0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Боже, прости й, тя не знае, че е грешна!!!
Валерия, тъжно ми е за теб, наистина :( Колкото до акциите - ще ти кажа само едно - много момичета, бяха открити от деца от домове, прочети съседния форум. Тези момичета  са намерили нещо истинско в това да отидат, да дарят малко радост. Ако ти не го разбираш, съжалявам, но мисля че си извратена, по особен начин. И си обсебена от твоя си личен психологичен проблем.
Нищо не си разбрала от това, което ти написаха момичетата. Жалко за теб, ако и в работата си така не разбираш за какво става дума... 
П.С. И аз мисля като Баракуда! Желая ти слънчев и изпълнен с усмивки живот!
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

    Tamara

  • *****
  • 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
имам 2 въпроса към valeria22:
След малко ще имаш и два отговора, които ще са ти излишни.
Да се опитам ли да преразкажа - думи, думи и никаква логика.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

    lady_11

  • *****
  • 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!

Бях нападната, че парадирам с професията си, но никой не обърна внимание, че явно заради професията си отговарям точно на зададените ми въпроси. А когато задавам и аз такива, с цел да си изясня ситуацията получих само два - наистина мотивирани отговора, всичко друго бяха нападения без никаква разумна мотивация. Ами моята професия ме е научила да търся разумни мотиви и доводи, не смятам, че ми е в минус, напротив. valeria22


Валерия, от позицията на твоя колежка, ще ти напиша, че действително парадираш. И аз бих се радвала да отговориш на въпросите на Джам, защото просто във великите ти постове и логиката на твоите съждения не виждам кой знае какъв смисъл. Въпросът е  дали твоята теза е правилна или не. Говоря по принцип, но ти не търпиш явно чуждо мнение.
*
Аз пък не мога да разбера защо си хабите нервите да отговаряте? :)
« Последна редакция: Май 20, 2008, 06:40:12 am от cygnus »
*

    lady_11

  • *****
  • 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!

Добро утро, Сигнус! Защото си пия сутрешното кафе и нямам какво друго да правя :D
*
Валерия, радвам се, че си намерила твоя форум. Този форум е за двойки с проблеми при зачеването и при износването, каквито те не можеш да знаеш дали ще имаш предвид факта, че ще започнеш за правиш опити за забременяване едва от следващия месец.
Нека бъдем толерантни и да уважаме и радостите, и болките на другите. И да помагаме с каквото можем.
И да пишем 100 % достоверни неща, щото видяхте как един женски форум за малко щеше и банка да затрие.
*
Валерия, форумите в "Зачатие" са много тежки, защото тук съдбите са тежки  :( Нищо чудно, че не искаш да четеш, защото не лъхало на радост и надежда. Не лъха, вярно е, но ако прочетеш повечко време /ти каза, ако не се лъжа, че отскоро си тук/ ще разбереш защо е така. Просто много малко време си била тук.
Попътен вятър в "Мама и бебе", дано не ти се наложи да изпиташ болката от "Зачатие" /която сега не разбираш/ - тогава ще си говорим, след 8 години да речем /пак казвам, не ти го пожелавам, на никой не го пожелавам, защото е етикет върху душата и голямо препятствие в живота/.
Ето това исках да ти напиша и в другата тема - не е минало много време, затова мислиш по този начин.
А иначе, на радост и надежда може да не лъха, но на бременността на скъп за него човек, всеки тук се е зарадвал. Радостта и болката са две различни неща, които съществуват заедно и едновременно, съвсме независимо едно от друго.
Скорошен успех от мен  :D
« Последна редакция: Май 20, 2008, 09:09:25 am от Grace »
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin



*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Аз пък не мога да разбера защо си хабите нервите да отговаряте? :)
:youwoman:
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
Учудвам се на методичната и садистична последователност , да чоплиш в наранени души , да им вменяваш несъществуващи грехове , да обиждаш и да си устройваш пирова победа .
Наистина не се заяждам , дори не съм ти гневна.
Знаеш ли какво е съпричастност?
Това е акт на съзнанието в подкрепа на човек , който има проблем. 
Не е емоционален акт. 
Не е нужно да познаваш или да симпатизираш на този човек , нужно е ти самият да си ЧОВЕК.
И понеже говореше за инстинкти , взе та си плю на петите и на достойнството (така разбирам аз ,да тръшнеш вратата и да се върнеш още няколко пъти после , та да не би да е останал още някой не ожилен), и не та , не - дайте ми аргументи що ви боли , а неее , не ви боли вие сте злобни.
Ами , адвокат Валерия , това не е съд , това е живот и с кое право ни слагаш на подсъдимата скамейка или си правиш тренировки "на сухо"?
Темата ,предишната беше пълна с аргументи . Пак там бях написала тълкованието на думата -злоба. Прочете ли го , прочете ли цялата тема или чета избирателно в търсене на някоя по специална дума за която да се хванеш?
"Желание да се причини зло на някого ", не съм срещала такава проява тук никога до сега  , но при теб е очевадно .
Сигурна съм ,че успя да нараниш много момичета ,като навлезе и оскверни единственото място където се споделяха  чувствата , емоции , понякога и ирационални , но имаше много човешка топлина  и подкрепа .
Заради тях пиша сега , а не за да ти изтъквам поредния си аргумент.

