0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
как и къде микробиология при мъжа
« -: Ноември 04, 2005, 13:45:05 pm »
Здравейте момичета,не съм много запозната и сигурна затова искам да ви питам следното-искаме да направим едно микробиологично изследване на мъжо да сме сигурни че няма разни гадинки,но кой е най-добрия вариант,да даде еякулат,или да вземат простатен,уретрален секрет? :?: и да го занесе в някоя лаборатория за анализ?Ние сме от Варна и ако можете да кажете при кого да отидем ще е супер,става ли при д-р Александров той прави  ли такова изследване или само се занимава със спермограми???
как и къде микробиология при мъжа
« Отговор #1 -: Ноември 04, 2005, 14:41:49 pm »
и аз съм от варна. при алекса ще правим спермограма,но за съжаление той не прави микро.като съм говорила с него ми е казвал че микро може да се направи в хеи-то.във вторник като отида при него да правим спермограмата ще го питам как стои въпроса с микрото.4е и аз сикам на мъжо да пъсна такова ама се оказа много трудно да намеря къде и кой да го направи.
*

    Anonymous

как и къде микробиология при мъжа
« Отговор #2 -: Ноември 04, 2005, 15:35:02 pm »
Здравейте, момичета аз съм нова в този форум. Моят проблем е от около 10 месеца не мога да забременея.Ходих при доц. Маркова на преглед тя ми припоръча да си направим с мъжа ми изследване за Хламидия оказа се положително на мъжа ми. Записах си час за доктор Александров защото за Маркова трябва да чакам 2 месеца. Кажете ми добър доктор ли е?Аз съм от Варна
*
как и къде микробиология при мъжа
« Отговор #3 -: Ноември 04, 2005, 16:24:55 pm »
Много, бъди спокойна! Стига да е същия, за който се сещам. От екипа за ин витро на доц. Маркова е нали?
*
как и къде микробиология при мъжа
« Отговор #4 -: Ноември 04, 2005, 16:40:54 pm »
И моя сладур го пращам на спермограма другата седмица,но така се надявах че може да изследват всичко на един път.Розичке,а колко струва спермограмата при александров,за него се говори че е много добър и може да му се вярва на анализа,нали?
*

    Anonymous

как и къде микробиология при мъжа
« Отговор #5 -: Ноември 04, 2005, 17:01:29 pm »
Здравейте отново, не знам дали д-р Александров е от екипа на доц. Маркова но знам ,че преглежда в мед. център Кисьове до ОМВ на гарата, смятате ли ,че ще ми помогне или да си чакам часа за доц. Маркова след 2 месеца. :?:
*
как и къде микробиология при мъжа
« Отговор #6 -: Ноември 04, 2005, 17:21:00 pm »
Да, предполагам е същия, той приема там във вторник и четвъртък след 16:00. Вече ти си реши при кого ще се прегледаш :) Не можем да взимаме решения вместо теб ;) И двамата доктори са много добри.
как и къде микробиология при мъжа
« Отговор #7 -: Ноември 05, 2005, 12:01:58 pm »
Пухчо,незнам колко струва спермограмата при Александров,защото не съм го питала за това,а и ще ходим за първи път при него.колкото и да е -за мен лично няма значение,важното е да се направи-нали така.отиди при него и направете спермограмата и не се притеснявай излишно. :lol: успех[/i]
*

