положителен.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #11 -: Септември 01, 2008, 08:53:52 am »
Добро утро,момичета,и аз се присламчвам при вас.Днес ме напъва да ми дойде и ще започвам стимел.за инсеминация и аз.Вече 7 год.ходим по мъките и все без резултат.Сега се надявам от първия път да стане,но ще видим.Даката,и от мен пожелания за щастлив семеен живот и дано скоро се похвалиш с полож.резултат.Евия,честито и лека и безпроблемна бременност ти желая и след 9 мес.най-прекрасното бебче.На останалите и на себе си стискам палци скоро да се преместим в темата на бременните.УСПЕХ.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #12 -: Септември 01, 2008, 09:02:18 am »
evig честита бременност!
daninaa стискам палци за теста след няколко дни! Дано да те зарадва!
На Марина и на всички момичета, на които им предстоят инсеминации - много, много късмет и сбъднати желания!
« Отговор #13 -: Септември 01, 2008, 10:30:07 am »
Здравейте момичета ,започва нов месец а с него и нови надежди за всички....нека си пожелаем успех.... :bori_003:.... :bori_010:
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.
*

Марина75

• 3039
« Отговор #14 -: Септември 02, 2008, 21:43:58 pm »
Здравейте,искам да ви питам понеже ми е първа инсеминация,от утре съм на Клостилбегит от вдруги ден Меногон,а дали след това ще трябва Прегнил,понеже предния мес.ми трябваше и предполагам знаете го нямаше никъде,се притеснявам дали ще ми трябва понеже забравих да питам док.,а съм на преглед на 09.09.и не знам ако трябва дали вече го има по аптеките?Много объркано го написах,но надявам се разбирате притеснението ми-дали ще намеря Прегнил,уж в края на Август щяха да го внасят ама.......

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #15 -: Септември 02, 2008, 21:54:40 pm »
Здравейте,искам да ви питам понеже ми е първа инсеминация,от утре съм на Клостилбегит от вдруги ден Меногон,а дали след това ще трябва Прегнил,понеже предния мес.ми трябваше и предполагам знаете го нямаше никъде,се притеснявам дали ще ми трябва понеже забравих да питам док.,а съм на преглед на 09.09.и не знам ако трябва дали вече го има по аптеките?Много объркано го написах,но надявам се разбирате притеснението ми-дали ще намеря Прегнил,уж в края на Август щяха да го внасят ама.......

аз използвах Ovitrelle
[url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?user
« Отговор #16 -: Септември 03, 2008, 09:58:01 am »
Здравейте нашатасватба мина беше невероятно всичко беше супер,всичките гости бяха очаровани от сватбата,сега вече започваме да мислим за нашето бебе и започваме от другата седмица да ходим при нашата лекарка за 5-ни инсеминация надявам се този път на успешна и да се появи нашия наследник,когато женами ритна менчето с водата и цветята и двете цветя бяха от вън и всички казваха близнаци дано да  е така.Успех на всички  :bfp: :bighug:

*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
« Отговор #17 -: Септември 03, 2008, 10:22:43 am »
Даката,щастлив семеен живот!От сърце ви пожелавам в най-скоро време да ни зарадвате с добра бебешка вест :D
*

lawyer

« Отговор #18 -: Септември 03, 2008, 15:35:21 pm »
Хайде да ни е честита новата тема, късмет и успех на всички! Ние пропускаме септемврийското инсе, защото "Надежда" са във ваканция до края на тази седмица, мойто (както винаги ранно) ову се очаква утре  :( ама нищо, не възлагам надежди, приемам го като 1 месец почивка... пък от Октомври нападаме пак клиниката  :wink: Дано с 5-тото инсе да имаме успех.

dakatabg, ЧЕСТИТО!!! ... и скоро да се похвалите с най-хубавата новина, че сте мама и татко  :wink:
*
« Отговор #19 -: Септември 08, 2008, 13:33:02 pm »
Здравейте! Не мен при предстои първа инсеминация през октомври. Понеже не съм от София, искам да знам колко време отнема цялата процедура. Бихте ли ми описали как протича всичко и евентуално колко време ще ми е необходимо да остана там.
Благодаря Ви предварително.
« Отговор #20 -: Септември 08, 2008, 16:19:43 pm »
Здравейте! Не мен при предстои първа инсеминация през октомври. Понеже не съм от София, искам да знам колко време отнема цялата процедура. Бихте ли ми описали как протича всичко и евентуално колко време ще ми е необходимо да остана там.
  Здравей , не е нищо страшно около 30мин. трае всичко от началото до края,поставянето на катетъра и лежането след това ,на другия ден 24часа след първата се прави втора реинсеминация ,.... и успех от първия път :D
*

lawyer

« Отговор #21 -: Септември 08, 2008, 17:26:40 pm »
  Здравей , не е нищо страшно около 30мин. трае всичко от началото до края,поставянето на катетъра и лежането след това ,на другия ден 24часа след първата се прави втора реинсеминация ,.... и успех от първия път :D
втората се прави само, ако при първата не се е спукал фоликулът и на УЗИ на следващия ден се установи, че все така не се е спукал. Така че, имай предвид да си уговориш УЗИ на другия ден след инсето и питай лекарят, който прави процедурата дали фоликулът се е спукал. УСПЕХ
« Отговор #22 -: Септември 08, 2008, 22:24:44 pm »
Здравейте! И ние, за съжаление, пропускаме септемврийското инсе, защото доки е в отпуск. От сега се надяваме всичко да е наред и октомври да е нашия късметлийски месец! Пожелавам на вас и септември да направи щастливи повечето, а още по-добре и всички от вас!  yahoo_17
*

