0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Един опит ИКСИ по къс протокол през ноември - по време на стимулацията се чувствах прекрасно, но след трансфера започнаха мигренозни кризи със световъртежи и повръщане, които продължават и до днес. Качих няколко килца, но повече ме притесняват отвратителните пъпки по лицето и шията, от които не мога да се отърва. Друг неприятен момент - две бенки ми нараснаха значително и се наложи да ги отстраня оперативно. Хирургът каза, че стимулацията е причина за увеличения им размер.




Не съм имала други странични последствия освен кг и Хашимотото, които ми "изядоха" ушите  :(

Преди това не си имала Хашимото, така ли? Стимулацията е отключила заболяването или аз нещо не съм разбрала?
*
И при мен единствено килограмите... Но честно казано не съм убедена, че качих от Гонала..Просто аз винаги съм била на диети и така си поддържах теглото. Когато започнах процедурата ги спрях по обясними причини и резултатът - преди процедурата и сега - в 10 г.с. и 2 дни - плюс 10 кг
Нямах никакви други странични ефекти като главоболие, гадене...Психозата и параноята са ми по рождение, не са от Гонала  :lol:
*

    !!!

  • *****
  • 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
И аз бях както Мимка  :) 10кг+ и лека болка в яйчниците (като ПМС).
*
Аз също качих килца, които не мога да смъкна. Сдобих се и с пъпки и Хашимото.
Имам вече две ангелчета на небето

При мен - 1 опит ИКСИ и за радост успешен.В края на стимулацията страхотно подуване и разтройство.Отшумяха сами за кратко , после пак подуване и леко напълняване.Заради големия корем от подуването се наложи да си купувам дрехи за бременни още във втория месец. И не на последно място две кисти на левия яйчник следствие от хиперстимулацията.
Аз имам въпрос - някой да имал като страничен ефект от меногона втрисане /аз така наричам студините тръпки по цялото тяло, като при начало на вирусна инфекция, но нямам други симпотоми за такава, поне в момента/. Изчетох всичко по-нагоре. Накои от вас споменават за топли и студени вълни - дали не говорим за едно и също. Тревогата ми е породена от това, че незнам дали се разболавам и трябва да взема мерки, че знаете - болна на пункция и трансфеп хич не е добре.Ако е страничен ефект, надявам се да отшуми, утре ще питам лекаря. Но днес съм си в къщи и тряба да си сложа втората инжекция меногон. Някой чувства ли се по подобен начин и как протекоха нещата?
*
Момичета, след блокаж с декапептил депо на 20.03. и последвал неуспешен опит последните няколко дни едни топли вълни с изпотяване ме връхлитат, чак свят ми се завива. Възможно ли е това да е от блокажа. Не е ли време вече да е минало действието. В дните след инжекцията, та до преди няколко дни такова нещо не ми се случило. Чак на 11.06. ми часа за преглед и коментар при д-р Стаменов. А аз на всичкото отгоре се и надявам да ми дойде лелката до тогава ( или около тогава)и да успеем преди отпуската на клиниката да се включим с още един опит..... Или много искам. 
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
Момичета, моля ви кажете ми или поне тези,които са се сблъскали с подобно нещо.Трети цикъл след неуспешно инвитро и се сдобих с киста,а досега никога не съм имала.Има ли вариант да се спука сама,тъй като доктора ми каза да не пия нищо?Предполагам,че се получила от силната стимулация.Водя се с диагноза ИЯР.След три месеца ми казаха да  пия противозачатъчни и се надявам нещата да се оправят.Интересно ми е дали при самия преглед доктора като я види кистата знае дали сама ще се спука или трябва с лекарства  :ask:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
avallon, и аз имах ужасни горещи вълни след неуспешен опит с блокаж, даже нощем се събуждах плувнала в пот. Постепенно се разредиха, докато напълно изчезнаха. Сигурна съм, че и при теб ще стане така. за съжаление просто трябва да мине малко време...

sugari75, след всеки опит бях с киста и на мен д-р Владимиров веднага ми изписваше Марвелон. Но щом като твоят лекар е преценил да не пиеш, явно има нещо друго предвид.
Момичета, аз до сега имам 4 стимулации и нямам никакви оплаквания освен обичайната раздразнителност и нервност ,които се причиняват от хормоните и разбира се 3-4кг отгоре  .
Интересно ми е ,по колко мг Гонал Ф  ви предписват и по колко Менопур или -подобният му менотропин ?  По време на стимулацията правят ли ви се 2-3 кравни теста за сравнение ?