0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Marisa

Антифосфолипиден синдром
« Отговор #20 -: Декември 02, 2005, 15:43:12 pm »
Роми, много ти благодаря за отговора. Според теб има ли смисъл да отидем при доц. Георгиева само с двете епикризи  - от спонтанния и от миседа. Защото други изследвания освен едно за хламидии от това лято не съм правила.
*
Антифосфолипиден синдром
« Отговор #21 -: Декември 02, 2005, 16:04:57 pm »
Здравейте пак,

Тази проф. Балева, която ръководи катедрата ми написа тези показатели и за тях ми взеха кръв. От друга страна, лекарката ми като видя изследванията не ме попита защо не са ми взели протромбини. Така, че предполагам и това е било достатъчно. Резултатите ми бяха в нормата и за протромбини не е ставало въпрос, но ако има възможност с цито-генетичните изследвания ще ги пусна и тях. И аз имам 2 такива папки с много изследвания, наричам ги папки с "лоша история". Не обичам да ги гледам, въпреки, че съм позитивно настроена. Понякога се чудя, защо при някои хора децата стават толкова лесно, а при други - не. Но това е много философски въпрос, разбора се....
*

    Danidan

  • *****
  • 1209
  • творец- щурец с малко щурче
Антифосфолипиден синдром
« Отговор #22 -: Декември 08, 2005, 22:22:22 pm »
Ние пък ходихме при Конова в Плевен.Посъветва ме Jam,за което и благодаря.Там направихме имунологични и генетични изследвания.Моите аборти са в ранна седмица.Генетичните са различни,според случея.Още чакаме резултати.Ако искате повече информация за Конова,има в списъка с лекари.
Успех,Дел и на всички останали! :wink: