Здравейте и от мен.
И аз искам да споделя, че напоследък със съпругът ми правим опити. До сега няма резултат, но не съм от тези, които започват да се изнервят, ако не стане от първия път да речем. Зная, че когато му дойде времето ще стане.
И по този повод да споделя, че от всичко до тук написано по тази тема срещнах някои не толкова обичайни за една бременност симптоми, които през последната седмица се появяват и при мен, като падащата коса например. През тази седмица изключително много започна да ми пада косата. Изключително много ме мързи. Вкъщи нищо не ми се прави - 5 дни нито съм чистила, нито съм готвила кой знае какво. Не лягам мн. рано, но ставането ми е мноого по - трудно от обикновено. Следобед умирам за сън на работа. Апетит си имам както винаги. Веднъж ми се случи да ми се завие свят както си седя на стола.
Последно М. ми свърши към 3-ти октомври и пробвахме на 4-ти и 7-ми.Според вас възможно ли е, ако съм бременна от една седмица тези симптоми да се появяват?
Предварително благодаря и се радвам заедно с всички момичета, на които им предстои нещо толкова вълнуващо като бременността!