Марина75

• 3039
« Отговор #23 -: Септември 09, 2008, 06:54:31 am »
Здравейте,малко тъп въпрос,но ще го задам.Кога дава мъжът сперма за да се обработи ,и за двата пъти веднъж ли се дава или всеки от двата дни трябва да даде?Тъп въпрос,но съм новобранец и какво да се прави.

*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
« Отговор #24 -: Септември 09, 2008, 09:31:19 am »
Марина тъпи въпроси няма :DИ на инсеминацията и на реинсеминацията съпругът ти трябва да даде материал.Успех!!!Дано първото ти инсе е с положителен резултат!
*
« Отговор #25 -: Септември 09, 2008, 16:07:22 pm »
Дава се в деня на инсето,горе долу 2 часа преди самата процедура.Успех!
*
« Отговор #26 -: Септември 10, 2008, 09:46:41 am »
Благодаря ви за отговорите. И за пожеланията  :oops:
Ако може още няколко въпроса... :oops:
Колко дни преди процедурата трябва да ходя на преглед?  Искам да знам колко дни като цяло да си предвидя при идването ми в София?  Вие колко посещенията сте имали преди самата инсеминация? На кой ден от цикъла отивате за първи преглед?
Има и още, но да не ви затрупвам.
*
« Отговор #27 -: Септември 10, 2008, 10:50:31 am »
twin
преди самата процедура се ходи на УЗИ както при фоликуметрията. Лекаря преценя кога ще се бие Прегнил-а и на следващия ден е инсеминацията, а след 24 часа е реинсеминацията. НА първи преглед се ходи в началото когато ти дойде 2-3 ден, различно е, когато док ти каже. Когато отидеш за 1-ви път док ти изписва стимулиращи лекарства и ти казва след колко дни да идеш. При мен всичко мина за 2 седмици, нямаше и толкова, като през 2-3 дни ходих на прегледи.
Успех и ако те интересува още нещо - питай :)
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
*
« Отговор #28 -: Септември 10, 2008, 16:45:41 pm »
Благодаря ти, titkata.
 :balk_102:
*
« Отговор #29 -: Септември 10, 2008, 17:47:26 pm »
Да се запиша и аз в темичката. Днес бях на преглед и ми биха първите 3 ампули меногон. Започвам и аз процедура-втора подред.
*
« Отговор #30 -: Септември 11, 2008, 13:25:24 pm »
sistur хайде късметлийска да е втората процедура  :crossfingers:
« Отговор #31 -: Септември 11, 2008, 17:48:08 pm »
Здравейте , аз съм нова във форума искам да се запознаем и да си пишем .На мен също ми предстои ин витро
« Отговор #32 -: Септември 11, 2008, 17:49:49 pm »
Здравейте искам да си пиша с вас на мен също ми предстои ин витро
« Отговор #33 -: Септември 11, 2008, 17:53:41 pm »
Аз започнах от вчера стимулация при д-р Стаменов , но той не ми каза по кой протокол ще съм , как мога да разбера
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #34 -: Септември 11, 2008, 18:07:26 pm »
Аз започнах от вчера стимулация при д-р Стаменов , но той не ми каза по кой протокол ще съм , как мога да разбера

Питай го
*

mira_mimi

• 1375
« Отговор #35 -: Септември 11, 2008, 20:28:15 pm »

Лукрин депо сложиха ли ти?
« Отговор #36 -: Септември 11, 2008, 21:59:56 pm »
Момичета, колко трябва да е Прогестерона преди самата инсеминация? Бях чела някъде, че трябва да е около 1-2.Обаче моят беше 8.5 и се чудя дали е имало смисъл да я правим.
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #37 -: Септември 13, 2008, 16:59:50 pm »
Здравейте момичета! Да се разпиша и аз, този месец и аз съм на инсе; трети ден-преглед,един фоликул 9 мм, сл. петък ще ходим с мъжо за микробиология; Този път ще е нестимулиран цикъл, малко съм скептична за резултата, но само малко :D
*

mira_mimi

• 1375
« Отговор #38 -: Септември 13, 2008, 20:25:57 pm »
Здравейте момичета! Да се разпиша и аз, този месец и аз съм на инсе; трети ден-преглед,един фоликул 9 мм, сл. петък ще ходим с мъжо за микробиология; Този път ще е нестимулиран цикъл, малко съм скептична за резултата, но само малко :D
Хубавите неща стават, когато не ги очакваш :wink: Успех!
*

Марина75

• 3039
« Отговор #39 -: Септември 14, 2008, 05:55:12 am »
Хубавите неща стават, когато не ги очакваш :wink: Успех!
Стискам палци и ти желая успех,дано да стане от първия път.Дано,дано,дано инсеминацията да е успешна,да износиш и родиш прекрасно бебче.

