Здравейте мили моми4ета,
аз съм нова във форума, макар и да го чета от 10 дни редовно. Благодаря ви за супер полезните съвети, солидарността и подкрепата. Пожелавам на всички успех, бебенца и да не се предаваме.
И аз кто вас съм в безкрайните 14 дни след трансфер. При мен беше ИКСИ, първи опит, при Д-р Стаменов. Сложиха ми 3 ембриончета. Сега съм в тръпнене и о4акване. Днес ми е 11 ден след транфера. Решила съм да не правя тест преди 17 ден.
Каквото и да стане или да не стане, Д-р Стаменов и вси4ки в клиниката са супер. Аз ли4но се 4увствах много добре при него, имам му пълно доверие. Той е спокоен и не насажда чувство на страх и паника, което според мен е много важно. Сестрите също бяха много мили.
И аз много се чудих дали да лежа или да си продължа с нормалния си ритъм на живот след трансфера. Първите три дни само лежах, но си ми бе6е и доста отпаднало. Симптомите ми са същите. Болки в гърдите, напрежение и болки както пред менструация ниско долу. Сега се разхождам, излизам с приятели из София и гледам да се срещам само с хора, които ме зареждт положително и ми действат добре. Поне си спестявам стреса и напрежението в работата.
Опитвам се да не мисля за резултата и да не се поддавам на лоши мисли, макар че това е повече от трудно.
Sorry за дългото послание. Стискам силно палци на всички и се радвам, че не съм сама. Успех, милички!