0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Варикоцеле
« -: Ноември 05, 2007, 20:05:00 pm »
Здравейте!Преди ви писах относно варикоцеле..Може ли някой да ми каже има ли период,когато може да се появи?На 21 съм и или скоро ми се е появило(двустранно е),или преди е било в по-малка степен и не е билo забележимо.Възможно ли е примерно да не е било много забележимо и сега да се е проявило,понеже го забелязах преди няколко месеца и скоро мисла да се подлагам на "лечение"!Скоро тук по форумите четох,че се било проявявало само при подрастващите:)Ще се радвам някои да  ми отговори:)
Re: Варикоцеле
« Отговор #1 -: Ноември 05, 2007, 20:10:30 pm »
Варикоцеле е по същността си разширени вени в тестисите това може да се появи във всяка възраст и зависи от начина на живот. Чувала съм, че при гвардейците го водят едва ли не професионално заболяване, защото поддържането на една стойка дълго време води до лош кръвоток и застояване на веозната кръв.
*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
Re: Варикоцеле
« Отговор #2 -: Ноември 06, 2007, 10:03:07 am »
Може да се появи и от удар в слабините по всяко едно време.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
Re: Варикоцеле
« Отговор #3 -: Ноември 06, 2007, 12:18:29 pm »
Благодаря ви за информацията:)Отговори ми на някои задавани въпроси:)
Re: Варикоцеле
« Отговор #4 -: Ноември 06, 2007, 13:03:54 pm »
Иначе в какво се състои операцията на варикоцеле?Разширените вени махат ли се или само се отпушват по някакъв начин?Май някъде четох,че се махат и ако е така,това не наврежда ли по някакъв начин...