Това е една от основните причини да кажа:"СТОП". В момента не мога да си позволя да напусна работата си, макар и нископлатена, тъй като почти цялата ми отива в една банка. Все си казвах, че ще остана още малко, само до като забременея, за да си ползвам после болнични и майчинство и така станаха години наред... Сега при поредната ми и последна процедура ми дадоха един месец болнични. Зам-шефката ми знаеше къде съм, какво правя и какво ми струва всичко това. Видимо ме подкрепяше, макар да казваше, че не ме разбира и че лично тя никога не би се подложила на това. И въпреки това почти денонощно ми звъняха на стационарния телефон, на GSM-а, наложи се да ходя няколко пъти на работа. В един от дните след трансфера, бях на работа, заобиколена от шефката и няколко кихащи и кашлящи колежки. Прибрах се колкото можах по-рано, но до вечерта бях с температура, кашлица и на легло. Не знам дали това имаше нещо общо с неуспеха ми, но съпругът ми не спира да ми го натяква. И мисля, че е прав, че след като ще изплащаме неуспешния си опит цяла година, трябваше да им тегля една м...а и да ме оставят на мира поне две седмици. Съжалявам, че не го направих и винаги ще се упреквам за това. Жалко, че няма да имам друг такъв шанс?! В понеделник тръгвам на работа и от сега са ми се заканили...