И тъй като говорим по принцип , ще направя един паралел ,

.....аз не желая да живея в тъга и да ме боли от чуждото щастие.


Чудесно! Твое право!

цитат от твой постинг:

"Можех да ти кажа, че много се радвам, че всичко е потръгнало при теб и да те поздравя, но няма да го направя. Ще бъда малко нетактична с риск да те разсърдя, но без никакви лоши чувства, а напротив. Защо смяташ, че е естествено постиженията ти да са свързани задължително със съпруга ти, този който те унижи и обиди в труден момент? Колко ли още трудни моменти ще имате занапред (желая ти да няма такива, но все пак...), които дори да не са свъзрзани с любовни авантюри? Все ли ще изпълняваш ролята на мъжа в семейството? И най-важното - това ли заслужаваш? За какво точно даваш време на брака си - ами то вече си е пакзало, дали този мъж е достоен да го наричаш свой съпруг, какво още искаш да видиш? Харесва ли ти тази игра - ти си затворена, той ти подарява цветя, не искаш ли да ти подарява цветя някой към когото и сърцето и душата ти са отворени и не те информира за сладките отмъщения на любовницата си? Все още има и такива мъже, но никоя от нас няма да ги открие, докато се бори с някакви загубени каузи носещи гръмкото име "съпруг", което обаче няма никакъв пълнеж или пък докато играе безсмислени игри пред съпруга, който вече се е доказал като кръгъл идиот.
Извинявай за крайното ми изявление, но понякога не трябва само да те галят по главата и да те успокояват, че всичко ще се оправи, а напротив - в такива моменти имаме нужда от отрезвителен шамар, който да ни накара да се върнем в действителността."

ето от тази тема:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?action=profile;u=10310;sa=showPosts;start=40

Е ,защо така , Валерия ? Защо не успя да се зарадваш ,на момичето ?
Не те разбирам , наистина!
Защо прикриваш зад мнимата си загриженост , неспособността си да се зарадваш на чуждото щастие?

Не искам аргументи !
Аз не съм адвокат , нито съдник!
имам 2 въпроса към valeria22:
След малко ще имаш и два отговора, които ще са ти излишни.
Да се опитам ли да преразкажа - думи, думи и никаква логика.
:thankyousign: :good_post:
Въпросната особа, която пусна 20 постинга как нямало повече да пише, не можа да ми развали настроението с глупостите си, но пък Тамара успя да ме разсмее искрено с този коментар.  :lol: :lol: :lol:
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

имам 2 въпроса към valeria22:
След малко ще имаш и два отговора, които ще са ти излишни.
Да се опитам ли да преразкажа - думи, думи и никаква логика.

Ще има да почакаш май, Джам  :lol:
То и аз имах два въпроса към нея от предната тема, ама.....
...."мълчанието на".....не, не на агнетата, на адвоката ще да е  :D


