0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

един вьпрос за един лекар
« -: Ноември 12, 2007, 18:44:34 pm »
момичета имам вапрос някой ходил ли е при др.Желязков в София лекувал с билки дали изобщо има смисьл да се ходи там?благодаря ви предварително!
Re: един вьпрос за един лекар
« Отговор #1 -: Ноември 12, 2007, 19:33:49 pm »
Аз съм ходила. Вярвах му, докато не каза, че трябва да ме прегледа. Та той е с огромни очила и чете през лупа, как ще ме преглежда...
Re: един вьпрос за един лекар
« Отговор #2 -: Ноември 12, 2007, 22:30:28 pm »
това ми трябваше много мерси
*

    z22

  • *
  • 3293
  • мама на слънцa
Re: един вьпрос за един лекар
« Отговор #3 -: Ноември 13, 2007, 21:08:02 pm »
аз ходя при него-помогнал ми е много и продължава.Регулирах си хормините с билките му.Сега продължавам да ги пия,дори като бременна.Две мои познати имат деца благодарение единствено на него.
<br />
*
Re: един вьпрос за един лекар
« Отговор #4 -: Ноември 13, 2007, 21:23:47 pm »
Той гинеколог ли е?
*

    saraapl

  • *****
  • 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Re: един вьпрос за един лекар
« Отговор #5 -: Ноември 13, 2007, 22:04:49 pm »
за какви билки става дума z22?ако не е тайна де...
*

    z22

  • *
  • 3293
  • мама на слънцa
Re: един вьпрос за един лекар
« Отговор #6 -: Ноември 14, 2007, 12:54:06 pm »
гинеколког е,но вече е пенсионер,защото има проблем с очите.Работил е дълги години в Окръжна болница.
 Билките са индивидуални за всеки,в зависимост от проблема и не пише какъв е състава.Работи с фармацевт,които му изготвя пакетите.
 На мен ми харесва и това,че когато не може да помогне,не те залъгва.Поне при мен и сестра ми е така.
<br />
Re: един вьпрос за един лекар
« Отговор #7 -: Ноември 14, 2007, 14:53:10 pm »
Сетих се, че съм ходила при него още докато беше в Окръжна. Тогава бях на 17, годината 1990. След едни чудесни занятия по плуване по физическо изведнъж цялото училище плъзна с инфекция, но нали за тези работи не се говори, това го разбираш едва 6 месеца след като си говорила "тайничко" с доста от момичета от твоя клас. Така или иначе появилото се течение ме вкарва в паника и една приятелка решава да посетим доктора на майка й. Е човекът не ни прегледа, ама кой ти разбира тогава  дори не знаех какво точно е гинекологичен преглед. Пита 1-2 неща и ни даде по един чува с билки да ги варим и пием по схема.
Не ми е ясно как се лекува гъбична инфекция с билки, чесно... Тогава не знаех, че е инфекция наричахме го "бяло течение". Е, години по-късно от кваливицирани лекари разбрах, че такова нещо като "бяло течение" няма има инфекция  и тя се лекува с антибиотици.
Колко лекари като тоя съм посетила все с надежда, че ще те прегледат или ще ти кажат къде да отидеш....
За лекуването на безплодието с билки знам едно, че голяма част от ефекта им може да се дължи на фактора време. Не мога да приема занаучен подход при която няма първоначална диагноза, която да установява какъв е проблема и след време, когато си пил билките 2, 3 ,6  месеца прегледът трябва да установи промяна в състоянието ти, т.е. че билките са дали такъв и такъв ефект.
На фона на неустановена причина за безплодие появата на дете след известен период от време може да се дължи на много фактори.
Билките лекуват, но  нека да подходим сериозно към диатнозата и после да се следи ефекта от лечението. Това е медицината по мои наблюдения
*

    lidia

  • *****
  • 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Re: един вьпрос за един лекар
« Отговор #8 -: Ноември 15, 2007, 09:14:38 am »
След като роди брат ми, майка ми започна с кръвойзливите. Всеки месец след като и идваше просто не спираше. Влизаше в болница за десет дни и с инжекции и го спираха. Следващия месец отново и отново. И така беше станала 45 кг след второ раждане а брат ми нямаше и годинка. Отиде в Окръжна и Желязков я оправи с билките. После не ги пи близо пет години и имаше малка миома, пак я изчисти с тези билки. След Още 5 години пак имаше миома, но този път я срязаха, прекалено голяма беше и нямаше смисъл.
Аз пих билките 7 месеца и хормоните ми бяха в норма. Не забременях, но отхвърлих една от причините. Просто човек трябва да си прецени.Междо другото той твърди, че може да изчисти и хламидия и други "екстри " с билките си.Тук бих поспорила с него, но знам ли вече. Аз забременях след цветна снимка от инсеминация, ясно ми е че билките му няма да отстранят сраствания и запушвания по тръбите. Затова си дадох и срок 7 месеца, който за билки е малък, но все пак и отидох в клиника по стерилитет. И да, това е един от билкарите който подкрепям.
 
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

    z22

  • *
  • 3293
  • мама на слънцa
Re: един вьпрос за един лекар
« Отговор #9 -: Ноември 15, 2007, 14:51:20 pm »
atanasovaira ,аз имах точна диагноза и това и лекувахме.Нещата,които можеше да направи-ги направи,другото го направиха при лапароскопията.Не казвам,че ще помогне при всчки случаи,но определено при някои помага.А да си регулираш Пролактина например без лекарства си е добра помощ. Да не говорим,че ФСХ ми беше отчайващо много под нормата-това също оправихме.
<br />
*
Re: един вьпрос за един лекар
« Отговор #10 -: Ноември 20, 2007, 11:17:29 am »
Някой има ли кординатите на др.Желязков.Има ли някой да е пил билки за Овулация от него и с какъв ефект.Мерси предварително
*

    z22

  • *
  • 3293
  • мама на слънцa
Re: един вьпрос за един лекар
« Отговор #11 -: Ноември 20, 2007, 12:54:31 pm »
  ж. к. "Вълчо Иванов", бл. 358, срещу гара Захарна фабрика.
Приема всеки работен ден, сутрин 10-12, след обяд 15-17 ч.
тел. 02 / 929 07 05 .

 Той не дава билки специално за овулация.Прецнява цялото ти състояние и ти дава определени билки.То като се излекува проблема,съответно проимваш и овулация.Всичко зависи обаче,какъв е точно проблема.
<br />