0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте,
На 36 години съм. През октомври 2007 ми откриха миома тогава беше малка 2х2см.След близо година беше пораснала двойно. В началото на декември 2009 при преглед на проф.Горчев вече е почти 6х6см.Обиколих доста добри специалисти говорих с д-р Стаменов, бях на консулт при проф.Козовски(старши0, прегледи при доц.Маркова - едни са за операция, други против.От началото на 2008 се борим и за бебче, но не се получава - дали проблема е само миомата или има и друго никой от горе споменатите специалисти не можа да каже. Накрая отидох при проф.Горчев- той е категоичен - за опарация, дори имам дата 25.02.2010.
Излишно е да казвам че си глътнах граматиката и дори не разбрах дали ще е лапароскопска или коремна, не успех и да му кажа че вече имам лапаро ( махнаха ми злъчката през ноември 2007), но се надявам преди операцията като ме приемат да имам поне 5мин. да му кажа и за другите си притеснения.
Основното ми сега опасение че няма да имам възможност да си платя операцията, защото щом разбраха на работа ме помолиха да напусна а и от началото на декември и мъжа ми е без работа.
Въпросът ми е някой дали знае някакъв начин за финансиране на опарация? Освен банките и финансовите институции, ако някой знае фондация или друг начин моля да ми кажете :)
Благодаря ви :)
*

    evro

  • *****
  • 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: Имате ли инфо как да финансирам операцията си?
« Отговор #1 -: Януари 07, 2010, 20:49:30 pm »
Лапароскопия или коремна операция в държавно заведение ще ти струва само престоя за леглоден, ако си здравно осигурена. Проф. Горчев работи и в държавната болница в Плевен, не знам обаче за планова лапароскопия колко се чака, ти принципно можеш да чакаш, но явно миомата расте и е редно да се махне. Дали тя е причината за незабременяването ти - ?! не може да се каже.
И да, този размер миоми може да се премахва лапароскопски. По- лека процедура е за пациента, а и с по-малко рискове в последствие.
Успех!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
Re: Имате ли инфо как да финансирам операцията си?
« Отговор #2 -: Януари 09, 2010, 11:00:16 am »
Здравейте,
Благодаря за отговора, определено имах нужда да чуя още едно мнение - "за" операцията.
Надявам се да успеем да намерим нужните пари и всичко да премине бързо  :oops:

Още веднъж Благодаря :)