Успешен ден, кариера и много късмет, Валерия !
Наистина, искрено, се надявам никога да не се сблъскваш с
каквито и да е проблеми от репродуктивна гледна точка !
Стискам палци за скорошно забременяване и безпроблемна бременност,
която да не е белязана от всекидневен страх дали ще дойде следващия ден
и все още ще има нещо, което да расте вътре в теб !
Надявам се никога да не усетиш този страх, а да се насладиш на
неповторимите чувства на бременността, чувства които доста хора
тук не са усетили в пълната им палитра.....да не кажа, никак даже...
« Последна редакция: Май 20, 2008, 12:14:42 pm от Black_rose »
*
Хайде, Валерия, наистина спри да пишеш вече.Аз използвам думички като "аман" и ай,стига бе!   и не ми харесва това , че обиждаш.Докато ти отговаряха на въпросите останалите момичета, и коментираха темата-никой не те обиди.
Така че , айде вземай си дипломата и изтънчеността и отивай където искаш.Може да имаш каквото си искаш мнение, но нямаш никакво право до ни обиждаш.Не съм сигурна , че струваш повече от нас които говорим така. Не всичко е въпрос на маниери. Плюя на маниерите на който и да е , щом няма душа. Можеше да си почетеш , почетеш, па да си идеш като не ти харесва , без да се нахвърляш и да нагрубяваш сума народ! Така че не ми говори за злоба, ЩОТО много струи от теб! И не само естествено.Вече и аз започвам да се дразня от явното лицемерие на някои, които се оплакват в "емоционални" от това, че има несъбразителни забременели момичета.А в Опити-те бързат да са първи като поздравят същите момичета и да ги уверят, че хвърчат от радост за всяка.Е , извинете, ама това не го разбирам аз!
Както и да е- заобикалям такива мнения....Всеки има право да се държи с хората както намери за добре.След като на някои им доставя удовлствие-моля!Автоматично обаче евентуалната им стойност в моите очи , просто е изчезнала.И продължавам нататък.
*

    lidia

  • *****
  • 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Мисля че е време Валерия да си отпътува към мама и бебе и темата да се посмъкне на долу. Всички видяхме, че просто няма смисъл. Когато човек го изпита на гърба си, тогава ще разбере. Естествено на Валерия не и го пожелавам.
« Последна редакция: Май 20, 2008, 13:23:39 pm от lidia »
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
Да, добре ще бъде темата да се прекрати!
Определено вече чувствам вина за това, че Валерия се върна и успя да изсипе толкова много злост отново!
Май ефекта беше обратен, явно простотията и арогантността е непобедима!
Съжалявам....
Успех и късмет на всички! 
*
Момичета, не се връзвайте на човек, който се чуди дали да свали 3 килограма, преди да започне опити за бебе. Ако беше за тук, нямаше да и пука за тези 3 килограма. Всички знаем какво става след многобройните лекарства.. В крайна сметка тя още не знае какво иска. Нека си отиде в "Мама и бебе" и дано не се налага да ползва услугите на специализирана помощ... Макар че тогава ще разбере, че не е била права, но... все пак дано не разбере.
*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Танита, не си виновна, че някой е глупав, че не разбира какво му се говори или че не е разбрал, това, което на нас ни се налага да научим въпреки всичко. Важното е да не обръщаш внимание на подобни неща.
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
Аз пък не мисля, че форумът ни е тъжен. По-скоро ме омагьосва със силата на човешката воля!
Благодаря ти, Бени!







*
Важното е да не обръщаш внимание на подобни неща.
Напълно подкрепям тези думи. Аз правя точно така...Както в сайта, така и извън компа. Простотията е непобедима.Няма смисъл да се хаби енергия за нея,която може да се вложи в далеч по-приятни неща. :lol:
Момичета, посипвам си главата с пепел и се разкайвам за глупотевината си! В предната тема ми дожаля за момичето - горкото, тръгва си, може да сме го обидили, да има проблем за споделяне, кой ще й помогне ... Ей такива мисли ми минаваха. Ама тя не търси помощ и споделяне, нито пък иска да даде подкрепа - както си представях с наивната си глава. Не! Тя иска да покаже на света колко е велика. И си намери трибуна. Това разбрах от "триумфалното" й завръщане ден, след като си беше тръгнала, понеже това не е нейното място. Има хора, които си търсят фон за изпъкване, трибуна за дебат, светлини на прожектора и т.н. Ми, като е толкова велика, да потъси по по-смислен начин обществено внимание. Ние тук дали искаме да бъдем сцена за театъра на такава драма кралица, а?

Надявам се наистина Валерия да ни освободи от присъствието си. На шекспиров език: Good riddance! (Това, ако нашенския не й се струва достатъчно изящен.)
Момичета, да не се връзваме на провокации, а?
П.С. Страшно се дразня, когато някой се изказва неподготвен, по теми, за които няма дълбоко разбиране. 
*
Аз пък не мисля, че форумът ни е тъжен. По-скоро ме омагьосва със силата на човешката воля!
Изобщо даже дума да не става, че форумът е тъжен. Тука всички момичета, без значение откога се борят за бебче, се подкрепят и помагат. За мен този форум е като семейство. Може да не пиша всеки ден, но всеки ден ви чета и вярвам, че и на нашата улица ще изгрее слънце. А на хора като Валерия въобще не трябва да се обръща внимание!
На всички момичета от този прекрасен форум им пожелавам от все сърце в най-скоро време да се сбъде мечтата им! Силно ви  :bighug: :bighug: :bighug: и  :balk_21:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...