0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте, момичета

Казвам се В.Боева на 37 години и  :) :) :)съм бременна.
Чрез форума на Зачатие искам да благодаря на д-р Табакова , д-р Николов и екипа на МЦ Репробиомед.Дълбок поклон пред професионализма и всеотдайността на д-р Табакова, винаги на линия независимо дали е празник ден или нощ.По пътя на нашата борба тя винаги ми е вдъхвала надежда и кураж. Винаги толкова внимателна всеотдайнна така както една майка може да бъде . Никога няма да забравя 04.04.2010, когато с грейнало лице сияеща д-р Табакова ми съобщи радостната новина за която жадувахме от близо 4 години. В МЦ Репробиомед работи екип от високо квалифицирани , учтиви и човечни хора. Те винаги са много любезни , съпричасни на нашата болка. Влизайки в МЦ Репробиомед те посреща едно голямо семейство , и те обгръща с много грижи и внимание. Не ми достигат слова за да опиша тази дълбока благодарност която изпитвам към д-р Табакова и Екипа на МЦ Репробиомед. На всяка жена пожелавам моето щастие в борбата за малкото чудо да се довери на екип от професионалисти какъвто е екипа на МЦ Репробиомед начело с д-р Табакова и д-р Николов. Хиляди благодарности :) :)
*
Re: Благодарност към Екипа на МЦ Репробиомед
« Отговор #1 -: Юни 04, 2010, 21:41:01 pm »
Честито!
Лека и спокойна бременност!
*
Re: Благодарност към Екипа на МЦ Репробиомед
« Отговор #2 -: Юни 05, 2010, 20:54:13 pm »
Честито galiab!  :ballons:Пожелавам ти лека бременност!
*
Re: Благодарност към Екипа на МЦ Репробиомед
« Отговор #3 -: Юни 05, 2010, 21:17:18 pm »
Честито, лека и безпроблемна бременост, и бебче на финала :lol:
По слънчевата страна на улицата
*
Re: Благодарност към Екипа на МЦ Репробиомед
« Отговор #4 -: Юни 05, 2010, 22:28:45 pm »
Честито, миличка! Лека и спокойна бременност ти желая!
Сигурна съм в професионализма на д-р Табакова, д-р Николов и целия екип на МЦ "Репробиомед". Много съжалявам, че се поддадох на чужди мнения и ги замених за други лекари.

*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Благодарност към Екипа на МЦ Репробиомед
« Отговор #5 -: Юни 05, 2010, 23:09:45 pm »
какво те спира да се върнеш пак при тях?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Re: Благодарност към Екипа на МЦ Репробиомед
« Отговор #6 -: Юни 06, 2010, 21:45:25 pm »
какво те спира да се върнеш пак при тях?
Абсолютно нищо!  :wink:
П.П. Извън темата е, но ще уточня. Аз приключих с опитите вече. Но, ако не бях приключила или ако стане чудо и продължа, знам при кого да отида! Сори за спама! :oops:

Re: Благодарност към Екипа на МЦ Репробиомед
« Отговор #7 -: Юни 08, 2010, 10:41:58 am »
Здравейте и от мен,Светла!
Поради липсата на нет до снощи, galiab ме е изпреварила и е казала почти всичко онова което и аз чувствам в момента.А АЗ ЧУХ СЪЩАТА РАДОСТНА ВЕСТ ДЕН ПРЕДИ НЕЯ!!!От 03.06.2010 не ходя а летя!След две загубени години при братя Тодорови (който не е ходил при тях,не знае какво е действително да те гледат като кесия без дъно),перфектна операция при д-р Божилов за отстраняване на полип и за съжаление никаква идея за последващо лечение за проблемното забременяване.Следваха ТРИ години в Майчин дом с ТРИ инсета без никакви предварителни хормонални изследвания.Просто една фоликуметрия, спермограма,прегнил(от къде ще си го търсиш си е твой проблем)и айде-готово.
При Табакова за нула време установиха и коригираха високия пролактин,нивата на FSH,три кръвни теста за точния момент за инсе и РЕЗУЛТАТА Е: >1000 и една хубава точка при снимката,имплантирана на най-доброто място в матката!Не мога да опиша колко съм благодарна на цялия екип на Репробиомед,лично на д-р Табакова,д-р Николов,Наталия и най-вече на съдбата,че след толкова лутане ги намерих тях ХОРАТА! 
Re: Благодарност към Екипа на МЦ Репробиомед
« Отговор #8 -: Юни 08, 2010, 22:52:26 pm »
Извинявам се за грешката инсеминациите 3 на брой са не в Майчин Дом а Света София.Но всъщност това няма значение, важното е че след 10 години на лутане и ходене къде ли не..........не може всичко да се опише ,а за чувста и преживявания съвсем/всички вие сте минали през този ад/  ЧУДОТО СЕ СБЪДНА!МИЛИ МОМИЧЕТА,ВЯРВАЙТЕ И СЕ ДОВЕРЕТЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИЗМА НА Д-Р ТАБАКОВА И ЕКИПА Й!БЛАГОДАРЯ ВИ Д-Р ТАБАКОВА ДА СТЕ ЖИВА И ЗДРАВА И ДАЙ БОЖЕ ОЩЕ МНОГО БЕБЕТА!!!
*
Re: Благодарност към Екипа на МЦ Репробиомед
« Отговор #9 -: Април 19, 2011, 14:55:37 pm »
Благодаря на целия екип на мц.РепроБиоМед и най-вече на др Николов че збъдна мечтата ни.Благодарение на него след първия опит инвитро имам син Александър на 5 месеца.Благодаря ви от сърце