« Отговор #40 -: Септември 14, 2008, 17:58:36 pm »
 :ask:Не знам какво да правя.....май,юни,юли - 3 неуспешни инсета,август и септември почивка,изследвания от които се установи Хашимото,след конултация с ендокринолог и предписано лечение тя мисли че мога да направя пак опит с инсе.,мъжът ми е на същото мнение,но аз и доктора сме за икси предвид възраста ми /34/ и яйчниковия резерв...това е проблема ми в най сбит разказ...не мога да взема решение какво да направя.....Вие  какво мислите
*

*слонче*

• 1764
« Отговор #41 -: Септември 14, 2008, 18:10:11 pm »
ако отстраните проблема с еднокринолога и следите нещата, не ти пречи да опитате още едно инсе. предните са несполучливи но е имало проблем. сега може да стане, но вие с доктора решавате кое е най-добре в случая. успех
« Отговор #42 -: Септември 14, 2008, 18:17:28 pm »
Ако при мен можеше да се приложи инсе, бих пробвала. И особено ако си от град, където правят тази процедура / в смисъл да се избегне пътуването за прегледи/.
И все пак - това е мое мнение.
Решението си е твое/ваше.
Успех, каквото и да решиш!
*
« Отговор #43 -: Септември 14, 2008, 18:34:38 pm »
:ask:Не знам какво да правя.....май,юни,юли - 3 неуспешни инсета,август и септември почивка,изследвания от които се установи Хашимото,след конултация с ендокринолог и предписано лечение тя мисли че мога да направя пак опит с инсе.,мъжът ми е на същото мнение,но аз и доктора сме за икси предвид възраста ми /34/ и яйчниковия резерв...това е проблема ми в най сбит разказ...не мога да взема решение какво да направя.....Вие  какво мислите

моя приятелка е в момента бременна със ъсщата диагноза - по нормален начин - не се отчайвай - Господ си нае работата.

Дори, когато ти бият шут отзад това може да е крачка напред.
Не бива да губим кораж, момичета!

« Отговор #44 -: Септември 14, 2008, 18:36:32 pm »
Момичета, колко трябва да е Прогестерона преди самата инсеминация? Бях чела някъде, че трябва да е около 1-2.Обаче моят беше 8.5 и се чудя дали е имало смисъл да я правим.

Не съм сигурна изследва ли се прогестерона преди инсеминацията , но си мисля че по - скоро не. На мен не са ми следили нивото на прогестерона.Следи се нарастването на естрадиола , а прогестерона трябва да се увеличи физиологично след пукането на фоликулите и затова се и "подсилваме" след инсето с прогестеронови препарати.
 Прогестерона се наблюдава преди ин витро. Аз също съм чела , че е добре да е около 1 , но за ин витро , не за инсеминация.
 Нека някой запознат да разясни...
« Отговор #45 -: Септември 14, 2008, 22:34:19 pm »
Мерси fatalwoman, но моя го изследваха-според док, прогестерона показвал начало на лутеинизация.След обяснения аз го интерпретирам така: ако е нисък преди инсе/ин витро, то значи няма лутеинизация, т.е няма проблем.Ако обаче е висок е започнала лутеинизация и няма смисъл да се прави процедура.Като го питах тогава защо аз имах инсе ми отговори, 4е има и други показатели.Напр.естрадиола при 5 фоликула (стимул.цикъл) ми беше 1250. Не знам дали е добре.Беше неуспешно 2-ро инсе.
Тотално се обърках. Но няма да разсъждавам много, много.Док си знае.
« Отговор #46 -: Септември 15, 2008, 00:48:35 am »
future74 , с какво те стимулираха?
« Отговор #47 -: Септември 15, 2008, 18:23:04 pm »
4-8 ден - СС и 6 амп.Мерионал.
*
« Отговор #48 -: Септември 23, 2008, 16:05:57 pm »
Момичета какво се случва с вас, защо не пишете?
« Отговор #49 -: Септември 23, 2008, 18:05:43 pm »
Здравейте и от мен.И аз също се чудя защо никой не пише в темата :?
*

mira_mimi

• 1375
« Отговор #50 -: Септември 23, 2008, 19:57:40 pm »
Аз не пиша, защото дори не мога да се надявам да стигна до инсе скоро с това ТСХ  :x
« Отговор #51 -: Септември 23, 2008, 20:36:42 pm »
4-8 ден - СС и 6 амп.Мерионал.
Какво е СС?
Аз не пиша, защото дори не мога да се надявам да стигна до инсе скоро с това ТСХ  :x
Какви други изследвания правихте?
 Момичета , ако се е изчисти задържаният фоликул с МЦ , през октомви ще продължа с инсетата.
 Успех желая на всички ни!
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #52 -: Септември 24, 2008, 08:32:17 am »
Здравейте момичета, аз се надявах този месиц да направим пэрвото ми инсе, но не...на 11 ден фоликул 17 мм, но много тънка лигавица, на 14 ден отивам да ме види доки, и какво - фоликулчето се е пукнало и лигавицата много, много тънка, неснимулиран цикъл. Та чакам да ми дойде гадината и започвам да пия клостилче от 5 ден и да се надявам, че октомври е моят месец. За щастие нямам кисти...Успех на всички с инсета :)
« Отговор #53 -: Септември 24, 2008, 09:24:11 am »
Иве колко тънка ти беше лигавицата? Стискам палци за октомври  :crossfingers:
*
« Отговор #54 -: Септември 25, 2008, 10:52:59 am »
Здравейте,

