0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна?
« Отговор #940 -: Декември 09, 2009, 12:39:53 pm »
Привет,току що си направих пак поредният тест които пак се оказа отрицателен,не знам какво да мисля вече,ще изчакам до понеделник,ако не ми е дошъл МЦ ще отида на лекар :))))
« Отговор #941 -: Декември 09, 2009, 13:16:22 pm »
Привет,току що си направих пак поредният тест които пак се оказа отрицателен,не знам какво да мисля вече,ще изчакам до понеделник,ако не ми е дошъл МЦ ще отида на лекар :))))

Успех при доки и дано не е нищо сериозно  :)

« Отговор #942 -: Декември 09, 2009, 13:28:34 pm »
Мерси дано не е нещо сериозно,а искам бебче и дано този път е станало,една година правим опити и още не се е получило,стискайте палци да е станало този път :)) osi_18
« Отговор #943 -: Декември 10, 2009, 11:25:28 am »
Хей здравейте на мен още не ми е дошло,сега правих тест и показа едвам забележима втора чертичка,трябва да се вгледаш за да я видиш,дали е въжможно да съм бременна :)
*
« Отговор #944 -: Декември 10, 2009, 11:46:38 am »
Абсиолютно възможно е мила, колко ти закъснява?
Успех и след ден два направи още един тест, за да видиш има ли втора чертичка  :crossfingers:
« Отговор #945 -: Декември 10, 2009, 11:53:53 am »
Абсиолютно възможно е мила, колко ти закъснява?
Успех и след ден два направи още един тест, за да видиш има ли втора чертичка  :crossfingers:

osi_9

« Отговор #946 -: Декември 10, 2009, 12:05:58 pm »
Ами по принцип моя МЦ е на 24-25 дена,трябваше да ми дойде около 4-5,но го няма никакъв,ако продължава така в понеделник ще отида на лекар :)
*
« Отговор #947 -: Декември 10, 2009, 16:06:00 pm »
Аз пък да ви се оплача- дойде ми  :? Сега пия lekoklar и след 10 дни съм пак при доки за преглед и незнам как точно се казва, но ще ми наблюдава кога точно ще узрее яйцеклетката за да бъде оплодена. Стискайте ми палци и чао за сега. Nikita 761- успех ти желая :wink:
« Отговор #948 -: Декември 10, 2009, 16:08:31 pm »
незнам как точно се казва, но ще ми наблюдава кога точно ще узрее яйцеклетката за да бъде оплодена.

Казва се Фоликулометрия ;) Дано следващия път успеете :)

« Отговор #949 -: Декември 12, 2009, 12:22:57 pm »
Привет и от мен вече 2 дни ми закъснява,но теста пак е отрицателен  :( :(
*
« Отговор #950 -: Декември 12, 2009, 20:26:31 pm »
Никита761, по-горе писа, че имаш бледа черта и по-голямо закъснение. Какво става всъщност? Обърках се нещо. Стискам палци да е това, което желаеш!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

« Отговор #951 -: Декември 12, 2009, 22:34:53 pm »
Здравейте и от мен, преди няколко дни бях писала за моите симптоми и надежди за бебче, но уви и този месец не се получи, дойде ми дори един ден по рано  :balk_144: Надявам се новата 2010 да донесе много бебешоци на всички които ги очакваме с нетърпение :babyflips: Късмет на всички  :crossfingers:
« Отговор #952 -: Декември 12, 2009, 23:19:23 pm »
Здравейте от мен.Моята ситуация е следната:последна мен.на 19.11 до 25.11.Бебеправехме на 26,30,4,9,10.Имах чувството,че чудото е станало,но днес си напраих тест и е отрицателен.Възможно ли е да съм бременна,но да е много рано да отчете теста.Иначе гърдите ми са чувствителни и твърди като камък.
« Отговор #953 -: Декември 12, 2009, 23:53:54 pm »
Здравейте от мен.Моята ситуация е следната:последна мен.на 19.11 до 25.11.Бебеправехме на 26,30,4,9,10.Имах чувството,че чудото е станало,но днес си напраих тест и е отрицателен.Възможно ли е да съм бременна,но да е много рано да отчете теста.Иначе гърдите ми са чувствителни и твърди като камък.

