0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
С голямо задоволство за добре свършена работа искам да ви съобщя, че е факт и правилника по който ще работи старозагорската общинска програма за финансиране на двойки с репродуктивни проблеми. На 26.05 на поредната общинска сесия беше гласуван и приет правилника, по който ще се разпределят отпуснатите 30 000 лева от Община Стара Загора. В рамките на месец време ще се събират документите, а самото усвояване на средства ще е срещу разходен документ за извършени манипулации, упоменати в правилника. Попътен вятър и още щастливи родители пожелавам от поредната общинска програма.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

    anajens

  • ****
  • 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
А правилника къде ще го видим, търсих в сайта на общината, но не го намерих?
Ето и правилника. Успех на всички момичета! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

http://os.city.starazagora.net/news.php?readmore=75
Няма значение колко бавно вървиш, стига да не се отказваш от пътя си!