Аз не пишех до сега защото бях в София за ин витро. Трансферираха ми 2 ембриончета. Само ме притеснява, че бавно се делят.
По принцип извадиха 3 яйцеклетки - 1 зряла и 2 незрели. Оплодиха зрялата и на 3-ти ден тя беше разделена на 2 /а казаха, че трябвало да е разделена на повече/. От незрелите успяха да стимулират 1-та и да узрее и да я оплодят - тя съшо преди трансфера беше започнала да се дели на 2 /на нея й беше 2-ри ден/.
Как мислите с тези бавни темпове на делене имаме ли шанс да гушкаме бебче? Някой имал ли е подобни проблеми до сега - и още повече положителен резултат?

Хайде стискайте палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:- аз поне не се отказвам да вярвам, че ще се случи чудото БЕБЕ!!!!

« Отговор #55 -: Септември 25, 2008, 12:19:12 pm »
ivetod  дано не те объркам, но при мен клостилбегита допълнително ми изтъни лигавицата. Пих го няколко месеца но като видяхме накъде отиват нещата и спряхме приема окончателно. Даже се наложи да пия естрофем за лигавицата. Просто да попиташ да не се задълбочи проблема.
*
« Отговор #56 -: Септември 25, 2008, 13:31:43 pm »
kotana миличка стискам палци да е успешна процедурата ти :)
ако искаш пусни си поста и в другата тема за инвитрото - там момичетата ще ти кажат това което питаш и каквото те притеснява, късмет :)
*
« Отговор #57 -: Септември 25, 2008, 15:51:03 pm »
kotana миличка стискам палци да е успешна процедурата ти :)
ако искаш пусни си поста и в другата тема за инвитрото - там момичетата ще ти кажат това което питаш и каквото те притеснява, късмет :)

Благодаря ти titkata. Аз толкова съм се ошашкала, че дори не видях, че съм объркала темите  :oops:

Стискам палци и на вас момичета!

« Отговор #58 -: Септември 25, 2008, 15:57:46 pm »
 ivetod , клостилбегита изтънява лигавицата, незнам защо при установена тънка лигавица при теб ти го предписват  ....
« Отговор #59 -: Септември 25, 2008, 16:07:15 pm »
ivetod , клостилбегита изтънява лигавицата, незнам защо при установена тънка лигавица при теб ти го предписват  ....
Точно така е.Ние дори веднъж отложихме инсето заради тънка лигавица след прием на Клостилбегит.
 За октомври ще се пазаря да съм само на Мерионал , примерно. :wink:
*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
« Отговор #60 -: Септември 25, 2008, 19:51:15 pm »
Аз не пиша,защото преди малко повече от месец ме оперираха от миома и не знам кога пак ще бъда на старта :(
Успех на всички момичета в процедури и на които им предстоят такива!
*
« Отговор #61 -: Септември 26, 2008, 10:29:31 am »
Аз не пиша,защото преди малко повече от месец ме оперираха от миома и не знам кога пак ще бъда на старта :(
Успех на всички момичета в процедури и на които им предстоят такива!

Колко голяма ти беше  миомата че са я оперирали. Аз имам миомен възел ок.2 см. /предполагам че е същото като миома/ и лекарката ми каза, че не пречи за забременяване и износване.

*
« Отговор #62 -: Септември 26, 2008, 11:55:41 am »
Момичета, моя първи опит приключи безславано - след 10 дена много силна стимулация - последните дни беше гонал 300 и мерионал 450 Док видя само 1 фоликул ( макар че аз май видях 2 на монитора ), който според него сигурно щял да бъде кух. Спряхме всичко! Незнам доколко беше добра идеята за толкова силна стимулация, при моя ИЯР, но това е положението. Ще се надявам на чудо или и аз не знам на какво вече. Съжалявам, че развалям хубавата темичка, пожелавам ви много хубави яйчица на вас и наистина много, много  :bfp1: :bfp1: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #63 -: Септември 26, 2008, 11:59:44 am »
Ох, извинявайте, аз бях за другата тема - инвитро....съжалявам за грешката, но ви положелавам успех на всички тук от сърце;-)
*
« Отговор #64 -: Септември 26, 2008, 13:32:44 pm »
tanita7 разочарованието е голямо знам, но недей унива, късмет нататъка при следвашите опити и ще гушкаш бебо един ден и ти :)
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #65 -: Септември 26, 2008, 17:47:51 pm »
И аз съм чувала че от Клостила лигавицата се изтънява още и даже питах лекаря, но той ми каза че повече го притеснявали фоликулите и затова ще го пия, а след овуто ще ми изпише прогестеронови препарати.
*

mira_mimi

• 1375
« Отговор #66 -: Септември 26, 2008, 20:08:58 pm »
Изгубил ми се е поста :(
ivetod, има и други лекардтва за стимулация.
Какви други изследвания правихте?

