0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #320 -: Май 22, 2017, 13:09:59 pm »
Денинце, бих ти препоръчала да отидеш при друг репродуктивен специалист, който да погледне изследванията и тогава да правиш заключения. Хормоните се пускат, за да се види дали имаш ПКЯ, само с преглед не става. Ако искаш пусни в темите резултатите да ги видим и ние.

Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #321 -: Юни 14, 2017, 16:20:58 pm »
     Ние с жена ми сме доволни от д-р Даскалов, екипът му и от д-р Даскалова. Други техни колеги се опитваха да ни разубедят от това да търсим помощ при тях, но ние им имаме пълно доверие.
     Преди да открием д-р Даскалов бяхме посещавали други гинеколози които търсеха само пари от нас. Дори единият беше се опитал да се кара на жена ми просто така, защото го попитала дали са наред резултатите от едни хормонални изследвания.
Иначе при д-р Даскалов сме правили една инсеминация при която жена ми забременя, но по стечение на обстоятелствата бременността се развали. Сега отново ще направим друга инсеминация при него и да се надяваме всичко да е наред. След като се развали бременността, д-р Даскалов и д-р Даскалова постоянно ни обръщаха внимание, следяха жена ми и й вдъхваха надежда, че всичко ще е наред.
     Всеки сам може да решава при кой доктор да отиде, но ние сме доволни от д-р Даскалов и което е по-важно му вярваме, че той ще ни помогне да се сдобием с така желаното дете.
Иначе изследванията наистина са много и са обвързани с пътувания (като не сме от Пловдив) и много разходи, но по какъв друг начин може да се каже какво е твоето положение без тях. Имаме познати които посещават друга клиника в друг град, но и те правят същите изследвания (все пак те са основните) като изключим факта, че на тях им излез на почти двойно по-скъпо.
     Най-важно е всеки сам за себеси да намери правилният доктор който ще му помогне. Ние с жена ми смятаме, че сме го намерили.
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #322 -: Декември 06, 2017, 21:42:50 pm »
Защо д-р Даскалов вече няма да прави инвитро?
*
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #323 -: Декември 09, 2017, 15:50:31 pm »
Аааааа, Alexa_C, недей така! Кой ти го каза това?
*
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #324 -: Декември 09, 2017, 20:44:44 pm »
Момичета, д-р Даскалов спира пункциите и трансферите защото е Човек и знае кога му идва в по-вече! Той иска да помогне на всички индивидуално, а не да ги кара на конвеир!  Просто не знам как издържаше на това темпо? Да е жив и здрав и да помага на все по-вече двойки!
*
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #325 -: Декември 10, 2017, 16:27:13 pm »
Кофти новина! Но можем само да му благодарим за сбъднатата мечта!
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #326 -: Януари 11, 2018, 09:55:18 am »
Инсеминации прави ли още?
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Отзиви за Д-р Даскалов
« Отговор #327 -: Януари 11, 2018, 15:04:39 pm »
Инсеминации прави ли още?

мисля, че прави, но е най-добре да се попита в центъра му.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!