0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ПМС или това аз ли съм???????
« Отговор #20 -: Май 26, 2008, 08:46:55 am »
Ох,вие не знаете аз каква съм. Нерви,скандал,сълзи и това е една седмица преди да ми дойде. Милото като ме види и ми казва:
" Айдеееее,пак ли яхна метлата,кога трябваше да ти дойде."
При което аз  :x :x :x :x :x ставам още по-зла. Накрая стигна до извода че като ме видел такава щял да ме завързва за тръбите на парното в спалнята и от разстояние да ми дава суха храна докато не ми дойде.
А най-интересното е че в момента в който ми дойде и изведнъж всичко спира- няма нерви,няма сълзи. Вече самата аз не се понасям. :oops:
*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: ПМС или това аз ли съм???????
« Отговор #21 -: Май 26, 2008, 09:50:45 am »
Охооооо, питайте моя мъж как ме траеше. Истината е че имам по 2 най-много 3 такива цикъла годишно. Но докато пиех Клостил...... майко мила :witch: :witch: :witch:. Много сладък лаф научих тук от момичетата - този за яхването на метлата :lol:. И не само, научих на него и колегите си и мъжа на колежката. Даже си спомням как веднъж нещо му се озъбх и той ми вика "добре де знам че ще ти идва и си яхнала метлата, ама аз какво да направя". Е изфучах му нещо и го разкарах.
Най-забавното беше, когато исках да обясня на колежката си как се чувствам. Почвам аз:
-Нали знаеш как преди да ти дойде, всичко и всички те дразнят. Как те изнервят и дреболии които не биха те впечатлили друг път. И как не можеш да понасяш никого дори и себе си.
А тя ми вика:
-Мх, чи аз винаги съм така.
И това с лек и много сладък русенски акцент :lol:
*
Re: ПМС или това аз ли съм???????
« Отговор #22 -: Май 26, 2008, 14:39:34 pm »
Лан, мисля че главоболието при теб се дължи на самата кръвозагуба. Организма ти е отвикнал с това година и половина и сега докато влезе пак в час... А и най-вероятно и хормоните са ти малко поразбъркани още и трудно влизат в норма по време на цикъла. Може и хемоглобина да ти пада от кръвозагубата. Опитай се, малко преди да ти дойде, а и когато си в М. да наблегнеш на шоколада, кока-кола, а ако си с ниско кръвно пий айрян със сол. Дано бързо да ти премине този вид неразположение.
Re: ПМС или това аз ли съм???????
« Отговор #23 -: Май 26, 2008, 21:42:59 pm »
О и аз ставам доста нервничка  :lol:,дори сега преди малко стана една... :?,затова в момента сьм в сайта,малко да ми се размине че доста пак го ядосах моя мьж :bonk:
http: