0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ранна бременност и силно кървене
« -: Ноември 13, 2014, 16:34:11 pm »
Здравейте момичета, имам следната ситуация: Последен цикъл на 13.10. Фоликулометрия и ударна доза прогестерон след ову 400мг за 12 дни. Указанието беше да спра лекарствата след 12-ия ден, както и направих. На 15 ден след ову отидох на кръвен тест, тъй като още нямаше кървене. Казаха ми да се обадя на другия ден за резултата щото беше късно. До вечерта прокървих, отписах ситуацията и изпих една чаша вино. На другия ден по телефона ми казаха, че теста ми е слабо положителен?! 9ЧХГ Аз викам, че кървя, те ми казаха да отида на другия ден на преглед. Взеха ми пак кръв, понеже вече не вярвах да има нещо, а и беше много рано за плоден сак, казах, че не искам ултразвук. Питах дали не е било грешка спирането на прогестерона, казват: не ако има стабилна бременност това не може да й повлияе. И така тръгнах си. След 3 часа се обаждам за резултата: ЧХГ 33! Мейду двата теста има около 44 часа. Казаха да отида пак в понеделник. От тогава си кървя, даже по-силно от нормалният ми цикъл, само дето е по-течно и беше много силно първия ден. И Гаденето ми се увеличава с всеки ден. Мислите ли , че кървененто може да е предизвикано от спирането на хормона? Стискайте ми палци!
*

    deep

  • *
  • 2887
  • believe in YOU
Re: Ранна бременност и силно кървене
« Отговор #1 -: Ноември 13, 2014, 16:53:24 pm »
Продължавай или ако спряла започни отново с прогестерона! Никой не може да каже в такъв ранен етап, не търси причините каквото ще стане, ще стане.

Сега е важно да пиеш лекарствата и да си почиваш. Ниски са нивата на ЧХГ (hCG) но пък се удвоява. http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&view=article&id=542

За да те успокоя и аз имах кървене при моята бременност и други момичета често се оплакват, но не е нормално по принцип!

Успех!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
Re: Ранна бременност и силно кървене
« Отговор #2 -: Ноември 13, 2014, 17:09:38 pm »
благодаря за милите думи, ще видим в понеделник!