Остават ни само имуно, генетични и СДИ тест.
*
« Отговор #67 -: Октомври 03, 2008, 15:55:37 pm »
Момичета кокичета :)
Дойде и октомври, няма ли някой да се похвали, какво се случва с вас?

Пожелавам успех на всички и скоро да гушкате малките детски ръчички  :D
« Отговор #68 -: Октомври 04, 2008, 21:09:46 pm »
При мойта 4 инсеминация лигавицата от стимулацията се истани и беше 5.4 но приех инжекция Естрадиол и на следвщия ден беше 8.1 и направихме инсеминацята.
Успех на всички.
*
« Отговор #69 -: Октомври 07, 2008, 12:14:35 pm »
Хелооо!
Аз вчера започнах процедурата по моята първа инсеминация.
Резултатите от вчерашния преглед са: лигавица 10мм, доминантен фоликул в ляво 15мм. За сряда ще пускам LH и още един хормон, и в зависимост от стойностите ми в четвъртък или петък пак в София за инсето.
Бихте ли ми казали колко е нормално да е лигавицата и какви трябва да са нивата на хормоните?
Благодаря ви и приятен ден на всички!
*
« Отговор #70 -: Октомври 07, 2008, 14:10:53 pm »
Да се запиша и аз...резултата от септемврийската инсеминация е отрицателен...сега оставам за октомври
*
« Отговор #71 -: Октомври 07, 2008, 16:36:40 pm »
Да се запиша и аз...резултата от септемврийската инсеминация е отрицателен...сега оставам за октомври

съжелявам миличка
ще видиш че октомврийския ще е положителен
стискам палци
« Отговор #72 -: Октомври 07, 2008, 18:09:17 pm »
Хелооо!
Аз вчера започнах процедурата по моята първа инсеминация.
Резултатите от вчерашния преглед са: лигавица 10мм, доминантен фоликул в ляво 15мм. За сряда ще пускам LH и още един хормон, и в зависимост от стойностите ми в четвъртък или петък пак в София за инсето.
Бихте ли ми казали колко е нормално да е лигавицата и какви трябва да са нивата на хормоните?
Благодаря ви и приятен ден на всички!
10 мм лигавица е добре , като се има предвид , че до деня на инсето тя ще е нарастнала още.
 По принцип докторите не се наемат да правят инсе на лигавица под 8 мм.
 LH на мен не са ми изследвали за инсето, само Е2.
 Успех ти желая!
sistur , съжалявам много! Силно се надявам следващия път да е успешен! :goodluck:
*
« Отговор #73 -: Октомври 08, 2008, 10:47:43 am »
Благодаря ти fatalwoman!
Днес пуснах хормоните, следобед ще са ми готови резултатите. В зависимост от тях, док ще определи дали утре или в петък ще е инсето.
Вълнувам се и се притеснявам...
*
« Отговор #74 -: Октомври 08, 2008, 11:47:05 am »
Благодаря ти fatalwoman!
Днес пуснах хормоните, следобед ще са ми готови резултатите. В зависимост от тях, док ще определи дали утре или в петък ще е инсето.
Вълнувам се и се притеснявам...

спокойно всичко ще е наред
ще чакаме на се похвалиш след има няма 20 дена
*
« Отговор #75 -: Октомври 08, 2008, 12:19:39 pm »
 pimi:bighug:

Благодаря за куража. Може би това е, което ми липсва в момента.
« Отговор #76 -: Октомври 08, 2008, 15:41:36 pm »
 twin , при инсето с прегнил ли ще таймират овулацията ти?
 Притеснявам се ,защото разбрах , че е изчерпан от аптечната мрежа , а аз утре отивам за преглед и нова стимулация за инсе.
 Ако го няма в наличност с какъв препарат може да се замени?
*
« Отговор #77 -: Октомври 08, 2008, 16:51:50 pm »
Фатал,когато правих ин-витро,вместо Прегнил ми биха Декапептил 0.1,но може и да питаш,ако случайно стане така,че не намериш,с какво би могла да го замениш.Чувала съм,че го заменят с нещо друго,но в мом. не се сещам.Мисля,че ставаше дума за Ovitrelle(но той е доста по скъп)Успех!
« Последна редакция: Октомври 08, 2008, 16:57:26 pm от TINI78 »

*
« Отговор #78 -: Октомври 08, 2008, 23:04:55 pm »
Лека поправка, Тини78, няма как прегнила да се замени с декапептил (поне така мисля) - едното е за таймиране на овуто, а другото за стопиране на хипофизата. Иначе да, сигурно ще го сменят с Оветрил, на мен са ми били това вместо прегнила.
Успех, момичета!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #79 -: Октомври 09, 2008, 07:58:08 am »
Може и така да е ,не съм се ровила да видя за какво точно е Decapeptyl ,но само него си бих тогава преди пункцията,значи може би и това върши....
« Последна редакция: Октомври 09, 2008, 08:12:43 am от TINI78 »

*
« Отговор #80 -: Октомври 09, 2008, 10:56:39 am »

twin , при инсето с прегнил ли ще таймират овулацията ти?

