0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

помогнете ми
« -: Януари 19, 2010, 07:05:30 am »
искам да започна с това че сам начинаеща  в този сайт и малко не са ми ясни пешата,моля да ме извините предварително-бихте ли ме насочили към кого да задам гинекологичните си въпроси.съжалявам ако сам объркала мястото но ми трябва помощ и мисля че ще я намеря тук
*

    Марина75

  • *****
  • 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Re: помогнете ми
« Отговор #1 -: Януари 19, 2010, 08:33:59 am »
Здравей,определено не си в правилната тема.Разгледай в сайта и според въпроса ти влез в съответната тема,примерно ако е стерилитет при жената ,питай там.Най -добре разгледай всички теми във форума и ще се ориентираш сама.

 "Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

    sixsens

  • *****
  • 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Re: помогнете ми
« Отговор #2 -: Януари 19, 2010, 16:14:53 pm »
Здравей и добре дошла! На първо време можеш да задаваш въпроси тук, в подфорум Опити за забременяване, където преместих темата ти! Както те е посъветвала Марина, огледай подфорумите, всеки от тях е тематичен, за конкретни проблеми. Така е  по-прегледо и лесно да се намери нужната информация. Също така, може да използваш търсачката, много е удобна.
Като за начало, разкажи ни за себе си, какви са ти оплакванията и т.н. А ние ще те насочим къде да четеш и питаш. Ще помогнем с каквото можем!
Успех!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
Re: помогнете ми
« Отговор #3 -: Януари 19, 2010, 16:19:19 pm »
И да добавя,
правописа не е самоцел на форума, но ако желаеш постингите ти да са по четими може да ползваш бутона "Проверка правопис" преди да натиснеш "Публикувай"

Поздрави и Успех