0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: повишено налягне в маточните тръби
« Отговор #20 -: Септември 24, 2009, 19:17:15 pm »
Привет отново, пак се нуждая от вас след няколко посещения в друга клиника без да ми се провери повторно проходимостта на трьбите с тази диагноза повишено налягане....ми беше предложено исе.всички други изследвания са ОК какво да правя :ask:
*

    crow

  • *****
  • 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Re: повишено налягне в маточните тръби
« Отговор #21 -: Септември 25, 2009, 07:50:34 am »
Мече, наистина незнам какво точно означава това повишено налягане в тръбите. Вероятно лекаря правил снимката е установил това, че контраста влиза само под повишено налягане, което може би означава някакви сраствания в тях. Това са мои предположения, но би могла да питаш лекарите за това ? Относно ИНСЕ-то, ако наистина тръбите не са в добро състояние, то ще е безсмислено. Защо не се замислиш и да се срещнеш с лекаря правил ти изследването за проходимост, съответно да получиш от него информация за това налягане ? Другия начин е да се подложиш на лапароскопия и да ти изяснят точно състоянието на тръбите, но ако можеш да се разминеш с една нова ЦС - май ще е по-добре ?!
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
Re: повишено налягне в маточните тръби
« Отговор #22 -: Януари 03, 2010, 17:51:01 pm »
Мечко трябва да си сигурна какво е състоянието на тръбите!
Има ли развитие ?
Отдавна не си писала!
Само да вметна ,че при моята ЦС се установи ,че едната тръба е запушена а другата пропуска под голямо налягане - доки препоръча няколко месеца да си пробваме и ако не стане лапароскопия за да видим какво става с тая тръбичка!
Е не стана и сега ще правим лапарото !
Ще пиша като мине !
[/url]