    Eli_

  • ****
  • 516
  • Тъпа и упорита !!!
как и къде микробиология при мъжа
« Отговор #8 -: Ноември 05, 2005, 16:38:02 pm »
Здравейте, и мен ме интересува това за мъжката микробиология,защото не сме го правили.Незнам къде и какво да дадем :oops: А за цената на спермограмата - нашата беше при Александров,ама не съм много сигурна колко е струвала.Мисля,че накъде тук четох,че е около 20 лева.Абе със сигурност е едно от най-ефтините изследвания по и дава много яснота за положението,така,че не се колебайте въобще ! :)
*
как и къде микробиология при мъжа
« Отговор #9 -: Ноември 08, 2005, 18:40:53 pm »
Розичке,ходихте ли при Александров и какво ви каза за микробиологията>личния лекар праща мъжа ми при д-р Томов в окръжна болница,имате ли инфо за този лекар?
как и къде микробиология при мъжа
« Отговор #10 -: Ноември 10, 2005, 15:38:30 pm »
Ходихме при Александров-спермограмата струва 20 лева и 10 за преглед.Бяхме при Александров в клиника Кисьови-намира се на ул. Габрово 43 и ул.Дунав (входа е от страната на ул.Дунав)-близо е до гарата.Александров е там във вторник и четвъртък доколкото знам.Телефона в клиниката е 631 888.Д-р Томов не го знам за съжаление и нямам никакво инфо за него.Микробиология на мъжа ми мисля да правя в ХЕИ. Oт Bluemoon разбрах че там на 9-ти етаж се намира отдел микробиологичен.Купували се стирилно шишенце и се отива там рано (след 8 часа) дава се материала и се изследва. процедурата струвала около 6 лева,а ако си с направление от личен лекар и по-малко.Bluemoon ми даде и телефон там-655 820,вътрешен 303.Незнам повече информация,но другата седмица мисля да отида на място до ХЕИ и да проверя как стоят нещата и да пуснем микро на мъжа ми.Това е от мен за момента-ако има още нещо питай и ако мога ще ти отговоря.
Успех
*
как и къде микробиология при мъжа
« Отговор #11 -: Ноември 10, 2005, 17:26:05 pm »
Благодаря ти за отговора>ние днес ходихме при Томов и той му пусна всичко,само че ще отидем в понеделник за изследването.ще видим какво ще покаже анализа,ако има нещо ще го лекува половинката и чак тогава ще направим и спермограма.
как и къде микробиология при мъжа
« Отговор #12 -: Ноември 11, 2005, 11:45:59 am »
Пухчо,не ми стана ясно какви изследвания му е пуснал Томов и защо не направихте спермограмата за да видите какво е положението,а изчаквате?
*
как и къде микробиология при мъжа
« Отговор #13 -: Ноември 11, 2005, 18:47:27 pm »
Ех,ама и аз,такова пояснение съм дала..Пусна му изсл. за трихомони.кандида.антибиограма .хламидия,мен тези неща ме интересуват и като излезе анализа,ако има нещо ще го лекуваме.когато всичко е вече ок Ще направим и спермограма.по начало ние имаме правени спермограми и резултатите са добри,тревожат ни евемтуални гадинки,дали има.
д-р Александров
« Отговор #14 -: Ноември 14, 2005, 17:00:49 pm »
Здравей, Пухчо!

Black_Rose ти е дала пълната и мн. то4на инфо за прегледа при д-р Александров и за евентуално микробиологи4но изследване в ХЕИ - Варна. 4УДЕСЕН ЛЕКАР! За съжаление, от малкото такива.
Допълвам само, дано не пропусна нещо, което би ви било от полза:
д-р Александров наистина може да ви помогне много, да ви даде полезна инфо и 4удесни съвети; след спермограма при него ще ви каже има ли изобщо нужда от микробиология за мъжа (освен при сериозни съмнения, предполагам няма да ви насилва за това изследване); то се състои в даване на еякулат в стерилно шишенце (от всяка аптека, стотинки струва) направо в ХЕИ (непосредствено преди изследването, което може да е свързано с допълнителни неприятни асоциации и стрес при така нежните мъжки его-4увства, съпътстващи 4есто насилствените манипулации при тях :) ). Вси4ко писано по-горе е от ли4ен опит.
Желая успех! Ако имате нужа от още инфо - пи6и!

Късмет на вси4ки ни!
*
как и къде микробиология при мъжа
« Отговор #15 -: Ноември 14, 2005, 17:37:39 pm »
Моя мъж утре ще носи материала от къщи за изследване в лабораторията на отделение кожни и венерически болести и урина също,значи може да отиде и в хей,и там след колко време излиза резултата.от анализите ако има нещо, можем ли да отидем при александров за консулт,моя нещо не е харесал този Томов. :( и това ще му струва около 50лв в тази лаборатория :(