0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте, много ми е нелогично на мен лично, но вече 2-ма доктори ми го казват. Имам извън маточна 2004, и 2005 операция от киста(коремна), за която в хистологията пише, че е ендометрозна, но не ми беше назначено никакво лечение. Не съм правила лапаросопия.Но пък и нямам никъкви оплаквания. Освен по някога течение и на скоро открих че имам хламиди. Сега ги лекувам. Открих този сайт преди около месец, доста неща попрочетох за ендометриозата, за което съм ви искренно благодарна. И ви моля за вашето мнение, отосно моят въпрос. Все на некадърни доктори ли съм попадала или какво.Доста ми е убъркано. Благдаря ви предварително.
възможно е ендометризозата да е само във вид на киста. След тези операции какво е състоянието на тръбите ти.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
Ами незнам, един доктор ми беше споменал, че трябва да си направя HSG, но за това е трябвало да нямам никъви вазпаления, пък аз лекувах гъбички и какво ли не. Във цибалаб на всяко мое микробиологично изследеване ми откриваха някъкви пробеми, ентерококи, стрептококи. Докато една приятелка, която е медицинска сестра ми каза да отида в друга лаборатория, тъи като доста хора имали съмения, че в цибалаб не са особенно коректни и всичко това правели за да взимат парите на хората.Пуснах си цялостно изследване в "кандиларов", там резултатите показаха, че имам само хламиди никъкви други вазпаления. Сега след лечението на хламидите, ще проверя дали съм успяла да се преборя с тях. И ако съм ги преборила ще действам за HSG.
Или може би трябва, направо на лапаро да се подложа. Там могат ли да установят състоянието и проходимостта на тръбите ми. Междувременно нямам нито болки, нито болезнен МЦ, нито обилно кръвотечение.
Ледена луна благодаря ти за вниманието.
Да това е правилния път, пожелавам ти успех! Можеш да пишеш как вървят нещата.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
Направи си снимката и ако има нещо съмнително тогава може да се мисли за лапаро, амо всичко е наред, няма нужда, имаш достатъчно операции.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
Ок, благодаря. Само един последен въпрос и спирам да досаждам. Поема ли се от здравната каса HSG,и каде да си направя тази снимка.Моля и да ме насочите към някой доктор, опитах да си запазя  час при доктор Стаменов, но се оказа че има свободни часове след месеци. Последно ходих при Др. Божидар Славчев за когото ми казаха че е голям специалист. Прегледът струваше 75 лева, а ми каза че всичко ми е наред. А аз не съм убедена че е точно така. Не че искам да го обвинявам, но съм доста убъркана и вече нзнам какво да си мисля. Ходила съм на прегеди от 2005 до сега поне при 20-тина доктори и то все на частен прием, а ми е малко трудничко икономически. И така за толква време имам чувството че се лутам не правейки нищо съществено, пилейки средства на празно. И ми е някък странно, след операциите които съм преживяла да ми е всичко наред.
По принцип се поема от касата, но незнам как ще си избереш лекар с направление, аз никога не съм правила с направление, чувала съм добри отзиви за д-р Тюфекчиева, надявам се момичетата от София да кажат и други специалисти.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]