fatalwoman, нямам никаква представа. Това ми е първа инсеминация и съм много "невежа" още в тази процедура. Правя това, което ми каже докторката. Засега отиваме в петък в София за инсе. Не ми е казала да купувам някакви лекарства предварително, не ми е изписала нищо за стимулиране на овулацията. Което ме навежда на мисълта, че инсеминацията ми е на естествен цикъл (ако въобще означава това, което си мисля). Засега само това мога да кажа, което си е чисто нищо.
Ще съм ви благодарна, ако ми разясните при вас как минава тази процедура.
*
« Отговор #81 -: Октомври 09, 2008, 15:41:50 pm »
twin успех мила  yahoo_17
*

mira_mimi

• 1375
« Отговор #82 -: Октомври 09, 2008, 21:36:44 pm »
Туин, дано още от първия път успееш и да не ти се налага да ставаш експерт! :D
Само че ще си позволя да ти дам 1 съвет. Не се доверявай напълно на док. Питай какво правите и какво ще правите и защо. За твое добро е.
« Отговор #83 -: Октомври 11, 2008, 19:44:12 pm »
 Май не са много момичетата за инсе през октомври...
 Проблем ли ще е за стимулацията , ако пия витамини по време на нея? Например Антиоксиданта на Валмарк , вит. Ц , вит. Е? :ask:
 Настинала съм леко и не искам да се разболея точно сега.
*
« Отговор #84 -: Октомври 12, 2008, 08:34:25 am »

Проблем ли ще е за стимулацията , ако пия витамини по време на нея? Например Антиоксиданта на Валмарк , вит. Ц , вит. Е? :ask:

По време на стимулацията ми пиех вит.С 500 и Неоксид(вит Е,А,Селен и пшеничен зародиш).Стмулацията си протече успешно. :D
Успех момичета!
*
« Отговор #85 -: Октомври 12, 2008, 10:45:22 am »
Здравейте момичета! Да взема да се включа и аз. В момента съм на меногон и през идващата седмица ще направим 4-тото инсе в сф при д-р Персенска/вторник сутринта ме искат на пост/. Какво ще стане е Божа работа..мога само да стискам палци и да си спомням за прочетеното което ме кара да не губя надежда.
Успех на всички!!!
« Отговор #86 -: Октомври 12, 2008, 10:51:33 am »
 helan , успех!
elliq , доктора ли ти изписа витамините или ти сама реши да ги вземаш?За стимулацията за ИКСИ ли говориш?
*
« Отговор #87 -: Октомври 12, 2008, 10:59:05 am »
Аз си ги взимам от края на лятото всяка година,особено вит.С,без някой да ми ги е изписал  :oops:.
И да,стимулацията беше за ИКСИ,но не мисля,че има значение.
Ако се притесняваш,попитай доктора си.
*
« Отговор #88 -: Октомври 13, 2008, 00:48:17 am »
Здравейте и от мен.Този месец и ние ще правим инсе.Днес ми е 3 ден. Във вторник съм на преглед и ще видим дали ще има стимулация и каква.Посления път беше със стимулация, а предния не. При това инсе , което беше със стимулация лигавицата ми беше много тънка, и от прочетеното дотук в темата мисля, че е от стимулацията, макар че беше не клостил, а менопур или меногон, не мога да кажа в момента кое беше.
Така че борбата продължава. Мога само да пожелая успех на всички нас да има този месец.
*
« Отговор #89 -: Октомври 13, 2008, 11:32:23 am »
Туин, дано още от първия път успееш и да не ти се налага да ставаш експерт! :D
Само че ще си позволя да ти дам 1 съвет. Не се доверявай напълно на док. Питай какво правите и какво ще правите и защо. За твое добро е.
mira_mimi, благодаря за съвета. Честно казано, трудно ми е да се доверя наистина. И то не защото се съмнявам в професионализма на док, а защото съм просто един от всичките "случаи", който трябва да мине по стандартния път.
Лошото е, че дори и да питам, получавам стандартните отговори.
Както и да е!

Благодаря и на теб, titkata  :wink:
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #90 -: Октомври 13, 2008, 16:37:52 pm »
Момичета и моето инсе се очертава да е този месец, а дано... Он вчера съм на клостил 2х1 и в петък на преглед. А по повод витамините аз си пия до овулацията Герикапс /Вит. А и Вит.Е/ по едно, само този месец ги вземама 2х1. Четох че са добри и за лигавицата, но след овулацията не се пият..
*
« Отговор #91 -: Октомври 14, 2008, 20:58:18 pm »
Аз днес бях на преглед и от днес съм на Меногон. В събота съм пак на преглед. Док не дава много надежди за тази инсеминация защото имам две неуспешни и затова каза следващият път да направим инвитро, но дано да няма следващ път.Дано този път стане.
 Точно преди една година правих две инсеминации, едната беше на ЕЦ и пих преднизолон за НК клетките, а другата беше с лека стимулация, но с вливания на интралипид и ми беше много тънка лигавицата.А преди месец ми направиха оперативна хистероскопия, за да ми премахнат малка преградка в матката.
Успех на всички ни, момичета.
« Последна редакция: Октомври 14, 2008, 21:15:15 pm от madlen »
« Отговор #92 -: Октомври 14, 2008, 22:11:23 pm »
 madlen , каква беше причината за тънката лигавица тогава и каква беше стимулацията ти?
*
« Отговор #93 -: Октомври 14, 2008, 22:25:15 pm »
Току-що проверих, стимулацията тогава е била с Фостимон. А за причината не знам, док не каза.Дано сега няма проблеми с нея.
« Отговор #94 -: Октомври 17, 2008, 21:19:25 pm »
Здравейте и ние с женами от днес започваме нови процедури за нашата 5-та инсеминация,дано този път да е успешна и най-накрая да си имаме бебок. :bori_003: :bori_006: :bori_007:  :bori_004:

*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #95 -: Октомври 17, 2008, 21:39:22 pm »
Здравейте момичета и момчета :D Да се отчета - днес 10 ден след Клостил 2х1 от 5 до 9-ти ден. Доки видя в ляво и в дясно по четири фуликула 11 мм - каза че са малки , но след приема на лекарството ще пораснели още, лигавицата е 6.5 много тънка, надявам се да не ме излижи този път. Следващ преглед втортик 14 ден, да да решим кога ще е инсеминацията.
*
« Отговор #96 -: Октомври 18, 2008, 19:58:07 pm »
Здравейте, днес ми беше 5-и ден от моята стимулация. Имам по 4 фоликула и отляво и отдясно, като най-големите са 12, м.л. ми е 9. В понеделник съм на преглед и може тогава да ми бият и Оветрила.

*
« Отговор #97 -: Октомври 19, 2008, 14:56:24 pm »
Здравейте и ние с женами от днес започваме нови процедури за нашата 5-та инсеминация,дано този път да е успешна и най-накрая да си имаме бебок. :bori_003: :bori_006: :bori_007:  :bori_004:

успех дано тази да е последна и да завърши с една лека и прекрасна бременност
« Отговор #98 -: Октомври 22, 2008, 07:08:27 am »
Здравейте ние вчера с женами бяхме при нашата докторка Андреева в клиника ШЩерев за нашата 5 инсеминация и тя каза че всичко е перфектно за сега има един доминантен фоликул който е 17мм и други 3 по 15мм,лигавицата е 11мм и днес сме на формони и ако всичко е наред и при тях в петък ще ни предстои инсеминация,дано този път да е успешна,успех на всичко във форума.
« Последна редакция: Октомври 22, 2008, 07:10:08 am от dakatabg »

*
« Отговор #99 -: Октомври 22, 2008, 11:09:20 am »
Успех, друже!
Дано всичко мине успешно!
:goodluck:
« Отговор #100 -: Октомври 22, 2008, 11:21:52 am »
Здравейте ние вчера с женами бяхме при нашата докторка Андреева в клиника ШЩерев за нашата 5 инсеминация и тя каза че всичко е перфектно за сега има един доминантен фоликул който е 17мм и други 3 по 15мм,лигавицата е 11мм и днес сме на формони и ако всичко е наред и при тях в петък ще ни предстои инсеминация,дано този път да е успешна,успех на всичко във форума.
Кой ден от цикъла ви е ?
Пожелавам ви успех от цялото си сърце!
 П.П. Възхищавам се на мъже като тебе! :bighug:
« Отговор #101 -: Октомври 23, 2008, 08:08:16 am »
Здравейте днес е 13 ден на жена ми от цикъла,утре е назначена нашата инсеминация от 11.00h.

*
« Отговор #102 -: Октомври 23, 2008, 09:57:07 am »
Много късмет ви желая, момче и момичета!  :goodluck:

*
« Отговор #103 -: Октомври 23, 2008, 09:58:11 am »
Хайде късмет и успех на всички в процедури :)
Даката - стискаме палци  :D
*
« Отговор #104 -: Октомври 23, 2008, 10:09:44 am »
Здравейте днес е 13 ден на жена ми от цикъла,утре е назначена нашата инсеминация от 11.00h.

успех и след има-няма 14 дена да се похвалиш с положителен резултати
*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
« Отговор #105 -: Октомври 24, 2008, 07:11:15 am »
Даката,успех на съпругата ти.Дано е успешно инсето и ни зарадваш след две седмици!
*

Марина75

• 3039
« Отговор #106 -: Октомври 24, 2008, 07:24:58 am »
Даката,успех и имате стиснати палци и от мен.Дано да успеете.

*
« Отговор #107 -: Октомври 25, 2008, 10:57:37 am »
Здравейте, нашата инсеминация беше на 23.10 и сега съм в очакване.
Дано всичко този път завърши с  :bfp1:и :bori_007: :bori_004:
Пожелавам го на всички чакащи.
*

*слонче*

• 1764
« Отговор #108 -: Октомври 27, 2008, 12:48:59 pm »
момичета, напускам тази тема и се насочвам към инвитро.
успех и кураж от мен.
дано всички от форума успеем и да се радваме на дечица.

