0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Възможно ли е да няма шанс за инвитро?
« Отговор #40 -: Април 06, 2012, 21:31:27 pm »
Благодаря ти magi_st, почетох дневника на misi, и вече ме е срам, че съм такова мрънкало :oops:. Misi честито и от мен  :youwoman: Аз миналата година си избрах един лекар от срещите със специалистите на ДРЗ-то във Варна. Смятам да продължим при същия док, а ако нямаме никакъв напредък ще се преместим.
Re: Възможно ли е да няма шанс за инвитро?
« Отговор #41 -: Април 06, 2012, 23:04:40 pm »
Здравейте,
днес бях в клиниката, за да ми махнат конците след лапарото. Та положението е следното: Имам вродена агенезия /липса/ на десен яйчник и тръба :balk_145:. А в ляво - част от червото и  множество сраствания са покрили част от яйчника и тръбата. Тръбата естествено е запушена и не успяха да я отпушат. Освен това съм и с наднормено тегло, след прием на лекарства. Сега ми предлагат да поотслабна малко :balk_186: :balk_185:, защото не могат да стигнат до яйчника за евентуална пункция. И към момента според док. не можем да направим и Ин Витро. Другия вариант е да ми направят операция за да ми понаместят органите. Извинявам се за дългия пост. Ще се радвам, ако пишат жени забременели и с един яйчник. Защото нещо съвсем се отчаях :balk_145:
Колко много ти е това наднормено тегло, че чак и пункция не можели да направят. Аз когато правех инвитро бях 114 кг, и никой не ми е казвал такива нещам нито ме е карал да отслабвам и забременях и родих при това на 38 год.
Re: Възможно ли е да няма шанс за инвитро?
« Отговор #42 -: Април 07, 2012, 10:28:41 am »
Висока съм 162см и тежа 80кг, знам че не са прекалено много. Офф и аз не знам вече, благодаря ти за отговора :youwoman: