0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Въпрос за Селена
« -: Март 20, 2009, 15:54:21 pm »
Здравейте, ако може да ми кажете мнения за Д-р Топалова. Бях един път при нея на преглед, или поне трябваше да ме прегледа имах и записан час, но така и нямаше преглед. Чаках 1 час и когато попитах на регистратурата, какво става, те незнаеха къде е . Наложи се да ме прегледа друг лекар и да ми пусне изследвания.Имаме проблем със забременяването и исках да започна от някъде.Въпроса ми е да продължаваме ли да ходим при нея или да пробвам в друга клиника с вече направените ми изследвания, защото искаме да направим и на мъжа ми спермограма.Моля даите мнения ,ако може прочетох тук някой неща за тази клиника и май много не са доволни от нея.Благодаря предварително.
П.С. за сряда бяхме планували спермограмата и сега незнам дали да ходим там да я правим




*

    Zlatulka

  • *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Re: Въпрос за Селена
« Отговор #1 -: Март 21, 2009, 14:19:53 pm »
Спермограма направете по-добре в Медикус алфа при д-р Даскалова. А що се отнася до Селена и д-р Топалова, ако ползваш търсачката< ще намериш доста мнения за нея.

*
Re: Въпрос за Селена
« Отговор #2 -: Март 21, 2009, 15:17:58 pm »
Благодаря за отговора! :)
Как става обаждам се в Медикус алфа и запазвам час при д-р Даскалова или просто казвам ,че искам да направим спермограма в клиниката? Може да да са ми банални въпросите, но ще съм благодарна ,ако някой ме насочи.
От всичко прочетено ми стана ясно,че и аз трябва да се насоча към д-р Даскалов.




*

    Zlatulka

  • *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Re: Въпрос за Селена
« Отговор #3 -: Март 21, 2009, 15:28:19 pm »
 :D Добре си се ориентирала и сама :) Запишете си час конкретно за д-р Даскалова.

Re: Въпрос за Селена
« Отговор #4 -: Април 28, 2009, 11:33:16 am »
Не знам защо си се насочила към д-р Топалова.Аз правих инвитро в "Селена" при д-р Ставрев и съм много доволна/имам си и резултат :D :D :D/.При него правих и спермограмата и всички други изследвания.В "Селена "той е докторът който работи най-много с жени с репродуктивни проблеми ...Сега правя второ инвитро пак при него.Желая ти успех!