0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте, били сме на консултация при д-р Алексиев,които не намери нищо притеснително.Това беше преди година.Противно на всеобщото мнение,аз лично не останах доволна от прегледа,но не искам да навлизам в подробности.Към днешна дата имам направление за посещение при ортопед.Този път искам две мнения.
Нашето момиченце вече на три години и половина,продължава при ходене да си прибира предната част на стъпалото на вътре,като редува краката,но по често е лявото краче.Искаме да направим още една консултация.Когато е седнала на тоалетната не си прибира стъпалата на вътре,често обаче спи по корем с крачетата под тялото,което разбрах че е предпоставка за това да прибира краката на вътре при ходене.
Ще съм ви благодарна да споделите.
Re: Моля препоръчайте ми ортопед,освен д-р Алексиев
« Отговор #1 -: Октомври 31, 2011, 12:39:30 pm »
Драганов от поликниниката на ВМА? Ходихме при него за първи преглед за луксация и съм със сравнително добри впечатления. Проучи го като вариант, защото не сме го ползвали за проблем.
*
Re: Моля препоръчайте ми ортопед,освен д-р Алексиев
« Отговор #2 -: Октомври 31, 2011, 21:04:12 pm »
Аз също съм чувала добри отзиви за д-р Драганов.

*
Re: Моля препоръчайте ми ортопед,освен д-р Алексиев
« Отговор #3 -: Ноември 23, 2011, 10:57:40 am »
Здравейте момичета,благодаря ви за отговорите.Посетихме д-р Димитров в Токуда.Няма проблем при нашето момиченце.Прегледа беше пълен и изчерпателен.Явно моите притеснения са вповечко,но все пак по-добре да съм направила каквото трябва.
Пожелавам ви хубав ден и още веднъж благодаря!