Здравей, всичко е възможно, но не пишеш колко дни ти е МЦ, тъй като това е от голямо значение. Ако си с МЦ 24-26 дни, може да повториш теста след 2-3 дни, но ако МЦ ти е около 30 и повече дни, мисля, че е още рано за тест (днес по мое изчисление ти е 24 ден). Все пак ти пожелавам да видиш двете чертички, защото има случаи когато има бременност, но теста е отрицателен, поради все още недостатъчно ЧХГ. Успех.
« Отговор #954 -: Декември 13, 2009, 11:03:54 am »
Здравей,dageya!Много ти благодаря за отговора.Цикъла ми е около 30 и малко над 30 дни понякога.Искам да питам и нещо друго.Днес сутринта си мерех температурата-базалната и беше 36.7.Много съм объркана,защото е рано да пада заради мен.,а след овулация ми е около 37.Направо незнам.Благодаря ти още веднъж! :))
« Отговор #955 -: Декември 13, 2009, 13:09:28 pm »
Здравей,dageya!Много ти благодаря за отговора.Цикъла ми е около 30 и малко над 30 дни понякога.Искам да питам и нещо друго.Днес сутринта си мерех температурата-базалната и беше 36.7.Много съм объркана,защото е рано да пада заради мен.,а след овулация ми е около 37.Направо незнам.Благодаря ти още веднъж! :))
Creative, според мен изчакай още малко, поне до датата на М. Тогава направи втори тест. Относно БТ, да не би този спад да отчита по - късна ову. Ти само днес ли си я измери, или през целият МЦ, защото това също е от значение? Незнам, тука вече трябва да се включат и другите момичета, не съм до толкова запозната. Чела съм, че БТ трябва да се измерва от началото МЦ, за да се види дали има покачване, или си остава горе - долу една и съща през целият цикъл. От това може да се разбере (но не на 100%) дали е имало ОВУ, или цикъла е ановулаторен. Още веднъж ти пожелавам успех.
« Отговор #956 -: Декември 13, 2009, 13:28:45 pm »
Благодаря още веднъж degea.Колкото до темп.-да само днес я измерих:))
« Отговор #957 -: Декември 16, 2009, 23:38:31 pm »
Здравейте момичета. И аз току що се престраших да пиша след дълъг период на четене! Намирам този форум за много полезен! Намерих го съвсем случайно.....след спонтанно търсене на информация в интернет за ранни признаци на бременност и въпросите около тях. Изчетох коментарите и въпросите тук и се радвам на толерантното отношение, което имате една към друга!
Тук е топло и уютно и се радвам на всички ви и на предстоящите добри новини!!!

Аз също имам съмнения за бременност - най-вече заради непрекъснатото почти целодневно гадене(без повръщане) и дърпащите болки ниско долу. Остават ми 7 дни до М и мога само да се надявам, че ще видя 2-те чертички! :)
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #958 -: Декември 17, 2009, 06:55:58 am »
Piccola,  :welcome:, пожелавам ти да видиш така желаните две чертички  :crossfingers:, ще чакаме да кажеш какво е станало. Късмет. yahoo_17
« Отговор #959 -: Декември 18, 2009, 21:07:01 pm »
Здравейте от мен. От няколко месеца редовно присъствам в този форум, но само като читателка. По това време с приятеля ми започнахме да правим опити да си направим бебче :00001754:
От тогава изминаха 2 неуспешни месеца за съжаление  :(
Този месец, обаче нещата са леко обнадеждаващи. МЦ-то ми закъснява вече 6ти ден. Същевременно правих няколко теста (около 3) през различни периоди от време, от които всичките бяха твърдо  :bfn1: Не се появяваше дори и лекичко така заветната втора чертичка. А иначе нямам никакви симптоми нито на бременност, нито на предстояща менструация...  :ask: (ако към това може да се отнесе силно засилване на апетита?)
Принципно всеки месец преди да ми дойде 1 до 2 седмици преживявам невероятни предменструални симтоми, които се изразяват в силни болки в корема, яко напрежение в гърдите + увеличаване на размера им. Всичките тези неща не смятат да се появяват, за щастие, или поне за сега...
Пиша Ви за моя проблем с надеждата някой да ми помогне.  osi_1 Много ще се радвам ако всички ме посъветвате и подкрепите.