0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: дали се е получило?
« Отговор #40 -: Март 11, 2008, 20:18:36 pm »
 Не мога да си обясня как може да се види плоден сак толкова рано, пък и да се установи дали е празен. 8O На 17 ден от МЦ мисля , че е рано да се говори за каквото и било. Изчакай закъснението. А най - добре е да си пуснеш кръвен тест. Как е лигавицата ти? И каква е БТ? Ако се задържи висока повече от 18 дена след ову , това е добър знак...
Re: дали се е получило?
« Отговор #41 -: Март 11, 2008, 21:11:37 pm »
И аз отначало сметнах че днес е 17 ден от мц,и тя е едва ли не още в ову,но после реших ,че е възможно пък да е цветна бременност или незнам какво,но най-добре кръвен тест.
дали се е получило?
« Отговор #42 -: Март 11, 2008, 22:19:02 pm »
Здравейте милички и от мен. :D Аз съм нова тук,но бих искала да ми дадете някакав отговор на вапроса който много ме тревожи.Значи последната ми М беше на 24.02.2008г.с много малка продължителност т.е 4-5 дни което си е ново за мен обикновенно е 10-ина дни.Правихме опити за забременяване със мъжът ми и днес бях на АГ,но тя ми каза,че се вижда плоден сак обаче празен.Дали да се надявам,че като отида отново след 7 дни ще има точицата така желана от мен :D

Re: дали се е получило?
« Отговор #43 -: Март 11, 2008, 22:29:49 pm »
Ами благодаря Ви за мнението то и аз съм доста изумена все пак вече съм раждала и тази АГ буквално ме срази днес.Последната ми менструация беше доста оскъдна и може би се опасявах от евентуална цветна или извънматочна бременност затова посетих лекар но както излиза вместо да се успокоя аз се обърках допълнително и може би не трябваше да ходя.Каза ми че О е минала защото лигавицата ми е станала еди каква си и със вагиналния УЗ е видяла плоден сак.Знам ли и аз какво да мисля,но Ви благодаря за отговорите най-искренно :)
*
Re: дали се е получило?
« Отговор #44 -: Март 12, 2008, 09:52:23 am »
Меги,това е невъзможно.Ако лекар е казал че вижда плоден сак по това време ,да си скъса дипломата. Ако сметнеш от овулацията си пътя на сперматозоидите до яйцеклетката, после и няколко дневния път на оплодената яйцеклетка до матката , и още няколко дни за имплантация.......... Плоден сак обикновенно се вижда седмица,две след закъснение на менструацията и то с добър вагинален ехограф.
Това което може да е видяла на този етап е може би задържан фоликул.
Re: дали се е получило?
« Отговор #45 -: Март 12, 2008, 10:17:07 am »
Благодаря ти за съвета и ще изчакам до следващата седмица когато отново съм на преглед.Имам някякво предчувствие и не знам дали е рано за тест все пак са минали 6 дни от последният път.Много ама наистина много искам това бебче но вероятно трябва да изчакам с него защото имам и раничка доста голяма и голямо разкъсване на шийката.Благодаря на всички за помоща и ще пиша когато имам резултати :)
Re: дали се е получило?
« Отговор #46 -: Март 16, 2008, 12:06:59 pm »
Привет на всички мами,настоящи и бъдещи искам да помоля за помощ  :oops: отидох на преглед и докторката видя с вагиналния видеозон "жълтото тяло" в яйчника 28мм и каза че този месец 100% съм имала ову.а и каза че матката има много добре удебелена лигавица. Прегледа е  на 23 ден от цикъла и 8 дни след предполагаемото зачеване ,моляви кажете ми имали изобщо смисъл да се надявам или не  :( а и веднага след като се прибрах вкъщи си направих уринене тест и показа :bfn:,ако може някоя мама да ми каже, колко са размерите на "жълтото тяло" при бременност и ако няма такава ,кога то започва да регресира и да намалява,а и дали преглед може по някакъв начин да повлияее на оплодената яйчеклетка или не.Предварително се извинявам за глупавите ми  въпроси но просто много искам бебенце  :bori_015: и се надявам след 5 дни да не ми дойде МЦ  :youwoman:
*

    eveishan

  • ***
  • 373
  • Напред и нагоре!
Re: дали се е получило?
« Отговор #47 -: Март 16, 2008, 18:05:02 pm »
Разбира се,че ще се надяваш!Надеждата умира последна!Съжалавам,но не мога да ти отговоря какви са размерите на жълтото тяло,но със сигурност мога да ти кажа,че много си избързала със теста!Дори и при закъснение не винаги отчита пположителен резултат!Дано да е станало чудото и всичко да е ОК!Стискам палци! :balk_21:
Re: дали се е получило?
« Отговор #48 -: Март 16, 2008, 19:13:21 pm »
 И аз предположих че съм избързала ,но незнам защо след като излезнах от клиниката си помилсих че този път е станало и исках да проверя,но след като се разчетох из форума видях че  теста отчитал чак след като се забави МЦ  :oops:

Много благодаря за подкрепата ,много е хубаво когато нещо те притеснява някой да ти напише мили думи  :flower: :flower: :flower: :balk_50::balk_64:
*

    eveishan

  • ***
  • 373
  • Напред и нагоре!
Re: дали се е получило?
« Отговор #49 -: Март 16, 2008, 20:35:13 pm »
Не се притеснявай,аз също съм правила тестове още на първата седмица след Ову!Напълно нормално е защото искаме нещо толкова мило,че няма как да имаш търпение!Но като няма начин ще чакаме!На мен дори взе да ми харесва!Ще стане не се тревожи!Успех ти пожелавам Силве!