0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Аз пак съм на линия.
Ами аз мисля, че щом се лекува рак с билки, може би ще се оправят и запушени маточни тръби с билки. Относно моя проблем с добър лекар ами не ми е проблем - всички лекари стават добри щом им плащаш, а пък аз нямам излишни пари за лекари, които ти правят всеки път едно и също, тъпчат те с химия, и накрая резултата е нула. Билката ако не ми помогне поне няма да ми навреди. Докато при всички тези манипулации, които ни правят - инсеминации, увеличаване на овулация и др. ефекта е само и единствено странични ефекти, а забременяването си е чисто Божа работа. Моята приятелка, няма деца вече 15 години - минала е през всички процедури и изследвания, вкл. и инвитро, като го е правила 3 пъти и трите пъти е правила аборти, т.е. не може да задържа бебетох при положение, че спазва всичко, което и казава лекаря, вкл. лежа в болница последния път за да не направи аборт, но пак го направи. Накрая лекаря и каза, че всико което те правят като процедури, изслезвания и манипулации само при 40% от жените дава резултата, а останалите 60% ако забременеят забременяват от Господа. Не може да си здрава напълно и ти и мъжа ти, и да са ти в ред всички изследвания и да не можеш да забременееш. Затова аз се насочих към биликте и вярвам в тях. Ако пък нищо не стане ще си осиновя детенце и толкоз.
Лейди 11 не ти си доктор, а Мели.






-
Ели, ако имаш нужда от алоето само ми пиши и ще ти го доставя на цена 36 лв. Толкова е на цена за дистрибутори.
няколко пъти се въздържах от коментар, ама не се стърпях повече, нема такова нещо като увеличаване на овулация. Личи си че си доста непросветена, колкото до твоята приятелка, нада ли и тя е направила всичките изследвания и изобщо не е вярно че като си плащаш лекарате стават добри, те или знаят и го правят както трябва или не, нали не мислиш че за твоите 1000 лева някой д-р ще седне да си приговори учебниците. Също не е вярно че билките не могат да навредят. Все едно слушам някоя свекърва дето хич си няма понятие от тези работи.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

    Мели

  • Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Уви, рак с билки не се лекува, marodidi. И на мене ми се иска да вярвам, че може, но за съжаление животът не е това, което ни се иска. Същото важи и за запушените тръби - ако ги имаш, само ще си губиш  парите за билки и шансовете за забременяване.

Виж си проходимостта на тръбите - лесна манипулация е, не боли, ако е анестезия, ако пък не е, боли малко, а е много информативна.

Както и луната ти е казала преди мене, билките могат да ти навредят. Ако пиеш неправилните билки, ако ги комбинираш неподходящо или ако приемаш по - висока доза. По какво си учителка? Сигурно имаш някоя химичка приятелка, попитай я какво значи химия, за да не употребяващ този термин неправилно.

За жалост, има жени, на които медицината не може да помогне, така е. Но има много други, на които помага и то успешно. Само че се иска и участие от страна на пациента, не само на лекаря.


"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
Zdraveite i na men ginekolojkata mi preporacha da pia aloe,koeto e na cena 35 lv. tia bila distributor i moge da mi go dostavi.No neznam kakav e efekta dali moje ot nego naistina da se zabremenee,i moje te li da mi kajete kakva e razlikata mejdu  tozi sok i tabletkite kadeto gi prodavat v aptekite na cena 6.50.

Пиши на кирилица!
Здравей Ледена Луна
Благодаря ти за критиката. Ще ти кажа, че терминологията, която използвам я знам именно от докторката, която ми правеше изследванията. Ако няма термин "увеличаване на овулацията" ами не критикувай мен а докторката, защото именно заради нея загубих вяра в доктори и именно тя използваше този термин, когато ми предписваше утрогестана. Относно 1000-те лева е дала съм много повече, но не на нея лично, а за изслезванията, които ме е карала да правя. Сигурно ако и ги бях дала на нея щеше да ми обърне внимание, а не да ме подхвърля насам-натам и то без резултат. Сега си търся друг лекар, на който просто да имам доверие и който да ми обяснява нещата, а не когато го питам да ми казва, че това не ме интересува, защото не съм доктор и не мога да знам всичко. Ами ти имаш ли деца или и ти си като мен? Препоръчай ми добър лекар, ако имаш такъв.
Мародиди, незнам от къде си, но почети мненията тук за лекарите и си избери едни, колкото и да е добър един лекар той трябва на теб да ти пасне, да го почувстваш като твоя лекар. Аз ходя в Пловдив при д-р Даскалов, за него мога да кажа че е моя лекар, тук някои казват че той си има фенклуб. Аз също пия разни билки и добавки но само за подобряване тонуса на организма, нещата които трябва да се лекуват ги лекувам с изписаните ми лекарства. А  лекар който казва че ти не трябва да знаеш - бягай по-далеч от него. Аз също все още не съм успяла но не спирам да се надявам че скоро ще се случи. Пожелавам ти успех.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
Здравей Мели
Аз пия билките под лекарско предписание и под лекарско наблюдение. Лекарката, която ме лекува се казва д-р Мария Папазова и е лекар като теб / специалноста и е ендокринология /. От 15 години тя лекува само с билки и има много пациенти, които си имат бебета благодарение на нея, излекувала е много пациенти от рак на тестисите, щитовидната жлеза и др. И това го знам именно от нейните пациенти, а не от нея. Тя не е човек, който си прави самореклама. Аз също искам да си изследвам тръбите, но искам да го направя при лекар, на който да имам пълно доверие. Имам такъв гинеколог д-р Ковачев от Военна болница, но той не може да ми завърши целият цикъл на лечение, защото няма  нужната апаратура и затова не иска да ме поеме. Той ми каза, че за съжаление повечето лекари са "крадци", които обират парите на жените, а стерилитета изисква продължително лечение и много пари.
Благодаря ти Ледена Луна
Аз съм от София. Ти какви билки и добавки пиеш?
Здравей Кирилова
Алоето като билка е много полезно. Аз го пия за изчистване на организма и за забременяване в комбинация с други билки. Разликата между алоето в аптеките и алоето, което лекарката ти ти го е препоръчала е в това, че алоето на лекарката е истинско в него има парченца от самото растение алое и наистина те лекува.
*

    Anonymous

Ледена Луна, моля те кажи ми дали боли тази цветна снимка на тръбите и самата процедура колко време трае? След процедурата продължава ли да те боли?
*

    Anonymous

Знаете ли момичета, че моята приятелка е учредител на "Зачатие". Незнам дали правилно се изразявам, но тя се казва Селвина Колева и с нея сме приятелки от 13 години. Тя си има едно сладко момиченце Лора, но е съпричастна към нашите проблеми.
Правила съм 2 цветни снимки и двете с упойк, така че не мога да кажа точно колко време трае процедурата другите момичета казват че е около 10-15 мин. За моите мога да кажа че нищо не съм уцетила и нищо не ме е боляло след това. Снимката не е никак страшна по-скоро притеснението е какър ще е резултата.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
А добре ли са ти тръбите Ледена Луна?
Мародиди имаме стая за разговори ако искаш ела там да говорим, да не пълним тук с въпроси и отговори, повечето момичета знаят какво е положението при мен.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
Къде се намира тази стая за разговори?
Погледни най-горе на сайта има едно бутонче на което пише стая за разговори, после където пише Вашето_име напиши Мародиди и после бутона влез и си при нас.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
момичета, незабряваите, е алоето се пие до овулация!!!! После вреди на имплантирането.
*

    Eli_

  • ****
  • 516
  • Тъпа и упорита !!!
Специално за това се обаждах на Маркова-да я питам дали да слагам инжекциите във втората фаза на цикъла,след овулацията.Тя ми каза "Да ,няма проблем,само по време на цикъл се спират." Ха сега,де 8O Аз обаче мисля да ги прекъсна на своя глава.Вече няколко пъти чета тук ,че не трябва да се приема Алое след овулацията. :balk_161: