0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
Re: Чужбински покупки
« Отговор #40 -: Ноември 04, 2007, 22:58:17 pm »
Цвете-направо сте си късметлии вие, аз ако трябваше да си чакам столчето за хранене да захранвам детето- горкото щеше да изпостелее с таз моята вредна кърма  :D
« Последна редакция: Ноември 17, 2007, 13:56:17 pm от mini »
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

    manhattan

  • *****
  • 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
Re: Чужбински покупки
« Отговор #41 -: Ноември 04, 2007, 23:32:45 pm »
Сия, ние имаме тази люлка



оправдава парите, защото може да се ползва много време 3в1 е, а докато е съвсем малко детето и си дремка там през деня :D
*
Re: Чужбински покупки
« Отговор #42 -: Ноември 05, 2007, 09:57:12 am »
denito,
zа вас май е вече късничко. Ако сметнеШ 1 месец доставка покрай праzниците и не ви остава много време zа полzване. Ако не планирате скоро ново семейно попълнение не си струва.

sia,
една година (в най-добрият случай  :wink:) си е направо дълго полzване  :lol:. ЗнаеШ ли после как бърzо омръzват играчките, свят Ще ти се zавие  :D. А те колко струват...

Купуването втора ръка си е много иzгодно. Ако намерите не се колебайте. НеЩата се полzват кратко време и в повечето случаи са в чудесно състояние.

На Мани люлката съЩо е хубава и функционална. Важното е бебоците да са кротки и доволни  :D.

И в крайна сметка теzи придобивки са повече zа нас, отколкото zа децата. Те улесняват наШето ежедневие  :P.
Re: Чужбински покупки
« Отговор #43 -: Ноември 05, 2007, 10:48:31 am »
Аз вчера купих ринговете на Фишърпрайс за 8 лева. Ако идвам скоро към България, мога да взема със себе си 2-3 бройки.

аз понеже се чудя какви играчки да купувам на малката, за да се забавлява /че вече и активната гимнастика й омръзна/, можеш ли да пуснеш една снимка на тези рингове и за каква възраст стават.

Подобни са на тези:
http://www.toysrus.de/index.php?mapid=5&produkt=4633&details=1&PHPSESSID=ae816c9d1d6953214dd923047fa1ced3
с тази разлика, че моите са на Фишър прайс и са 5 на брой: в синьо, зелено, жълто, оранжево и червено, като червеният пръстен е прозрачен от едната страна и има разни топчета вътре, които дрънкат. Засега са ни много интересни, ще видим докога :lol:

Възраст-не помня какво пишеше на опаковката, но според мен могат да се ползват след 2 месеца, цветовете са интересни, а и детето може да се учи да ги държи с ръка и да ги изучава.