*
« Отговор #109 -: Октомври 27, 2008, 14:25:34 pm »
момичета, напускам тази тема и се насочвам към инвитро.
успех и кураж от мен.
дано всички от форума успеем и да се радваме на дечица.
Успех в процедурата инвитро! Ще гушкаме бебенца всички!
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #110 -: Октомври 27, 2008, 16:52:35 pm »
Точно кагато най-много ми трябваше нето и проблем с компютъра-цяла седмица. През нея ми направиха инсеминацията 22.10, но единият фоликул не се беше спукал и след два дни на реинсеминация. И сега ще чакаме. Успех на всички.
*

Марина75

• 3039
« Отговор #111 -: Октомври 27, 2008, 19:33:05 pm »
Желая ви успех ,момичета,дано инсеминациите ви да завършат с положителни тестове на всички.Моята първа инсеминация за съжаление завърши с неуспех,но не се отчайваме продължаваме с втората,пък дано тя да завърши с бременност.Още веднъж успех на всички.

*
« Отговор #112 -: Октомври 28, 2008, 08:19:29 am »
ivetod  стискам палци за успешна процедура :) :crossfingers:

marina75 разбирам как се чувстваш, съжалявам. Успех с втория опит  :crossfingers:
*
« Отговор #113 -: Октомври 28, 2008, 08:37:57 am »
Здравейте момичета, за известно време си мислех,че само аз влизам в тази тема. А знам, че много от арт процедурите сь инсе.
ivetod, дано чакането ни се възнагради с успех.
Благодаря ви за добрите пожелания момичета.
*
« Отговор #114 -: Октомври 28, 2008, 10:47:27 am »
Здравейте момичета. Преди 4 дена направих инсе при д-р Стаменов. Имах доста силна стимулация, с Фостимон-24 ампули, и няколко меногона (защото по принцип на мен проблема ми е липса на ову) и съответно получих доста фоликули -близо по 5 на яйчник и два дена преди инсе-то ми биха Овитрел.
В петъка преди инсе-то д-ра ме прегледа и предположи, че са се спукали само два, а другите си бяха там-даже имаше един, който беше станал 32 мм. Но инсе-то мина и д-ра ми каза да пия от следващия ден Дуфастон по 2 на ден.
Обаче още в същия ден след инсе-то корема ми се изду страшно и ме болеше. Подуването понамаля следващите дни, но болките останаха-не много силни, но все едно имам мускулна треска на корема, и даже като легна по корем усещам, че все едно имам въздух в корема.
Искам да ви попитам това от какво може да се получи, дали фоликулите са се спукали и ако не са, какво следва. Опитвам се да се свържа с клиниката да си запиша час - безуспешно, но все пак съм решила утре когато ходя да се разплащам да се набутам за консултация.
Но все пак искам и вашето мнение
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #115 -: Октомври 28, 2008, 15:46:35 pm »
anila мисля си че болките може да са свързани с пукането на фоликулите, все пак те са били повечко, но нека и другите момичета кажат какво мислят.
madlen и аз се чудех защо никой не пише в темичката. Аз ходя пи Д-р Владимиров и там сме поне 5-6 за или след инеминация. Радвам се че вече малко се оживи темата, може да е за добро.
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #116 -: Октомври 28, 2008, 19:36:34 pm »
anila мисля си че болките може да са свързани с пукането на фоликулите, все пак те са били повечко, но нека и другите момичета кажат какво мислят.
madlen и аз се чудех защо никой не пише в темичката. Аз ходя пи Д-р Владимиров и там сме поне 5-6 за или след инеминация. Радвам се че вече малко се оживи темата, може да е за добро.
*

*слонче*

• 1764
« Отговор #117 -: Октомври 29, 2008, 08:57:42 am »
Аз се отказах от инсета, но док реши да сменим схемата на лекарствата и да опитам още веднъж. Ще му се доверя и дано това е моя късмет.   Иначе вече чакам с нетърпение новата година и да подам документи за инвитро.
успех на всички и не се отказвайте от мечтите си - те се сбъдват. :)
*
« Отговор #118 -: Октомври 29, 2008, 10:38:05 am »
anila, аз имах болки ниско долу от спукването на фоликулите, но в деня на инсето. Предполагам, че и твоите са заради това, сигурно са се спуквали другите фоликули.
Надявам се че си добре днес, пиши.
В ЦРЗ Надежда правят по 2-3 инсета на ден.
Успех на всички.
« Последна редакция: Октомври 29, 2008, 10:40:03 am от madlen »
*

mira_mimi

• 1375
« Отговор #119 -: Октомври 30, 2008, 14:17:32 pm »
Може скоро да се пробвам за пореден път с инсе. Разбрах къде са проблемите и дано да се преодолеят- антиспермални антитела и антифосфолипиди  :(, ТСХ вече е нормално
*
« Отговор #120 -: Ноември 04, 2008, 08:19:31 am »
Здравейте момичета и от мен на 22 октомври беше  моята 3 инсеминация -за жалост неуспешна днес ми е 13 ден и прокървих..смятам да се насоча към тежката артилерия..на всички вас който сте в очакване- стискам палци за положителни тестове..успех
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=сани][/url]
*

mira_mimi

• 1375
« Отговор #121 -: Ноември 04, 2008, 18:56:37 pm »
Сани, успех с ин-витрото!