0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Въпрос за изопринозин
« -: Декември 22, 2007, 11:24:49 am »
Момичета,
 Доц. Конова ми  изписа изопринозин по схема. Приемам го заедно хапчетата за ЩЖ /имам Хашимото/. Но получих сърцебиене...упорито и постоянно , а цикълът ми прилича повече на зацапване. Ендокринологът ми каза,че е от изопринозина.
Имали ли сте подобни оплаквания ? Как ви повлия?
Ще се радвам да споделите!
-Това е невъзможно - казала Причината.
-Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
-Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
-Опитай... - прошепнала Мечтата.
*
Re: Въпрос за изопринозин
« Отговор #1 -: Декември 22, 2007, 11:33:38 am »
На мен също доц. Конова ми беше изписала Изопринозин по схема за засилване на имунната система. Пих го две поредни години, по едно и също време, за около 2 месеца по схема. Нямала съм никакви оплаквания от него, даже се чувствах много добре и мисля, че е добро лекарство. Когато всички боледуваха около мен аз си бях здрава. Не мисля, че е от него.
Re: Въпрос за изопринозин
« Отговор #2 -: Декември 22, 2007, 13:01:34 pm »
и аз съм пила изопринозин(заради срив на имунитета,по специално при мен беше въздухоносните пътища проблема ..)!!мога да кажа,че съм много доволна от него,един от най-хубавите имуностимуланти!!знам,че е насочено действието му предимно за респираторни проблеми..
но в твоя случай незнам..най-добре питай др.конова(нали тя ти го е изписала),тя ще ти даде по-добър отговор от нас :).. :crossfingers:
« Последна редакция: Декември 22, 2007, 13:04:36 pm от katia13 »
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
Re: Въпрос за изопринозин
« Отговор #3 -: Декември 23, 2007, 23:28:51 pm »
За пръв път ми беше изписан Изопринозин миналото лято. Пусках тема тук, да питам за споделен опит. Тогава никой не ми отговори, никой не беше го чувал. Не съм имала оплаквания от него. Тази година ми го изписаха пак по схема (2 месеца). Иначе съм с Хашимото и общо взето ме притеснява автоимунния фактор. И аз имах период на срив на имунитета през последната година, отдавам го отчасти и на срес.