0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Д-р Анна Атанасова Майчин Дом Варна
« -: Февруари 18, 2009, 22:22:52 pm »
Здравейте момичета, дойде време и аз да мисля за момента, в който ще се появи нашата рожбичка на бял свят. ЖК ми води д-р Анна Атанасова от МД Варна, но навсякъде чета доста противоречиви мнения за нея. Имам приятелка, която роди секцио при нея и е доволна, но ако някоя от вас има впечатления от тази лекарка нека ги сподели с мен. Благодаря Ви предварително!
Re: Д-р Анна Атанасова Майчин Дом Варна
« Отговор #1 -: Април 28, 2009, 20:21:58 pm »
   Здравей Tanni77!

   Пиша ти за да изкажа моето мнение по въпроса за д-р Анна Атанасова. Не бих желала да обиждам жената, защото все пак е доктор, а това е достойно за уважение, обаче в моя случай тя никак не ми помогна, а даже направи така, че да загубим 1 година от живота си в лечение, което е никому необходимо. Няма да се впускам в подробности за да не разводнявам темата, понеже виждам, че много хора се вълнуват :)(това в кръга на шегата).
   Като цяло тя винаги бърза, не обръща достатъчно внимение, даже и ти минава желанието да й зададеш няколко въпроса, абе като цяло аз не съм доволна от нея.
   Желая ти успех в търсенето на подходящия доктор, който ще те разбере, защото аз още не съм го открила, но мисля, че съм на път.